• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Unutamıyorum

Bernaaam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2019
8
2
36
27
Daha önce nişan attığımdan ve olaylardan bahsetmiştim. Ben nişanlımın yanlış kişi olduğunu yaptıklarından dolayı aslında doğru bir evlilik olmayacağını anladım fakat ben onu gerçekten çok sevdiğim için unutamıyorum.. Hiç unutamayacam gibi geliyor. Sanki ilerde onu başka biriyle görünce çok kötü olacam ben hayatıma başka kimseyi alamayacam gibi geliyor.. :(

Daha önce nişan attığımdan ve olaylardan bahsetmiştim. Ben nişanlımın yanlış kişi olduğunu yaptıklarından dolayı aslında doğru bir evlilik olmayacağını anladım fakat ben onu gerçekten çok sevdiğim için unutamıyorum.. Hiç unutamayacam gibi geliyor. Sanki ilerde onu başka biriyle görünce çok kötü olacam ben hayatıma başka kimseyi alamayacam gibi geliyor.. :KK43:
Daha önceki konularınızı bilmiyorum. Evlenip mutsuz olsanız daha mı iyi olurdu?

ilk zamanlar oyle olur baska seylere odaklan aklina getirmemeye calis gez toz eglen kitap oku dans et ama ylniz kalip dusunme
dogru bir evlilik olmayacagini anlamissin donusu olmaz evlensen

21 yaşındasın. Daha yeni yeni aşık olma zamanların. Unutmak içinde acele etme yeniden sevmek için de.... akışa bırak oyalanacak güzel şeyler bul kendine.

Adamın davranışları sana uygun değilse,bunları hatırlayarak geçmişe gömmen daha kolay olur diye düşünüyorum. Sadece seviyorum diyerek ilişki de evlilik de yürümez.
Bunu büyüyünce anlayacaksın.
Çok çok küçüksün.
Ciddi adımlar için olgunlaşman şart.

Ne güzel bak nişanlıyken fark etmişsin doğru biri olmadığını ve mantıklı davranıp vazgeçmişsin bu şansı değerlendir ve hayatını yaşa daha 21 yaşındasın bitmiş ve sana yararı dokunmayacak biri için üzülerek kendi vaktinden çalma.

Back
X