Unutamiyorum o anı Allah kahretsin 😨

Yazdim kapali acik farketmiyo genelde diye.. biliyomusun? Kimisinin fantazisi de kapali kadin fantazisi var. Demekki sana oylesi denk gelmis. Gorduklerinden etkileniyorlar bu kesin. Allah hepsini kahretsin
zaten yedigi dayakla komalik oldu adam evli. 1 de 3 cocugu varmis pislik insan

Ben genc kizken ogrenciyken henuz markette calismistim. kartoloz herifin teki yaninda karisi varken nasil bakiyordu. O herifi nerde gorsem ayni sey.. Giyimim normaldi.. adam bakiyor sapik iste.. evlendim bu adama denk geldikce kactim yemin ediyorum. Tam sapik bakisi vardir ya gozuyle soyar insani gibi.. igrenc kusmak geliyor icinden. Birak gormeyi gozumu kapatinca adam gozumun onune gelse psikolojim bozuluyodu

valla ben insanlara bakmıyorum bacak arası şişliğine falan.

belki siz de bakmazsanız insanları teşhirci olmakla suçlamazsınız.

90larda modaydı babam slip mayo giyerdi teşhirci miydi yani şimdi ben kısa şort giyerim dekolte giyerim teşhirci miyim yani? kara çarşaflı biri de size teşhirci dese hoş mu şimdi? bunun sonu yok. garip grup konuşmayın.

ben yazdığınız hikayeye pek inanmadım açıkçası bi kadın takip edilecek de anlamayacak biraz zor.

Bence sende uzun uzun açıkladığına göre , sen de bi sinir olmuşsun kadına .
Yok mezarda sorgusu falan..
Kapalı giyinenler günahlardan arınmış mı oluyor?
Kapalı giyinenlerin neler yaptığını Sarayburnu daki kayalıklarda hergun işe gidip gelirken görüyoruz .
Nedense mini vs giyenler kapalı bayanlara birşey demezken ,neden kapalı hemcinslerimiz aynı saygıyı göstermez ,yok mezar sorgusu yok bilmem ne diye başlarlar

Sinirlenmenize gerek yok. Açıkladım , tasvip etmemekle kötülemek arasında fark var.
Dolayısı ile ben tasvip etmiyorum, her iki cinsinde teşşhirciliğini ve bakmıyorum. Tasvip etsem bakarım.
Herkes istediğini giysin, karışmam.
Benim de tasvip etmeme karışmayın

Sİze de bir bahane bulurlardi eminim. Herkes tuhaf.

gayet bakıyorsunuz valla. siz kötülüyorsunuz gayet. tasvip etmemekle kötülemek arasında ne fark var? eleştiriyorsunuz ve giymesinler diyorsunuz e bu kötülemek? taş atmayıp kadınla kavga etmeyince tasvip etmemiş kategorisinde mi kalıyorsunuz sanıyorsunuz.

Çok agresifsiniz. Evet tasvip etmiyorum. Güzel de bulmuyorum. Ama karışmıyorum. Bunu anladığınız gün gerçekten güzel bir toplum oluruz.
Tasvip etmemek, kendi düşüncemle oluşturduğum bir yargıdır ve bu yargımı ona empoze etmedikten sonra size ne?
yerinizi bilin bence.

bayanlar. bosa birbirize saldiriyorsunz yav kimene o ney giymis ne giymemis isteyen mayoyla dolasir isteyen. kara carsafla. bir antalyaya gidin. herkes bikinili. geziyor sokakta carsida orda burda. ama. bir diyabakira git. acik bir bayan gorebilir misinz. sacinin acik olmasindan kastim yok. asiri acik giyenemez cunku kultr farkli toplum farkli hersey faarkli bunuda goz onunde bulundurun. ben cok gordum. ornrk vrriyorm istanbulada kapali bir kadin antalyaya gidip bikiniylr sortle yuzeni ne anladim bu isten. yani konuyu saptrmayalim boyle sapiklara ortak durmamiz lazim ozgecan degil miyidi mini etekle tecavuze ugrayan. sakaryada 8 aylik hamile kapali yaninda. bebegiyle suruyeli bir kadin tecavize ugramadimi. hem karnindakini hem yanindakini. hem kendisini katletmediler mi ne cabuk unuttunuz. bayanlar ya kucuk irmaklari daha yazin tecavuze ugrayip olen eylulleri ne cabuk unutunz bu sapiklar yasa basa karnindakine. mini etegine teseturune bakmiyor onlar 5 dakikalik zevke bakiyorlar ama siz sadece birbirinzi. hakaret edin. sadece yaptiginiz sey tartismak sadece yaptiginiz sey onlardan bir farkinizin olmamasi. sanki tecavuze igrayan tacize ugrayan bu durumdan cok zevk aliyor gibi birdr ohhhh olsun. acikmis ohh olsun satt bilmem gece ne isi varmis ohh olsun annesi. cocuga neden bakmamis. gibi seylerle kendinizi tatmin edin anca

tacizi hicbir kiyafet stili teshir etmez.
kusura bakma ama taciz beyinde baslar.
ben avrupada yasiyorum- burda kadin/erkek beraber saunaya giriyor (ciplak) daha ne gözle ne elle taciz edileni duymadim ve görmedim.
bazi erkeklerin zihni bozuk. cataldan taciz olana catal girsin.

saygı duysaydınız tasvip etmemiş kategorisinde olurdunuz

ama siz saygı duymuyorsunuz mezarda hesap vs yargılıyorsunuz. bu tasvip etmemek değil.

tasvip etmeyen insan ben yapmam yapılmasını doğru bulmam ama herkesin kendi hayatı saygı duyuyorum der.

yargınızı empoze etmek için konu açmışsınız. siz bence kavramları karıştırmışsınız.

agresif falan değilim gayet de keyfim yerinde yazıyorum. ama net yazarım o yüzden beni suçlamak işinize geliyor açık giyinenleri suçladığınız gibi.

valla kadınlar istediklerini giymeye devam edecek siz gözünüze ve dilinize sahip çıkın. yerinizi bilin.

tacizi onayladığıma dair bir yazı yazdım mı? Dikkatli okuyun

Yanılıyorsunuz. Defalarca yazdım yazımda. Tasvip etmiyorum ve karışmıyorum. Önceki mesajlarımda da mezarla öbür dünya ile ilinti kurmak tamamen yanlış deidm.
Suçlamadan önce okuyun bakalım ne yazmışım.
Açık giyinleri suçlamıyorum, herkes özgür. Ama ben kendi yargımla güzel bulmuyorum ve tasvip etmiyorum. Size ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…