• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

unutamıyorum

cherrylady26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2016
598
935
33
selam herkese,
onun hayatında başka biri olduğunu bildiğiniz halde eski sevgilisini unutamayan varmı ?
ya da üstesinden nasıl geldiniz bunun ? bizim ayrılalı çok uzun zaman olmasına ragmen birden aklıma girdi..nasıl unutmam gerek ne yapmam gerek hiç bilmiyorum.

sizinle bir konunuzda konuşnuştuk eski sevgilisiyle dalga geçen mesajları size okutan,sizinle beraber kıza gülen biri sizede gün gelir aynısını yapar demiştim bana kızmıştınız.
ama üzüldüm
umarım çabuk atlatırsınız
zamandan başka care yok unutmak için

sizinle bir konunuzda konuşnuştuk eski sevgilisiyle dalga geçen mesajları size okutan,sizinle beraber kıza gülen biri sizede gün gelir aynısını yapar demiştim bana kızmıştınız.
ama üzüldüm
umarım çabuk atlatırsınız
zamandan başka care yok unutmak için

aynı kişi değil.şuan benimde onunda hayatında biri var.. ama aklıma düştü sebepsiz kalbim yanıyor anlamıyorum kendimi

Bir şeyi unutamıyorsunuz yarım kaldığı içindir;tamamlamanız gerekn bir nokta var demek ki,söylenemeyen bir son söz,açıklama bekleyen bir soru...Ama bu eski sevgilinizi arayın anlamına gelmiyor;kendi içinizde bulun bu yarım kalan şeyi ve tamamlayın

aynı kişi değil.şuan benimde onunda hayatında biri var.. ama aklıma düştü sebepsiz kalbim yanıyor anlamıyorum kendimi
başkasını seviyorsanız niye şuan sevgiliniz var
onada yazık
ne öneri versem bilemedim

Unutamıyorum isimli bir dizi müziği :)

Etkisinden çıkamadığın o kadar belli ki dizinin :D
Konu sahibi hayatında birisi olduğunu yeni öğrendiysen kıskançlık olabilir,herkes yaşar bu duyguyu.
Kimisi abartmaz kabullenir,kimisi tekrar aşık olduğunu sanar.
Tekrar bir araya gelseniz iki günde ayrılırsınız.

Ben bana yanlış yapandan, ya da ne biliyim böyle anında hayatına devam edebilen birinden anında soğuyabildiğim için hiç yaşamadım bu durumu.

Çözümü kendinizi birinci sıraya koymaktan, kendinize en üst değeri vermekten geçiyor.

Ben bana yanlış yapandan, ya da ne biliyim böyle anında hayatına devam edebilen birinden anında soğuyabildiğim için hiç yaşamadım bu durumu.

Çözümü kendinizi birinci sıraya koymaktan, kendinize en üst değeri vermekten geçiyor.

ne yazıkki bunu hiç başaramayanlardanım bende sizin aksinize.. biz ayrılalı uzun zaman oluyor ondan sonra hayatıma girenler oldu ancak onun hayatında biri olduğunu gördüm o günden sonra biraz buruldum ama nedense bugünlerde çok yoğunlaştı hislerim acı hisseder oldum.. dönemsel diye düşünüyorum çünkü ona aşık değilim biliyorum

selam herkese,
onun hayatında başka biri olduğunu bildiğiniz halde eski sevgilisini unutamayan varmı ?
ya da üstesinden nasıl geldiniz bunun ? bizim ayrılalı çok uzun zaman olmasına ragmen birden aklıma girdi..nasıl unutmam gerek ne yapmam gerek hiç bilmiyorum.

Selam cherryladyy
Ne kadar oldu ayırılalı ve neden ayrılmıştınız?
Bence böyle hatırlamalar dönemsel şeyler diye düşünüyorum ben umarım karşına sevebileceğin biri çıkar sevgiler

astrologlara artık çok inanıyorum ya.
şu anda bir gezegenin geri gidişi söz konusu.
bu da eskilere olan özlem ve geri dönüşlere sebep olabiliyormuş insanlarda.=D
sizinki de kesinlikle dönemsel bir şey.=) belli.

şu anki ilişkinizde eksiklik hissediyor olabilirsiniz. belki de ondan geçmişe özlem oldu.
bazı aşklar yarım kalmak zorunda.
kendinize haksızlık etmeyin bence geçmişe saplanarak.
önünüze bakın. bu sizin elinizde. isterseniz odak noktanızı değiştirebilirsiniz.
biraz çabalayın. olmayacak şeyleri bırakıp elinizde olana sarılın eğer mantığınıza ve kalbinize uyuyorsa.

Selam cherryladyy
Ne kadar oldu ayırılalı ve neden ayrılmıştınız?
Bence böyle hatırlamalar dönemsel şeyler diye düşünüyorum ben umarım karşına sevebileceğin biri çıkar sevgiler

Yaklaşık üç sene oluyor ama arada görüştüğümüz,konustugumuz oldu bir türlü kopamamıştık. Nedeni ise anlaşamamızdan kaynaklı bir durumdu..bende dönemsel oldugunu ve kıskançlığın buna sebebiyet verdiğini düşünüyorum. Onun hayatında baska birinin olması ve o kişiye değer verdiğini görmem buna tanıklık etmem bende bu hisleri uyandırdı. Değilse ona karşı içimde hiç bişey yok
Güzel dilekleriniz için çok tesekkürler

astrologlara artık çok inanıyorum ya.
şu anda bir gezegenin geri gidişi söz konusu.
bu da eskilere olan özlem ve geri dönüşlere sebep olabiliyormuş insanlarda.=D
sizinki de kesinlikle dönemsel bir şey.=) belli.

şu anki ilişkinizde eksiklik hissediyor olabilirsiniz. belki de ondan geçmişe özlem oldu.
bazı aşklar yarım kalmak zorunda.
kendinize haksızlık etmeyin bence geçmişe saplanarak.
önünüze bakın. bu sizin elinizde. isterseniz odak noktanızı değiştirebilirsiniz.
biraz çabalayın. olmayacak şeyleri bırakıp elinizde olana sarılın eğer mantığınıza ve kalbinize uyuyorsa.

Kesinlikle çok haklısınız. Belki ilişkimde eksiklik hissettiğim için eskiye özlem duydum. Odak noktamı değiştirip çabalarsam bu durumun değişeceğini düşünüyırun sizinde belirtmiş oldugunuz gibi:)
Umarım geçici bir dönemdir bir an önce gezegenler olması gereken yerlere dönerler :p

Back
X