- 16 Mayıs 2020
- 282
- 255
- 23
- 32
İyi taraftan bak aklında soru işareti kalmadı iste.Sımdı önüne bak çiviyi çivi sökerEski sevgilimi unutamıyorum. İlk ilişkimdi diye sanırım. Aylar oldu unutamıyorum hala ağlıyorum üzüntüden kilo verdim saçlarım dökülmekten bir avuç kaldı geceleri uyuyamıyorum uyusam bile saat başı uyanıyorum.
Buraya kadar sıkıntı yok sonuçta ilk aşkımdı normal diyordum unutamamam. Ama noldu biliyor musunuz, bugün öğrendim ki yeni sevgili yapmış. Hem de bana yazdı ki yeni sevgilimin numaranı görmesini istemiyorum bana bir daha asla yazma. Mezuniyetime davet etmek için aramıştım aldığım cevap bu oldu. Hiç ama hiç beklemiyordum. Bana demişti ki ilk aşkımı 7-8 senede unuttum seni asla unutamamAyrılsak bile senden başkası olmayacak Of valla ne kadar salakmışım. Nasıl kırgınım, üzgünüm anlatamam size hiçbir kelime hissettiklerime karşılık gelemez.
Her şerde bi hayır vardır denir ya öyle düşün demek hakkında böylesi hayırlıymış ilerde belki de iyi ki diyeceksin bilemezsin belki seni çok daha güzel günler bekliyordurEski sevgilimi unutamıyorum. İlk ilişkimdi diye sanırım. Aylar oldu unutamıyorum hala ağlıyorum üzüntüden kilo verdim saçlarım dökülmekten bir avuç kaldı geceleri uyuyamıyorum uyusam bile saat başı uyanıyorum.
Buraya kadar sıkıntı yok sonuçta ilk aşkımdı normal diyordum unutamamam. Ama noldu biliyor musunuz, bugün öğrendim ki yeni sevgili yapmış. Hem de bana yazdı ki yeni sevgilimin numaranı görmesini istemiyorum bana bir daha asla yazma. Mezuniyetime davet etmek için aramıştım aldığım cevap bu oldu. Hiç ama hiç beklemiyordum. Bana demişti ki ilk aşkımı 7-8 senede unuttum seni asla unutamamAyrılsak bile senden başkası olmayacak Of valla ne kadar salakmışım. Nasıl kırgınım, üzgünüm anlatamam size hiçbir kelime hissettiklerime karşılık gelemez.
Şunu diyen genelde ilk sevgili yapan taraf oluyor. Ayrılırken olayları aşırı dramatize etme gereği duyuyorlar nedense.Ayrılsak bile senden başkası olmayacak
Eski sevgilimi unutamıyorum. İlk ilişkimdi diye sanırım. Aylar oldu unutamıyorum hala ağlıyorum üzüntüden kilo verdim saçlarım dökülmekten bir avuç kaldı geceleri uyuyamıyorum uyusam bile saat başı uyanıyorum.
Buraya kadar sıkıntı yok sonuçta ilk aşkımdı normal diyordum unutamamam. Ama noldu biliyor musunuz, bugün öğrendim ki yeni sevgili yapmış. Hem de bana yazdı ki yeni sevgilimin numaranı görmesini istemiyorum bana bir daha asla yazma. Mezuniyetime davet etmek için aramıştım aldığım cevap bu oldu. Hiç ama hiç beklemiyordum. Bana demişti ki ilk aşkımı 7-8 senede unuttum seni asla unutamamAyrılsak bile senden başkası olmayacak Of valla ne kadar salakmışım. Nasıl kırgınım, üzgünüm anlatamam size hiçbir kelime hissettiklerime karşılıkuiçb gelemez.
Yaşım 24. ilk aşkım ilk sevgilimdi. Bundan sonra kimseyi sevemem gibi hissetmem normal mi?Gecer canım.Yaşınız kaç bu arada ?Hepımızın ilk aşkları boyle olur .Ama gecer sonunda.
23 yaşındayım aynı durumdayız diyebilirim. 6 ay geçti ve ben hala kimseyi bir daha sevemezmisim gibi hissediyorum. Hatta hayatımda başkasının olabilme ihtimali bile beni korkutuyor. Ayrılıkta böyle şeylerin gayet normal olduğunu düşünüyorum. İlk sevgilimden ayrıldığimda da böyle düşünmüştüm 3 sene sonra şimdiki acımın sahibine aşık oldum. Geçiyor yani...Yaşım 24. ilk aşkım ilk sevgilimdi. Bundan sonra kimseyi sevemem gibi hissetmem normal mi?
Böyle biri için canınızı sıkmaya değer miEski sevgilimi unutamıyorum. İlk ilişkimdi diye sanırım. Aylar oldu unutamıyorum hala ağlıyorum üzüntüden kilo verdim saçlarım dökülmekten bir avuç kaldı geceleri uyuyamıyorum uyusam bile saat başı uyanıyorum.
DeğmezBöyle biri için canınızı sıkmaya değer mi
Aynen öyle hayat öyle güzel şeyler çıkartırki karşına bi zamanlar varlığına şükrettiğin kişinin yokluğuna şükredersin o yüzden çok dua çok sabır Rabbim ferahlık versin inşAllahDeğmez
Ilk sevgililikle alakasi yok bunun. Her ayrilik bir aci birakir. Genelde de giden degil de kalan tarafin cani acir. Iliskiye baslarken bir gun bitebilecegini de bilmeliyiz aslinda.Yaşım 24. ilk aşkım ilk sevgilimdi. Bundan sonra kimseyi sevemem gibi hissetmem normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?