Unutamıyorum ama o unutmuş

Hikayeni okudum uyanıp uyuyorum demissin biliyor musun aynısı bende de oluyor hatta onla ayrıldıktan sonra anksiyete ile tanıştım ama değmez gerçekten umurlarinda degiliz
Yaaaa ben anksiyete atakları yaşamaya geçen sene başladım hatta ilaç kullandım bir süre. Geçen sene nerdeyse her gecem uykusuz geçiyordu ağlama atakları ile uyanıyordum. Dayanamacak gibi olduğumda acile gidiyordum ölüyorum ben diye Of neyse ki şuan o kadar kötü değilim, o halimden kurtulduysam şuanki halimden de kurtulurum diye düşünüyorum. Her şey çok güzel olur umarım ikimiz için de. Karşımıza hayırlı insanların çıkması dileğimle.

bi zamanlar varlığına şükrettiğin kişinin yokluğuna şükredersin
İnşallah ama inşallah dediğin gibi olur ve ben en kısa sürede önüme bakabilirim.
Karşı taraf yoluna bakmış hayatına birini almışken ben hala arkasından üzülüyorum ya bana en çok bu koyuyor.

İnşallah ama inşallah dediğin gibi olur ve ben en kısa sürede önüme bakabilirim.
Karşı taraf yoluna bakmış hayatına birini almışken ben hala arkasından üzülüyorum ya bana en çok bu koyuyor.
Alsın aldığı kişi eski sevgilinizin size yaptığı haksızlığı ona yapmayacağı ne malum

buraya kadarki her şey ok. gelgelelim şimdi bu kişi bu sevgilisinden birkaç ay içinde ayrılacak ve sonra sana yazacak. işin zor kısmı orası. bu kadar zaman atlatmaya uğraşıp edip, gelgelelim atlatacaksın da, sonra o sana yazdığında 'arkadaşlığını özledim...' ayağı çekmeye başladığında ASLA görüşme. asla. demiş miydim, asla. bu lafları hatırla, ezik ezik 'bana bi daha yzm svglm grmsn :S' diyişlerini hatırla ve bu yemini yutma. bundan bir sonraki ilişkin çok daha güzel olacak.

Asla ama aslaaaaaa bundan sonra dönüş yok. Yeni sevgilisini alsın başına çalsın kıskanmıyorum bile artık

Asla ama aslaaaaaa bundan sonra dönüş yok. Yeni sevgilisini alsın başına çalsın kıskanmıyorum bile artık

bir süre insan sinirle böyle hisseder, şeytan görsün senin yüzünü moduna girer ama zamanla yumuşanır. sana gelecekten sesleniyorum, yumuşama. milyarlarca doğru düzgün insan var, bu kişi de geçmişte kalsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…