vallahi inanmıştım kendimi de buna göre hazırlamıştım benim de hayatımda kimse olmaz diyeBen gerçekten ayrıldıktan sonra senden başkası olmayacağına inandın mı diye sormaya geldim
Ben de çok güvenmiştim zamanında ama insanlara güvenmeyeceksin işte. Babana bile. İnşallah hayatına seni çok mutlu edecek, hakettiğin değeri verecek birisi çıkar. Allah yardımcın olsunvallahi inanmıştım kendimi de buna göre hazırlamıştım benim de hayatımda kimse olmaz diye
Yaa inşallah çıkar inşallah her gece bunun için dua edeceğim artık üzülmek kırılmak istemiyorumBen de çok güvenmiştim zamanında ama insanlara güvenmeyeceksin işte. Babana bile. İnşallah hayatına seni çok mutlu edecek, hakettiğin değeri verecek birisi çıkar. Allah yardımcın olsun
Böylelerine edilen ahlar tutar mı bilmem ama İNNŞALLAH tutsun. Yalan söyleyip yarıda bırakam kimsenin iki yakası bir araya gelmesin.Eski sevgilimi unutamıyorum. İlk ilişkimdi diye sanırım. Aylar oldu unutamıyorum hala ağlıyorum üzüntüden kilo verdim saçlarım dökülmekten bir avuç kaldı geceleri uyuyamıyorum uyusam bile saat başı uyanıyorum.
Buraya kadar sıkıntı yok sonuçta ilk aşkımdı normal diyordum unutamamam. Ama noldu biliyor musunuz, bugün öğrendim ki yeni sevgili yapmış. Hem de bana yazdı ki yeni sevgilimin numaranı görmesini istemiyorum bana bir daha asla yazma. Mezuniyetime davet etmek için aramıştım aldığım cevap bu oldu. Hiç ama hiç beklemiyordum. Bana demişti ki ilk aşkımı 7-8 senede unuttum seni asla unutamamAyrılsak bile senden başkası olmayacak Of valla ne kadar salakmışım. Nasıl kırgınım, üzgünüm anlatamam size hiçbir kelime hissettiklerime karşılık gelemez.
Bu tip derken?Cidden bu tip için mi ağliyorsun?
Durduk yere kalkip eski sevgilisine mesaj atan adam manasinda dedim ben. Yani yeni bir iliskim var diye ilan edip şova da gerek yoktur. Konu sahibi hala yazip ariyor mu diye sonradan aklima geldi.Bu tip derken?
Helal olsun olması gerekeni yapmış.
Sevgilisine sadık bir adam.
Ölmus ölmus dirilmissin buraya kadar sıkınti yok diyorsun kuzum esasen buna sasirdim benEski sevgilimi unutamıyorum. İlk ilişkimdi diye sanırım. Aylar oldu unutamıyorum hala ağlıyorum üzüntüden kilo verdim saçlarım dökülmekten bir avuç kaldı geceleri uyuyamıyorum uyusam bile saat başı uyanıyorum.
Buraya kadar sıkıntı yok sonuçta ilk aşkımdı normal diyordum unutamamam. Ama noldu biliyor musunuz, bugün öğrendim ki yeni sevgili yapmış. Hem de bana yazdı ki yeni sevgilimin numaranı görmesini istemiyorum bana bir daha asla yazma. Mezuniyetime davet etmek için aramıştım aldığım cevap bu oldu. Hiç ama hiç beklemiyordum. Bana demişti ki ilk aşkımı 7-8 senede unuttum seni asla unutamamAyrılsak bile senden başkası olmayacak Of valla ne kadar salakmışım. Nasıl kırgınım, üzgünüm anlatamam size hiçbir kelime hissettiklerime karşılık gelemez.
yaş 24Ayrılsanız bile başkası olmayacak yalanına nasıl inandınız pardonKeşiş mi bu adam da başkası olmasın Neyse yaşınıza veriyorum 17-18 galiba,daha ciddi bir işle meşgul olunca geçer.Yaz boşluğu diyelim
yaş 24ama ilk sevgilimdi
bence de severim ama şuan değil biraz zamana ihtiyacım varBende unuttum hatta seneler sonra dönmek istedi hayatını birleştirmek istedi asla istemedim sende başkalarını seveceksin zamana bırak sadece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?