- 13 Ocak 2020
- 46.247
- En iyi cevaplar
- 2
- 178.154
- 598
- 33
- Konu Sahibi UmayBabacan20
Bu iyiliği de daha kimse yapmaz. Sana ergenlik acı çekme playlistimi bıraktım otur ağla rahatlarsın.
Oturdum ben de dinliyom umay senle.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu iyiliği de daha kimse yapmaz. Sana ergenlik acı çekme playlistimi bıraktım otur ağla rahatlarsın.
Ben ardıçla başladım.Ben de dinleyeyim, içleneyim biraz.
Yarın kavga falan çıkarırım boşa gitmez şarkılar![]()
Vaktini harcama kuzum konu sahibi drlukYanlış bilmiyorsam bir şeyi kaybetmek için kazanmış olmak gerekir.
Şimdi evli bir adamın sizi ‘kaybetmesi’ ne demek?
Yalanı mı var bu işin, adam evli evli!
Siz de onun pisliğine alet edilen yani kandırılan bir kadınsınız.
Unutamadığınız şey bu iğrençliğe nasıl alet oluşunuz olabilir, o adam görünümlü 2 ayaklı değil.
Ha adamı unutamıyorum diyorsanız da devam edin o zaman ama adınızın ne olacağını biliyorsunuz değil mi?
Karakterinize yakışıyorsa o tanımlama, tam gaz ileri...
Kırım tatarcasına benziyor adhjkkBak işte onu çözemem Uygurca ya da Orhunca olsaydı belki bı psikolog olmasam da faydam dokunurdu![]()
Bu ciddi bi sorun işin şakası bir yana.Şimdiki tespitim konu sahibini içerir mi bilmiyorum ama aldatılma vakalarında unutulmayan şeyin ‘ortak’ kullanımdaki insan değil hatta onunla hiç ilgisi olmadığı kanısındayım.
Başka bir hemcinse yenilmek, hırs, tutku hatta rakip görmek bence güdüler.
Böyle saplantıya dönüşüyor ise başka bir açıklaması yok, aşk sevgi mavalını kimse okumasın.
Aldatılmışsın, bitti.
Bitmiyorsa karşıdakine olan nefretin ağır basıyordur.
Bir de azar yedim 100 defa anlattım diye.Vaktini harcama kuzum konu sahibi drluk![]()
Valla öyle olsaydı çözerdim. Az biraz biliyorumKırım tatarcasına benziyor adhjkk
Neyse, şarz da isteyebilirdi...Saçlarına şarj yapmak istemek..
Bende biliyorum.Valla öyle olsaydı çözerdim. Az biraz biliyorum![]()
sarı demek istemiş garibim sdghhhSaçlarına şarj yapmak istemek..
Annem hadi bi kapışın.Bende biliyorum.![]()
Ara bozma zümremleAnnem hadi bi kapışın.![]()
Taam aşkısı.Ara bozma zümremle![]()
Gene sen...Allahim ne aci bu. Bilen bilir beni.
AMA, karisinida kaybetmemek icin seni soylemiyor, o nolcak.Simdi nerde? Karisi nin yaninda.Onun soyledikleri , butun erkek lerin standart yalanlaridir inanma.KAYBETMEMEK ICIN YALAN SOYLEMIS. Dedi allahim 100’defa anlatiyorumnheryerde.
Valla ben Türk Dili ve edebiyatı öğretmeniyim. Çözemedim. Farklı anlamlar çıkıyor baktığım zaman![]()