Unutmalı mıyım

Alonen12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2019
26
11
3
45
Kızlar merhaba
Ben bir yerde çalışıyorum yeni biri başladı ise başta iyi anlaştık o kişiyle onunla sohbet etmeye seviyordum guluyordum onun yanında sonra baktım onu düşünmeye başladım hoşlanıyordum galiba sonra herkese aynı davrandığıni farkettim uzaklaşmak istedim hislerim yanlış diye bu sefer üstüme gelmeye başladı omzumu sikmalar falan bilmiyorum ben mi yanlış anladım ben konuşurken gözünu kaçırıyor yanlış hislere kapılmak istemiyorum bir kaç kez bana imalı laflar söyledi hareketlerini kafamda olcuyorum abartiyorum diyorum fal baktirdim ismi çıktı bu kadarı da tesadüf olur mu kafamdan atmak istiyorum uzaklaşmak istiyorum ne yapacgimi şaşırdım birlikte olamayız zaten de kendime eziyet etmek istemiyorum birini unutmak için ne yapmalı ?

Bazıları böyle herkese mavi boncuk dağıtmayı, flörtöz olmayı seviyor. Belki o cinslerdendir. Herkese öyle davranıyorsa, üstünüze alınmanıza gerek yok. Siz geri adım atınca daha çok üstünüze gelmiştir, zira flörtöz muhabbetlerin devam etmesi hoşuna gidiyordur. Başkası geri adım atarsa, ona da yapar muhtemelen.

herkese aynı davranıyorsa uzak durun demek ki size özel değil tavırları...çünkü üniversitede böyle bir şey yaşadım, hoşlanıyor gibi davranıyordu, gittim açıldım ve açıldığımla kaldım:))

Uzak duruyorum ama dayanamıyorum onunla konuşurken bile bilmeden duramiyorum o da anlıyor galiba ya da dalga geçiyor benimle kendisi dünya yansa umrumda olmaz dedi daha sonra da dışarıdan belli etmem ama icimde firtinalar kopar dedi ben ters davrandığımda

Seven erkek söyler benim falımda da neler çıktı ama foss.Yanarım yanarım falcılara verdiğim 100 liraya yanarım.Bir de sakın açılmayın sohbetiniz bitiyor ama sevginiz geçmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…