Unutamıyorum ama o unutmuş

sarscov2

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2020
353
256
18
29
Eski sevgilimi unutamıyorum. İlk ilişkimdi diye sanırım. Aylar oldu unutamıyorum hala ağlıyorum üzüntüden kilo verdim saçlarım dökülmekten bir avuç kaldı geceleri uyuyamıyorum uyusam bile saat başı uyanıyorum.
Buraya kadar sıkıntı yok sonuçta ilk aşkımdı normal diyordum unutamamam. Ama noldu biliyor musunuz, bugün öğrendim ki yeni sevgili yapmış. Hem de bana yazdı ki yeni sevgilimin numaranı görmesini istemiyorum bana bir daha asla yazma. Mezuniyetime davet etmek için aramıştım aldığım cevap bu oldu. Hiç ama hiç beklemiyordum. Bana demişti ki ilk aşkımı 7-8 senede unuttum seni asla unutamam Ayrılsak bile senden başkası olmayacak Of valla ne kadar salakmışım. Nasıl kırgınım, üzgünüm anlatamam size hiçbir kelime hissettiklerime karşılık gelemez.

Sizin için bu cevap yeni bir başlangıç olsun , kimseye kendinizden daha çok değer vermeyin ve toparlanıp hayatınıza kaldığınız yerden devam edin.
yeni bir hayata başlayacağım çok da güzel bir hayatım olur eminim ama benim canımı yakan söylediklerime bu kadar kolay inanmış olmam. Valla düşündükçe kafamı taşlara vuruyorum. Ben evde ağlarken adam dışarda başkasını bulma derdindeymiş.

Yaşınızın küçük olduğunu tahmin ediyorum , ilk ilişkilerde genel olarak yaşarız benzer şeyleri üzülmeyin ve takılmayın ufak şeyler bunlar

Yaşınızın küçük olduğunu tahmin ediyorum , ilk ilişkilerde genel olarak yaşarız benzer şeyleri üzülmeyin ve takılmayın ufak şeyler bunlar
24 yaşındayım küçük sayılır mıyım bilmiyorum

Ayrıldıgın sevgilini mezuniyetine niye davet ettin ki?

Ayrıldığınız birini niye mezuniyetinize davet ediyorsunuz ki? Ayrılmış, bitmiş işte. Gerçi bir bakıma iyi olmuş, artık umutlanmazsınız onun için. Bu defteri kapatıp önünüze bakın.
Dediğiniz gibi hala bir umudum vardı ve okul hayatımın çoğunu beraber geçirdiğim insanın mezuniyetimde de yanımda olmasını istemiştim.

Dediğiniz gibi hala bir umudum vardı ve okul hayatımın çoğunu beraber geçirdiğim insanın mezuniyetimde de yanımda olmasını istemiştim.
Boşverin olmasın öyle bir yanınızda, olmamalı. Yakıştırmayın öylelerini yanınıza. Çok gençsiniz, inşaallah düzgün bir insanla karşılaşır ve çok mutlu olursunuz.

Ayrılmışsınız ve o başka bir ilişkiye başlamış bu normal değil mi? Ömrünün sonuna kadar biten bir ilişkinin arkasından yas tutacak değil ya elbette yeni birileri olacak bu sizin için de geçerli her ne kadar uyuyamıyor, derbederlikten ölüyor olsanız da siz de bir gün bunları hatırlayıp güleceksiniz, siz de unutacak ve siz de yeni birileri ile beraber olacaksınız bunun için onu suçlayamazsınız ki ya da bu sizin salak olduğunuzu göstermez neden ne kadar salakmışım diyorsunuz? Ben onun için acı çekerken o başka birilerini bulma derdindeymiş demişsiniz de siz 10 gün acı çektiniz ya da 1 sene acı çektiniz diye o da sizinle eş değer sürede acı çekecek değil ki demek ki o daha çabuk atlattı olamaz mı? Siz kendi hayatınıza bakın artık, kimse zaten var olan ilişkisinde verdiği sözlerin arkasında ilişki bittikten sonra durmuyor ki bu kadar takılmayın. Geceleri de rahat uyuyun, boş verin anam giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir

Anladıgım kadarıyla sana umut vererek bırakmış aynı şeyi bende yaşadım. Seviyor sandım ama erkekler için öyle değil maalesef bende cok ağladım sızladım yeni yeni iyileşiyorum emin ol biz ağlarken hepsi mutlu ve büyük ihtimal benimkininde yeni bir sevgilisi var ve ayrılırken oda başkasını istemiyordu güya:) erkekler böyle işte yalancılar boşver hayatına bak umursama. Sen onun üstünü çizip mutlu olduğun zaman tıpış tıpış gelir o zamanda kabul etme zaten sende yeni sevgili yapmaya bak gideeeen gitsin sen şarkılar söyle içinden boooooşver

Neden sizi unutamasın ki? Ben ayrılık kararının bir süreç olduğunu düşünüyorum. Ayrılmak isteyen taraf zamanla önce kendi içinde bitiriyor, sonra karşı tarafa söylüyor o yüzden zor olmuyor. Tabii ki yeni bir ilişkiye başlayacak, çok normal. Normal olmayan sizin mezuniyetinize davet etmek için aramanız olmuş. Ben de çok rahatsız olurdum özellikle hayatında yeni biri varsa, neden huzursuzluk yaşayayım ki ilişkimde? Önünüze bakın, çok gençsiniz, bir 5 sene sonra şu an üzülerek harcadığınız zaman için üzüleceksiniz.

Çünkü bu süreçte bana ümit vermeye devam ediyordu. Konuşmayı tamamen kesmiş değildik.

burada kim ne yazarsa yazsın sizin içinizdeki o minik umut taneleri bizi unutma diye bağıracak. çok ağladım zamanında, çok debelendim. nefessiz kaldım sandım. kilo aldım, verdim, reglim kesildi. sonra ne oldu biliyor musun? nişan fotoğraflarını gördüm. başkasına gülerek bakarken gördüm. pasta kesiyordu keşke o bıçağı bana soksaydı diye bir laf var ya bıçak sokulsun istedim. yaralarını en iyi sen kapatırsın. acı çekiyorum diye hayata kendini kapatma. olan olmuş, nasip değilmiş. nasip de, hayırlısı olsun de. dini görüşünü bilmiyorum ama müslüman isen tevekkül et. belki hafifler canının acısı. bu kadar da arabesk yaşamaya gerek yok hayatı, değmezmiş.

En güzel yaşlarını onun için üzülerek geçirme biten bir ilişki için en fazla 1 hafta üzülürüm.Ortada gerçekten bir sevgi varsa zaten bitmezdi diye düşünürüm.Benden ayrılmayı kendisi istemiş birine bir daha yazmam,o yazarsa da asla konuşmam.Sen de yoluna bak bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…