- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.352
- 598
- Konu Sahibi Nefretediyorumherseyden
-
Bunlarin atilmasi ve bir daha uye olmamasi lazimBu sitede çok ağır cezaların gelmesi lazım.
Ama bir örnekle durumu da az açıklamak isterim.
Tam tersini düşünelim lütfen. Bir erkek düşünün iri yarı. Ve çok çzür dileyerek yazıyorum, dar bir şeyler giymiş hatta diyelim ki, slip mayo gibi bir şey giyip bacak arasındaki şişliği sergiliyor. Evet estetik değil evet güzel değil. Am ayapıyor diyleim. Bacaklarını ayryıp oturuyor. Ne düşünürüz? Sapık napıyorsun demez miyiz? Cık cık cık yapmazmıyız? Genç kızların arasında yine çoook özür dileyerek yazıyorum, bacak arasındaki şişliği iyice şirip geziyor. Çok kötü değil mi?
Peki göğüslerinin çatalını gösterip gezen kadınlarda da aynı durum yok mu? YA da mini etek giyip kalçasının altına kadar gösteren?
Bir üdşünün derim. Teşhirciliktir bunun adı. Ama bu asla demek değildir ki yasaklanmalı ceza verilmeli... Sadece ben tasvip etmiyorum kalçasının çizigisi, göğsünün çizgisini gösteren kadınları. Teşhirciliktir bu. Ama asla namussuzdur, kötüdür demiyorum. Tasvip etmiyorum
zaten yedigi dayakla komalik oldu adam evli. 1 de 3 cocugu varmis pislik insanYazdim kapali acik farketmiyo genelde diye.. biliyomusun? Kimisinin fantazisi de kapali kadin fantazisi var. Demekki sana oylesi denk gelmis. Gorduklerinden etkileniyorlar bu kesin. Allah hepsini kahretsin
Bunlarin atilmasi ve bir daha uye olmamasi lazim
Bitmiyorlar
Ben genc kizken ogrenciyken henuz markette calismistim. kartoloz herifin teki yaninda karisi varken nasil bakiyordu. O herifi nerde gorsem ayni sey.. Giyimim normaldi.. adam bakiyor sapik iste.. evlendim bu adama denk geldikce kactim yemin ediyorum. Tam sapik bakisi vardir ya gozuyle soyar insani gibi.. igrenc kusmak geliyor icinden. Birak gormeyi gozumu kapatinca adam gozumun onune gelse psikolojim bozuluyoduhangi konuda hem fikir olduk ki. milet konuyu saptrmaya gelmis yav bizene isteyen istedegini giysin hani. cok aciklikta biraz abarti ama saygi duymak gerekiyor bana ne ben basimi kapatiyorsm isteyen. ustu acik gezebilir olayi gunah sevaba getirmekte. 1 numarayiz burda ortak nokto sapiklara karsi durmamiz lazim
Tam tersini düşünelim lütfen. Bir erkek düşünün iri yarı. Ve çok çzür dileyerek yazıyorum, dar bir şeyler giymiş hatta diyelim ki, slip mayo gibi bir şey giyip bacak arasındaki şişliği sergiliyor. Evet estetik değil evet güzel değil. Am ayapıyor diyleim. Bacaklarını ayryıp oturuyor. Ne düşünürüz? Sapık napıyorsun demez miyiz? Cık cık cık yapmazmıyız? Genç kızların arasında yine çoook özür dileyerek yazıyorum, bacak arasındaki şişliği iyice şirip geziyor. Çok kötü değil mi?
Peki göğüslerinin çatalını gösterip gezen kadınlarda da aynı durum yok mu? YA da mini etek giyip kalçasının altına kadar gösteren?
Bir üdşünün derim. Teşhirciliktir bunun adı. Ama bu asla demek değildir ki yasaklanmalı ceza verilmeli... Sadece ben tasvip etmiyorum kalçasının çizigisi, göğsünün çizgisini gösteren kadınları. Teşhirciliktir bu. Ama asla namussuzdur, kötüdür demiyorum. Tasvip etmiyorum
Kapalı giyinenlerin neler yaptığını Sarayburnu daki kayalıklarda hergun işe gidip gelirken görüyoruz .Bence sende uzun uzun açıkladığına göre , sen de bi sinir olmuşsun kadına .
