Unutamadığım derdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kılıf arıyorsun belli ama bu hikaye çok zayıf.
Muhtemelen evleneceğin kişi de inanmaz.

Pantolon ya da etek + iç çamaşırı + vajina giriş kısmı aşılacak
ilk ilişkide bile çeşitli zoruluklarla yapısı bozulan kızlık zarı 5 -6 yaşlarındaki minicik bir çocuğun parmağıyla bozulacak...

E ne diyeyim bacim sen bu hikayeye inandıysan git çocuğa,o da büyümüştür nasılsa "al beni lan,al beni" de.. Namusun(!) temizlenir

Kahkaha atarak okudum. Hanim efendi kilotsuzmu geziyorsunuz? Onu gectim 6 yaşında ki cocugin parmagini gectim suan kendi isaret parmagini kendine soksan zarin patlamaz. Zar oyle ucta felan değil
Bunu 5 yasindaki cocuga anlat o bile guler. Bakire degilseniz lutfen boyle sacma bahanelerin arkasina siginmayin kimse inanmaz

Böyle bir şeyi yazmamaliydim galiba anonim olarak bile. Ne kadar zor bir şey yaşadığımı anlayamayacak kadar vicdan yoksunusunuz çünkü unutmuşum. Konuyu takip etmicem. Iyi günler.
Yav bacim sen resmen bakire degilsen eger bu bahaneye sığınıyorsun milletde sana biz saf degiliz bizi yiyemessin diyor. Yorumlar cok gercekci oysaki.

İçine külot giymemiş miydin? Sen zaten fantezilerle gitmişsin oraya ve öyle birşey aslında yaşanmadı sen yaşandı zannediyorsun buyüzden hatta aslında senin öyle bir arkadaşın da hiç olmadı amcasının evi çocuklar falan da yoktu hepsi hayal ürünündü insan kendi bile külotunun üstünden öyle lak diye denk getiremez sen kimi yiyon bacımm ha yok eğer hala bu anlattığının gerçek olduğuna inanıyorsan acil bir psikoloğa git o sana söyleyecek gerçekleri

kilodun üstünden parmaklayarak bozulan kızlık zarı daha anasının karnından doğmadı bacım
Ne alaka kilot. Allah'a havale ediyorum sizi. Bacimmis. Bence asıl sen bu kirli zihniyetini tedavi ettir.

dayanamadım guldum ya boyle bahaneler uydurmayın ne yasadıysanız arkasında durun duramayacaksanız yasamayın bırde kucuk cocugu alet etmıssın
nasıl bır parmak o kıyafetlerın ustunden ıcıne gırcek zarı parcalıcak kan akacak falan sanırsın atom bombası attı

Ne alaka kilot.
Allah'a havale ediyorum sizi. Bacimmis. Bence asıl sen bu kirli zihniyetini tedavi ettir.
Ay pardon alışkanlıktan bacım yazmışım belkide karşımda şuan verilecek cevaplarla tatmin olmaya çalışacak bir erkek yada bakire olmayışına kılıf ararken inanmayanlara uyuz olan bir genç kız var karşımda ama kesinlikle bacım değil haklısın pardon ve külotla alakayı kuramamış olman kurgunun neden bukadar basit olduğunu açıklar nitelikte başka sorum yok hakim bey

Bende spor yaparken çok ağır bir hareket yaptım kasıklarıma ağrı girdi çamaşırım da kan gördüm ama takılmıyorum hiç. Bozulduysa da öyle bozuldu inanmayana by. Ama sizinki çok uzak ihtimal ama gerçekse de başka bir sebeb bulun kimse inanmaz

Yazdıklarınızı ağlayarak okudum. Ben bir şey olmamıştır korkma demenizi beklerdim. Belki takıntılı olabilirim. Ama bu iftira ve hakaretleri haketmedim. Neyse ben kendimi biliyorum. Kimseyi inandirmak zorunda degilim zaten bu yasima kadar bunu kimseye anlatmadım. O çocuk cok küfür eden bi cocuktu. Kac yasinda oldugunu da bilmiyorum sadece tahminde bulundum. Ama anladığım okula gitmiyordu. Çok hareketliydi. Surekli kufur ediyordu. Ordaolmaktan rahatsizlik duydum. Neyse. Pantolon da vardi kilotta. Ayaktaydim. Benimkilifa falan ihtiyacım yok. Ama ben bu travmayı yasadim. Insallah sizin cocuklariniz yasamaz. Gerçekten diyecek söz bulamiyorum. Sadece kızlık zarı için de sormadim bunu yasadigim bi travmaydi. Daha 16, 17 yasindaydim. Allaha havale ediyorum.

Darbe yediginizden dolayı kanama olmuştur, sanmıyorum bir şey olduğunu. Imkansiz gibi bir şey.

Yüreğinizi ferah tutun.

Attan düştüğümde benimde o şekilde kanama olmuştu.

Eğer çok fazla düşünüyor üzülüyorsunuz bir muayene olun isterseniz.

Durumu anlatmak zorunda değilsiniz.

16-17 yaştan sanki bebek gibi bahsetmişsin de cinsel olgunluğa erişilen, her şeyin farkında olunan bir yaş. O yaşlardayken bekaret nasıl bozulur, insanlar nasıl sevişir, çocuk nasıl olur en ince ayrıntısına kadar biliyordum ben. Bu cehaleti aşmak için okullarda cinsel eğitim şart...

Bizim çocuklarımız yaşamaz, çünkü bu kadar saçma bir olayı travma haline getirmemeleri için eğiteceğiz onları.

Bu mesajinizdan dolayi tekrar yazmak istedim. Kan görmeniz demek kızlık zarınının bozulduğu anlamını taşımaz.

Ağırlık kaldirdigimizda, ya da düştüğümüz de de olur.

Icinizi ferah tutun.

26 yasındasınız. Böyle geniş bir platformda konu açarken her türlü yorumun gelebileceğini düşünerek yapmalısınız.

Icinden işinize yarayani alır yaramayani kafanızdan siler atarsiniz. Ağlamanın hiç manası yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…