• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Unutmak,eski halimize geri dönmek istiyorum ama olmuyor

Aileler arası huzursuzluk girince eşlerimizi tanıyamıyoruz maalesef
Az önce diğer konunuzu okudum kayınvalidenizle konuşmuyormuşsunuz
Bence eşinizin bu derece değişmesine tek sebep bu
Bende eşime annesiyle ilgili bişey söylesem çıldırıyor resmen
Bi şekilde arayı yapmaya çalışsanız eşinizle aranızda düzelir belki
Allah kolaylık versin

Aileler arası huzursuzluk girince eşlerimizi tanıyamıyoruz maalesef
Az önce diğer konunuzu okudum kayınvalidenizle konuşmuyormuşsunuz
Bence eşinizin bu derece değişmesine tek sebep bu
Bende eşime annesiyle ilgili bişey söylesem çıldırıyor resmen
Bi şekilde arayı yapmaya çalışsanız eşinizle aranızda düzelir belki
Allah kolaylık versin

herkeze ii akşamlar arkadaslar yorunlarınıza ihtiyacım var.. eşimle uzun süredr problemler yasıyoruz unutmaya eski halimize geri dönmek istiyorum çabalıyorum ama olmuyor ... bu akşam olanları anlatacagım size eşime kızı ana kucagında sallarmsn bulaşıkları yıkıyım dedm tamam dedi geri geldim bebiş bacakları dışarı çıkmış bide hızlı hızlı sallıyo bebiş ağlıyo tabi tv ye daldırmış bakmıo bile ne halde die ... bagırdım yat suraya bende seni öle sallayım dedim cocuğu n ana kucagını bi attı ayagından kafası falan carptı sağa sola şok oldum verdiği tepkiye sonra tekrar kızdım tartıştık işaret parmagımı uzatıp bir daha cocuğuma öle davranma die bagırdım kırarım o parmagını dedi bana ... bende al kır dedim uzattım elimi üstüne gittim biras sonra ne yapsın dersnz bizimki parmagımı kırmaya calışıyor hayatım boyunca böle bi aşagılanma yasamadım daha cok kırıldım ben herseyi unutup onu sevmeye calıştıkça bana yaptığı harekete bakarmısınız nesee sonra hadi kır kırda gör gününü altı ay uzaklastırma aldırayım nasıl oluyomuş öğren bakaım dedim daha sonra bıraktı elimi .. bide hersey senn yüzünden dio ...ben yüzümden olanlar nedir sölermsnz

eşini çok eleştiriyorsun bence sorun bu iletişim zorluğu yaşıyorsunuz.Anlatmak istediklerini tatlı dille anlatmaya çalış sen çocuğunun annesisin ama oda babası zarar gelsin istemez bence. Birde eşin anlattığın kadarıyla sinirli onun için üzerine gitmemelisin. daha kötü şeyler olabilir. Yorumum için kızmazsın umarım:)

Back
X