Yok mezarda sorgusu falan..
Kapalı giyinenler günahlardan arınmış mı oluyor?
valla ben insanlara bakmıyorum bacak arası şişliğine falan.
belki siz de bakmazsanız insanları teşhirci olmakla suçlamazsınız.
90larda modaydı babam slip mayo giyerdi teşhirci miydi yani şimdi ben kısa şort giyerim dekolte giyerim teşhirci miyim yani? kara çarşaflı biri de size teşhirci dese hoş mu şimdi? bunun sonu yok. garip grup konuşmayın.
ben yazdığınız hikayeye pek inanmadım açıkçası bi kadın takip edilecek de anlamayacak biraz zor.
Sİze de bir bahane bulurlardi eminim. Herkes tuhaf.bende onu diyorm acik giyimekle kapali giyimekle alaksi yok sapik sarhos pislik herif onlar yuzunden sokaga tek cikamiyorz hastahaneye alis verise tek. gidemiyorz hani sapik adamala mahkemlik olsaydim suan bu cumleyi insanlar. kullanirdi mi kadin hamile karni burnunda yuremeye mecali kalmamis. bir cazibesi olmayan biri adama kuyruk sallamistr diyebilec2klermiyid. cok merak ediyorm
Sinirlenmenize gerek yok. Açıkladım , tasvip etmemekle kötülemek arasında fark var.
Dolayısı ile ben tasvip etmiyorum, her iki cinsinde teşşhirciliğini ve bakmıyorum. Tasvip etsem bakarım.
Herkes istediğini giysin, karışmam.
Benim de tasvip etmeme karışmayın
gayet bakıyorsunuz valla. siz kötülüyorsunuz gayet. tasvip etmemekle kötülemek arasında ne fark var? eleştiriyorsunuz ve giymesinler diyorsunuz e bu kötülemek? taş atmayıp kadınla kavga etmeyince tasvip etmemiş kategorisinde mi kalıyorsunuz sanıyorsunuz.
kesin derlwedi o aksam disarda ne isi vardi:)Sİze de bir bahane bulurlardi eminim. Herkes tuhaf.
Çok agresifsiniz. Evet tasvip etmiyorum. Güzel de bulmuyorum. Ama karışmıyorum. Bunu anladığınız gün gerçekten güzel bir toplum oluruz.
Tasvip etmemek, kendi düşüncemle oluşturduğum bir yargıdır ve bu yargımı ona empoze etmedikten sonra size ne?
yerinizi bilin bence.
tacizi hicbir kiyafet stili teshir etmez.
kusura bakma ama taciz beyinde baslar.
ben avrupada yasiyorum- burda kadin/erkek beraber saunaya giriyor (ciplak) daha ne gözle ne elle taciz edileni duymadim ve görmedim.
bazi erkeklerin zihni bozuk. cataldan taciz olana catal girsin.
Gerekeni yapsaydin kelesim , seneler gectikce azalacaklarina cogaliyor bunun gibiler maalesefKesinlikle, daha geçen günlerde üyenin birisi beni açıkça tehdit etti..
Bu nedir böyle önüne gelen ağzını bozuyor artık.
Yanılıyorsunuz. Defalarca yazdım yazımda. Tasvip etmiyorum ve karışmıyorum. Önceki mesajlarımda da mezarla öbür dünya ile ilinti kurmak tamamen yanlış deidm.saygı duysaydınız tasvip etmemiş kategorisinde olurdunuz
ama siz saygı duymuyorsunuz mezarda hesap vs yargılıyorsunuz. bu tasvip etmemek değil.
tasvip etmeyen insan ben yapmam yapılmasını doğru bulmam ama herkesin kendi hayatı saygı duyuyorum der.
yargınızı empoze etmek için konu açmışsınız. siz bence kavramları karıştırmışsınız.
agresif falan değilim gayet de keyfim yerinde yazıyorum. ama net yazarım o yüzden beni suçlamak işinize geliyor açık giyinenleri suçladığınız gibi.
valla kadınlar istediklerini giymeye devam edecek siz gözünüze ve dilinize sahip çıkın. yerinizi bilin.
Gerekeni yapsaydin kelesim , seneler gectikce azalacaklarina cogaliyor bunun gibiler maalesef
tacizi onayladığıma dair bir yazı yazdım mı? Dikkatli okuyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?