Unutamadığım derdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Millet burda aylarca ilişkiye giremiyor 6 yaşındaki çocukta o kadar kuvvet var mı allah aşkına iç çamaşırının üzerinden onu yapabilecek ?

Yazdıklarınızı ağlayarak okudum. Ben bir şey olmamıştır korkma demenizi beklerdim. Belki takıntılı olabilirim. Ama bu iftira ve hakaretleri haketmedim. Neyse ben kendimi biliyorum. Kimseyi inandirmak zorunda degilim zaten bu yasima kadar bunu kimseye anlatmadım. O çocuk cok küfür eden bi cocuktu. Kac yasinda oldugunu da bilmiyorum sadece tahminde bulundum. Ama anladığım okula gitmiyordu. Çok hareketliydi. Surekli kufur ediyordu. Ordaolmaktan rahatsizlik duydum. Neyse. Pantolon da vardi kilotta. Ayaktaydim. Benimkilifa falan ihtiyacım yok. Ama ben bu travmayı yasadim. Insallah sizin cocuklariniz yasamaz. Gerçekten diyecek söz bulamiyorum. Sadece kızlık zarı için de sormadim bunu yasadigim bi travmaydi. Daha 16, 17 yasindaydim. Allaha havale ediyorum.
küfür ediyorsa tamam o zaman :halay: nasıl bir kemik yapısı varmış bebenin Thor mübarek :halay:pantolonları delmiş vallahi helal ne diyim.ya evladım git online oyun falan oyna arkadaşlarınla, sarma buralara.

Günümüz bahanelerine benziyor. Hani liseli kızlar sevgililerine hesap verirken saçma sapan olaylar anlatıyor ya. Bisikletten düştüm vs vs. Bana da o hesap geldi. Gerçekten yaşanmışsa bi doktora gidin. Ama 5 6 yaşındaki çocuğun parmağını düşününce pek mümkün değil

su an kac yasındasınız?

Bu konular hakkinda cok fake konu aciliyor o yuzden bu tepkiler.

cinsellik hakkinda pek bir bilginiz olmadığından (ki yasiniz gencse bu cok normal) suphelenip takıntı haline getirmissiniz.

adet gununuze denk gelmistir. boyle bir sey olması imkansız iciniz rahat olsun.

edit: yaşınızı yazmışsınız yeni farkettim.

Ay pardon alışkanlıktan bacım yazmışım belkide karşımda şuan verilecek cevaplarla tatmin olmaya çalışacak bir erkek yada bakire olmayışına kılıf ararken inanmayanlara uyuz olan bir genç kız var karşımda ama kesinlikle bacım değil haklısın pardon :KK53: ve külotla alakayı kuramamış olman kurgunun neden bukadar basit olduğunu açıklar nitelikte :olamaz: başka sorum yok hakim bey:halay::-)
kız benim adam ite kaka zor buluyo yerini el yorgamıyla:dondurma::dondurma: bacak kadar çocuk kıyafet katmanlarını da aşıp çat diye nasıl soktu oraya :işsiz: :halay: :halay:
El yorgamı mı? Cahillik ne güzel şey . Her şeye laf yetiriyorsun.

Yorumlariniz cok gereksiz derecede acimasiz. Herkes herseyi sizin kadar bilmek zorunda mi ? Bisey yasandiysa niye buna bu sekilde kilif uydurulsun ki doktor arar diktirme yoluna gider boyle konu acmaktaki amac ne olabilir de bu kadar dalga geçilmiş ? Bende sehpanin köşe tarafina dogru düstüm bi ara cok takmistim bisey olmus mudur diye bilgisizlik ve cevrenin uydurdugu sehir efsaneleri yuzunden bosuna kafaya takmisim hic de bisey olmazmis. Yorum yapmadan once iki kere dusunun konu sahibi dalga gecmeyin dedigi halde ustune ustune gitmissiniz.

Darbe yediginizden dolayı kanama olmuştur, sanmıyorum bir şey olduğunu. Imkansiz gibi bir şey.

Yüreğinizi ferah tutun.

Attan düştüğümde benimde o şekilde kanama olmuştu.

