unutamadigim bir sewgiler gunu:(

İyi de ben şunu anlamadım...

Olay 2 sene önce olmuş, siz belli ki affetmişsiniz ayrılamıyorum dediğinize göre.
Bugün niye depreştiniz de taa eskilere gittiniz?
Daha yeni, güncel bir öküzlük yapmadı mı da ayrılmak için çoktan sindirdiğiniz bir olayı gün yüzüne çıkarttınız?

Yaa bide askerde şuan orda ayrilmamn vicdan azabida var icimde ama nApim yediremiyrm artik uzaklastikca daha iyi anladim bazi seyleri ve evet bu degil benim hayalimdeki adam
Askerde olması bir şey değiştirmiyor gözümde askerde insan değişebilir şartlar zor ama adam gitmeden önce belli etmiş rengini o yüzde hiç vicdan yapma canım senin hayrına gitmiyor askere.

Illa elestreceksin degilmi?
Bunlari aglayarak yazdim dikkat etmedm kusura bakma
Eleştirdim çünkü derdini yazmışsın doğru algılanabil diye eleştirdim yoksa senin yazını aşağılamak benim haddim değil. Hepimiz derdimizi anlatıyoruz burada ama kendini düzgün ifade edemezsen insanlar sana yardımcı olamaz. Çünkü anlamazlar anlatmak istediğini. Bunu iyiliğin için söylemiştim ama sen bilirsin

İyi de ben şunu anlamadım...

Olay 2 sene önce olmuş, siz belli ki affetmişsiniz ayrılamıyorum dediğinize göre.
Bugün niye depreştiniz de taa eskilere gittiniz?
Daha yeni, güncel bir öküzlük yapmadı mı da ayrılmak için çoktan sindirdiğiniz bir olayı gün yüzüne çıkarttınız?
Yapmazmi hala bana kendimi kötü hisetiyor ayrildim ama kafamda bitiremiyrm bir turlu.
Buarada bu olay cok üzdü beni unutamiyrm bir türlü ve hic kimseye anlatmadim yazmak iyi geliyo bana o yuzddn paylastim sizlerle

Sen değersiz misin?

Hiç mi kıymetin yok, bu kadar aptal, kendini beğenmiş adamla oluyorsun?

Sevgililer gününde 3 kuruş harcamaktan aciz!!! Cinsel içerikli mesajı burnuna sokarım onun ben.

Seviyesiz, aptal herif!

size çok üzüldüm. ne hale geldiginizi anlayabiliyorum o an..lütfen icinizdeki sevgi değil, tutkudur, size yüz vermediği için gözünüzde yucelmesidir, değer vermedigi icin tatli gelmesidir..sevgi böyle bir sey degil, daha fazla yıpranmadan hem aşık olacağınız hem de sizi prenses gibi hissettiren birine açın kalbinizi. cocuklarinizin önünde bunlari yasadiginizi düşünün hep..:(

size çok üzüldüm. ne hale geldiginizi anlayabiliyorum o an..lütfen icinizdeki sevgi değil, tutkudur, size yüz vermediği için gözünüzde yucelmesidir, değer vermedigi icin tatli gelmesidir..sevgi böyle bir sey degil, daha fazla yıpranmadan hem aşık olacağınız hem de sizi prenses gibi hissettiren birine açın kalbinizi. cocuklarinizin önünde bunlari yasadiginizi düşünün hep..:KK43:
Ewett hep bunlari dusunuyrm bana simdi bunlari yasatan adam ewlendgmzde baNa daha kotulerini yasatr diye dusundm hep sogutmaya calistim olmadi,askerde suan uzaklastikca zaten bunlarla bana yaptiklariyla yuzlestim Ayrildim.. uzuluyrm cok uzuluyrm ama biliyrm gecicekk:(((

Ewett hep bunlari dusunuyrm bana simdi bunlari yasatan adam ewlendgmzde baNa daha kotulerini yasatr diye dusundm hep sogutmaya calistim olmadi,askerde suan uzaklastikca zaten bunlarla bana yaptiklariyla yuzlestim Ayrildim.. uzuluyrm cok uzuluyrm ama biliyrm gecicekk:KK43:((
elbette gececek..yoksa kimse ben de dahil ilk askini unutamaz, asla evlenemezdi. yasadiklarimiz cok benzer. ben 4 yil birakamadim. neler yasatmasina ragmen..simdi karşılaşsam bile umrumda olmuyor. ya evlenseydim diyorum! ondan sonra ne kalpler tanidim, ne sevgiler varmis, ne aptalmisim dedim. 1 yıl sonra bu zamanina aciyacaksin. güçlü ol canım benim..hayatta zevk alinacak cok sey var, bul onlari.

elbette gececek..yoksa kimse ben de dahil ilk askini unutamaz, asla evlenemezdi. yasadiklarimiz cok benzer. ben 4 yil birakamadim. neler yasatmasina ragmen..simdi karşılaşsam bile umrumda olmuyor. ya evlenseydim diyorum! ondan sonra ne kalpler tanidim, ne sevgiler varmis, ne aptalmisim dedim. 1 yıl sonra bu zamanina aciyacaksin. güçlü ol canım benim..hayatta zevk alinacak cok sey var, bul onlari.
Coook tatlisin rahattin beni ve tabi ayni seyleri yasamanada üzüldum:(
Cook tesekkur ederim yorumun icin

Back
X