yeni bir hayata başlayacağım çok da güzel bir hayatım olur eminim ama benim canımı yakan söylediklerime bu kadar kolay inanmış olmam. Valla düşündükçe kafamı taşlara vuruyorum. Ben evde ağlarken adam dışarda başkasını bulma derdindeymiş.Sizin için bu cevap yeni bir başlangıç olsun , kimseye kendinizden daha çok değer vermeyin ve toparlanıp hayatınıza kaldığınız yerden devam edin.
Yaşınızın küçük olduğunu tahmin ediyorum , ilk ilişkilerde genel olarak yaşarız benzer şeyleri üzülmeyin ve takılmayın ufak şeyler bunlaryeni bir hayata başlayacağım çok da güzel bir hayatım olur eminim ama benim canımı yakan söylediklerime bu kadar kolay inanmış olmam. Valla düşündükçe kafamı taşlara vuruyorum. Ben evde ağlarken adam dışarda başkasını bulma derdindeymiş.
24 yaşındayım küçük sayılır mıyım bilmiyorumYaşınızın küçük olduğunu tahmin ediyorum , ilk ilişkilerde genel olarak yaşarız benzer şeyleri üzülmeyin ve takılmayın ufak şeyler bunlar
Hayır sayılmazsınız insan bazı şeyleri yaşayarak öğrenir siz de yaşayıp öğrendiniz öyle bakmak lazım24 yaşındayım küçük sayılır mıyım bilmiyorum
Ayrıldıgın sevgilini mezuniyetine niye davet ettin ki?Eski sevgilimi unutamıyorum. İlk ilişkimdi diye sanırım. Aylar oldu unutamıyorum hala ağlıyorum üzüntüden kilo verdim saçlarım dökülmekten bir avuç kaldı geceleri uyuyamıyorum uyusam bile saat başı uyanıyorum.
Buraya kadar sıkıntı yok sonuçta ilk aşkımdı normal diyordum unutamamam. Ama noldu biliyor musunuz, bugün öğrendim ki yeni sevgili yapmış. Hem de bana yazdı ki yeni sevgilimin numaranı görmesini istemiyorum bana bir daha asla yazma. Mezuniyetime davet etmek için aramıştım aldığım cevap bu oldu. Hiç ama hiç beklemiyordum. Bana demişti ki ilk aşkımı 7-8 senede unuttum seni asla unutamamAyrılsak bile senden başkası olmayacak Of valla ne kadar salakmışım. Nasıl kırgınım, üzgünüm anlatamam size hiçbir kelime hissettiklerime karşılık gelemez.
Dediğiniz gibi hala bir umudum vardı ve okul hayatımın çoğunu beraber geçirdiğim insanın mezuniyetimde de yanımda olmasını istemiştim.Ayrıldığınız birini niye mezuniyetinize davet ediyorsunuz ki? Ayrılmış, bitmiş işte. Gerçi bir bakıma iyi olmuş, artık umutlanmazsınız onun için. Bu defteri kapatıp önünüze bakın.
hala bir umudum vardı ve okul hayatımın çoğunu beraber geçirdiğim insanın mezuniyetimde de yanımda olmasını istemiştim.Ayrıldıgın sevgilini mezuniyetine niye davet ettin ki?
Boşverin olmasın öyle bir yanınızda, olmamalı. Yakıştırmayın öylelerini yanınıza. Çok gençsiniz, inşaallah düzgün bir insanla karşılaşır ve çok mutlu olursunuz.Dediğiniz gibi hala bir umudum vardı ve okul hayatımın çoğunu beraber geçirdiğim insanın mezuniyetimde de yanımda olmasını istemiştim.
Cidden bu tip için mi ağliyorsun?Hem de bana yazdı ki yeni sevgilimin numaranı görmesini istemiyorum bana bir daha asla yazma.
Çünkü bu süreçte bana ümit vermeye devam ediyordu. Konuşmayı tamamen kesmiş değildik.Neden sizi unutamasın ki? Ben ayrılık kararının bir süreç olduğunu düşünüyorum. Ayrılmak isteyen taraf zamanla önce kendi içinde bitiriyor, sonra karşı tarafa söylüyor o yüzden zor olmuyor. Tabii ki yeni bir ilişkiye başlayacak, çok normal. Normal olmayan sizin mezuniyetinize davet etmek için aramanız olmuş. Ben de çok rahatsız olurdum özellikle hayatında yeni biri varsa, neden huzursuzluk yaşayayım ki ilişkimde? Önünüze bakın, çok gençsiniz, bir 5 sene sonra şu an üzülerek harcadığınız zaman için üzüleceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?