- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.664
- 83
- Konu Sahibi Plutonn0508
-
küfür ediyorsa tamam o zamanYazdıklarınızı ağlayarak okudum. Ben bir şey olmamıştır korkma demenizi beklerdim. Belki takıntılı olabilirim. Ama bu iftira ve hakaretleri haketmedim. Neyse ben kendimi biliyorum. Kimseyi inandirmak zorunda degilim zaten bu yasima kadar bunu kimseye anlatmadım. O çocuk cok küfür eden bi cocuktu. Kac yasinda oldugunu da bilmiyorum sadece tahminde bulundum. Ama anladığım okula gitmiyordu. Çok hareketliydi. Surekli kufur ediyordu. Ordaolmaktan rahatsizlik duydum. Neyse. Pantolon da vardi kilotta. Ayaktaydim. Benimkilifa falan ihtiyacım yok. Ama ben bu travmayı yasadim. Insallah sizin cocuklariniz yasamaz. Gerçekten diyecek söz bulamiyorum. Sadece kızlık zarı için de sormadim bunu yasadigim bi travmaydi. Daha 16, 17 yasindaydim. Allaha havale ediyorum.
pantolon da varmış üzerinde bir deMillet burda aylarca ilişkiye giremiyor 6 yaşındaki çocukta o kadar kuvvet var mı allah aşkına iç çamaşırının üzerinden onu yapabilecek ?
Ay pardon alışkanlıktan bacım yazmışım belkide karşımda şuan verilecek cevaplarla tatmin olmaya çalışacak bir erkek yada bakire olmayışına kılıf ararken inanmayanlara uyuz olan bir genç kız var karşımda ama kesinlikle bacım değil haklısın pardonve külotla alakayı kuramamış olman kurgunun neden bukadar basit olduğunu açıklar nitelikte başka sorum yok hakim bey
El yorgamı mı? Cahillik ne güzel şey . Her şeye laf yetiriyorsun.kız benim adam ite kaka zor buluyo yerini el yorgamıylabacak kadar çocuk kıyafet katmanlarını da aşıp çat diye nasıl soktu oraya
sana güleyim derken klavyeye yattım yanlışlıkla naparsınEl yorgamı mı? Cahillik ne güzel şey . Her şeye laf yetiriyorsun.
Çok teşekkür ederim kalbiniz böyle kirli bi yerde temiz kalabilmis Allah razı olsun sizden.Darbe yediginizden dolayı kanama olmuştur, sanmıyorum bir şey olduğunu. Imkansiz gibi bir şey.
Yüreğinizi ferah tutun.
Attan düştüğümde benimde o şekilde kanama olmuştu.
Eğer çok fazla düşünüyor üzülüyorsunuz bir muayene olun isterseniz.
Durumu anlatmak zorunda değilsiniz.
Mutlaka öyle olmuştur.sana güleyim derken klavyeye yattım yanlışlıkla naparsınsen git bir kat da çelik yelek tak anca korur
Çok teşekkür ederim kalbiniz böyle kirli bi yerde temiz kalabilmis Allah razı olsun sizden.
Teşekkür ederim Sağolun.Muhtemelen darbeden kaynaklı bir kanamadır. Başka bir şey olması mümkün değil.
Maalesef kapalı bir çevrede büyüyünce bilgi sahibi olmayabiliyor genç kızlar. Dahası takıntı boyutuna getirebiliyor bu konuları. Burada verilen fikirler sizi ikna etmezse mutlaka bir doktora danışın. Yeter ki bu takıntıyı atın üzerinizden. Ayrıca bekaretinize isteğiniz ya da kaza ile zarar gelse bile asla bir anlamı yok bunun, unutmayın.
Bizim ilk gecede 1 saatte yapamadigimizi cocuk 1 saniyede yapmisBelki beni yargilayacaksiniz bunu yazdığım için ama icimden atamıyorum affedin. Yardımlarınızı bekliyorum. 26 yaşındayım. Ben lise 3. Sinifa giderken sınıf arkadaşımın akrabasının evine gittim sınıf arkadaşımla. Oturduk evlerinde bi süre. Arkadaşımın amcasının eviydi galiba. Evlerinde bi oğlan çocuğu vardı. 5, 6 yaşlarındadir. Bilemiyorum. Evlerinden kalkip gitmek için kapıya yoneldigimde bu çocuk utanarak yazıyorum benim bacak arama parmağını soktu. Ben donup kaldım. Şoka girmiştim. Canım acıdı. Ablasi falan vardi çocuğun onun ne tepki verdiğini bile hatirlamiyorum. Eve gittiğimde lavaboda kan gördüm. Net hatirlamiyorum ama galiba gördüm. O zamanlar kızlık zarı ne demek bilmiyordum o yuzden çok dikkat etmedim kanamaya ama oldu gibi hatırlıyorum. Canım çok yanıyor. Bunu kime anlatsam kimse bana inanmaz. Kandırmak için kurduğumu düşünür. Ben çok kötü hissediyorum.
Bizim ilk gecede 1 saatte yapamadigimizi cocuk 1 saniyede yapmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?