Unutamadim...

Yanlış bilmiyorsam bir şeyi kaybetmek için kazanmış olmak gerekir.
Şimdi evli bir adamın sizi ‘kaybetmesi’ ne demek?
Yalanı mı var bu işin, adam evli evli!
Siz de onun pisliğine alet edilen yani kandırılan bir kadınsınız.
Unutamadığınız şey bu iğrençliğe nasıl alet oluşunuz olabilir, o adam görünümlü 2 ayaklı değil.
Ha adamı unutamıyorum diyorsanız da devam edin o zaman ama adınızın ne olacağını biliyorsunuz değil mi?
Karakterinize yakışıyorsa o tanımlama, tam gaz ileri...
Vaktini harcama kuzum konu sahibi drluk 🤷🏼‍♀️

Şimdiki tespitim konu sahibini içerir mi bilmiyorum ama aldatılma vakalarında unutulmayan şeyin ‘ortak’ kullanımdaki insan değil hatta onunla hiç ilgisi olmadığı kanısındayım.
Başka bir hemcinse yenilmek, hırs, tutku hatta rakip görmek bence güdüler.
Böyle saplantıya dönüşüyor ise başka bir açıklaması yok, aşk sevgi mavalını kimse okumasın.

Aldatılmışsın, bitti.
Bitmiyorsa karşıdakine olan nefretin ağır basıyordur.
Bu ciddi bi sorun işin şakası bir yana.
Güdülenme olabilir bu da kendine zarar verme karşı tarafa zarar verme de olabilir. Otokontrolünü kaybetmiş adeta çünkü.

Vaktini harcama kuzum konu sahibi drluk 🤷🏼‍♀️
Bir de azar yedim 100 defa anlattım diye.
Sanki tüm kk konusunu okumak zorundayız, kendine adına kurulmuş platform da bizler destek grubu.
Konuda içerik yok ben ne bileyim deliymiş, gene payımı aldım işte😂

CEABFB2E-AB25-4706-B5C4-4973CAA95EA1.webp

🤷🏼‍♀️Normal olduğunu zaten düşünmüyordum artık 7273 kat daha eminim

Allahim ne aci bu. Bilen bilir beni.
Gene sen...
Bacim adam karısının poposuna sarılmış uyuyordur sen kendi kendine ne kafasi yasiyorsun??Bak adam seninle zaman geçirmiş ne yazik ki evli erkelerde bu durum cok görülen bir semptom sonra karılarina sarılırlar zaman geçirdigi kadın geride kalir.Hee karilari anlamasin ve vicdan yaptıklarından dolayı karilarina daha bir sevgili davranirlar.
Kendine gell artık birini bul ama bekar olsun çivi çiviyi söker

Back
X