Eğer çok fazla düşünüyor üzülüyorsunuz bir muayene olun isterseniz.

Durumu anlatmak zorunda değilsiniz.
Çok teşekkür ederim kalbiniz böyle kirli bi yerde temiz kalabilmis Allah razı olsun sizden.

Fantezi olsun diye külot giymediğim zamanlar oldu diye külot detayını yorumlarda görene kadar algılayamadım 😅

Bu senaryo burada tutarsa evleneceğim kişiye ona göre söylerim testi mi bu bilemiyorum ama en başından nasıl giyindiğizi, pantolonun dışından darbe aldığınızı yazmış olsaydınız daha farklı yorumlar gelebilirdi. O kanama da zarın kanaması değil darbeden kaynaklı kanama olur anca.

Takıntılısınız ve bilgisizsiniz bunu kabul edip kendinizi iyileştirmeye çalışın. Yorarsınız.

Muhtemelen darbeden kaynaklı bir kanamadır. Başka bir şey olması mümkün değil.

Maalesef kapalı bir çevrede büyüyünce bilgi sahibi olmayabiliyor genç kızlar. Dahası takıntı boyutuna getirebiliyor bu konuları. Burada verilen fikirler sizi ikna etmezse mutlaka bir doktora danışın. Yeter ki bu takıntıyı atın üzerinizden. Ayrıca bekaretinize isteğiniz ya da kaza ile zarar gelse bile asla bir anlamı yok bunun, unutmayın.

Muhtemelen darbeden kaynaklı bir kanamadır. Başka bir şey olması mümkün değil.

Maalesef kapalı bir çevrede büyüyünce bilgi sahibi olmayabiliyor genç kızlar. Dahası takıntı boyutuna getirebiliyor bu konuları. Burada verilen fikirler sizi ikna etmezse mutlaka bir doktora danışın. Yeter ki bu takıntıyı atın üzerinizden. Ayrıca bekaretinize isteğiniz ya da kaza ile zarar gelse bile asla bir anlamı yok bunun, unutmayın.
Teşekkür ederim Sağolun.

Afedersinizde yani ben eşimle o mevzuyu tam 2 sene boyunca aşamadım
O çocuk hemen nasıl aşmış yav beynim yandı🙄
Doktora git şüphelerin orda son bulur bacım Allah yardımcın olsun

Belki beni yargilayacaksiniz bunu yazdığım için ama icimden atamıyorum affedin. Yardımlarınızı bekliyorum. 26 yaşındayım. Ben lise 3. Sinifa giderken sınıf arkadaşımın akrabasının evine gittim sınıf arkadaşımla. Oturduk evlerinde bi süre. Arkadaşımın amcasının eviydi galiba. Evlerinde bi oğlan çocuğu vardı. 5, 6 yaşlarındadir. Bilemiyorum. Evlerinden kalkip gitmek için kapıya yoneldigimde bu çocuk utanarak yazıyorum benim bacak arama parmağını soktu. Ben donup kaldım. Şoka girmiştim. Canım acıdı. Ablasi falan vardi çocuğun onun ne tepki verdiğini bile hatirlamiyorum. Eve gittiğimde lavaboda kan gördüm. Net hatirlamiyorum ama galiba gördüm. O zamanlar kızlık zarı ne demek bilmiyordum o yuzden çok dikkat etmedim kanamaya ama oldu gibi hatırlıyorum. Canım çok yanıyor. Bunu kime anlatsam kimse bana inanmaz. Kandırmak için kurduğumu düşünür. Ben çok kötü hissediyorum.
Bizim ilk gecede 1 saatte yapamadigimizi cocuk 1 saniyede yapmis 😂

Aklıma şey geldi 😂😂 ilkokul zamanlarımda abimlerin bi bisikleti vardı boyum sürmeye yetmediği halde inatla demirine oturup sürerdim bi kaç kez düştüm canım çok yanmıştı ama bırakmadım sürmeyi akşam eve gidince kiloduma kan geldiğini görünce ağlamıştım günlerce 😂😂😂 meğer sadece darbeden olmuş çocukluk işte 😁 sizinki de çocukluk aklıyla kalan bir düşünce takılmayın 😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X