Unutulmayan Film Replikleri

Duraydım burda..
Açaydım kollarımı..
Gitme deyeydim..
Gitmezdi o vakıt..
...
ßenim Yüzümdeen...!:gitme:
ACABA BU SAHNEDE AĞLAMAYAN VARMIDIR.......NE FİLİMDİ AMA

konuşmadanda kara sevda yaşanır

en unutamadığım repliklerdendir;

eeevaaaaaaa, waaaallll-eeeeeeeee
:asigim::asigim::asigim:

-Burnun uzadı mı ınci ?

-Ben yapmadım miki yaptı :)

-ınci, niye uçmuyor bu uçurtma ?
- Uçar birgün

- Burda uçmaz Barışcım, çok küçük gelir bu avlu ona
- Küçük uçurtma uçururuz.
- Yine uçmaz. kocaman çayırlarda uçurmak gerekir.
- Kocaman çayır nasıl olur ınci ?

UÇURTMAYI VURMASINLAR

barış : neyi siliyorlar inci ?
inci :uçurtmayı
barış amca uçurtmadan neden korktu

Orama koma burama kooooo !!!:lepi:-tatlicadiarzu-delikafadulden

Yada;Hayvanım ama evcil değilim...:umursamaz:delikafadulden

tabiki Recep İvedik....klava:

Iyyy iğrenç bi film...Ayuuu...

recep ivedik

Agresifiiiim gomplekliyiiiim ben adamın ülmüğünü sıkarım… Gonuşma Layn…

-aç şu camı mamı, bu ne koku ya ? apış arası kokuyor resmen ya.

kız: ya niye o tarafa baktın
recep ivedik: memen koluma deydi ya, biraz panik oldum.

-şuna az votka dolur bakam (koluna bağlı serumu uzatarak).

kat görevlisi: pis sapık (recep köpüklü banyodan çıkma, sade bir havluyla kapıyı zorluyor.)
recep ivedik: kapı benim kapım olduğundan bi problem yok.

- bu ne saçma hayat, bu ne dingil hayat ya, bu ne kopuk hayat, bu ne manyak yaş** tarzı ya, bu ne bohemiya (otel müdürüne söylüyor).

- Ahhh testesteronlarım gitti

- tanıtacam ayağına 20 milyon indiregandi alacan dimi çakal. (bellboy’a)

- hepimiz kalorilerimizi yakalım göbeklerden kurtulalım

-meraba ben murat…
-koyuyumda tur at ahahahohoaho
-rock’n coke gibisin çadır kurmak istiyorum.

-çünkü ben birazcık agresifim, kompleksliyim ama perdelerimi kaldırdığımda da kedi gibi bir insanım.

"Her sokak köşesinde, her evde, ölümcül bir günah görüyoruz ve hoş görüyoruz. Hoş görüyoruz çünkü sıradan, çünkü olağan. Sabah, öğle ve akşam hos görüyoruz. Hayır, artık olmaz. Ben örnek oluyorum ve yaptiğim şey şaşırtacak, incelenecek ve izlenecek... Sonsuza dek..."

Se7en

"Polis:Baş örtülü bayan koşmayın, durun, uyarıyoruz bayan koşmayın durun!
Marjane:Buyrun memur bey?
Polis:Bayan neden koştuğunuzu söyler misiniz acaba?
Marjane tobüsü yakalamaya çalışıyorum, çok önemli bir sınavı kaçırmak üzereyim. Ne oldu acaba?
Polis:Koşarken kalçanız sallanıyor bayan, uygunsuz bir görüntü ortaya çıkıyor. Lütfen koşmayınız.
Marjane :siz de bir zahmet kalçalarıma bakmayın!"

"Büyükannemi bir daha görmedim. Bir süre sonra da öldü.Özgürlüğün hep bir bedeli olmuştur."

PERSEPOLıS

"Dikkatle bakıyor musunuz?"
"Her sihir üç perdeden oluşur. Birinci bölüme vaat denir. Sihirbaz size olağan bir nesneyi gösterip, incelemenizi ister. ıkinci bölüme dönüştürme denir. Sihirbaz olağan bir nesneyi alır ve onu olağan üstü bir şeye dönüştürür. Hilenin sırrını arıyorsunuz ama bulamazsınız, çünkü dikkatli bakmıyorsunuz. Siz sırrı bilmek değil kandırılmak istiyorsunuz."

PRESTıJ

Ingmar Bergman'ın başyapıtlarından biri olan "Persona"dan;

"varolmanın umutsuz düşü... var gibi olmak değil, var olmak. her an bilinçli... aynı zamanda kendin için olduğun insanla diğerleri için olmanın farklılığı... baş dönmesi hissi ve sonunda yorgunluktan ölme isteği... içinin görülmesi, kesilip biçilmek, hatta hatta yok edilmek... her ses bir yalan, her jest sahne, her gülümseme bir tuzak... intihar mı? hayır!(...) ama gerçek kan kırmızıdır, saklandığın yerde kalamazsın. hayat her şeyin içine sızar."

"Bütün dünyada güneşe aşık tek bir canlı vardır o da Berfin'dir(Kardelen)..
Güneşe aşıktır ama güneşi hiç görmemiştir. Çünkü bilir ki güneşi gördüğü an canından olacaktır.
Bütün Berfinler canından olacağını bile bile güneşi görüp o an ölürler.Berfin kadar hiçbir şey cesur olamaz."

Güneşi Gördüm

Anlatman için peşinden koşarlar ama söylediğin anda gözlerinde bir hiç olursun, bir hiç. Sır hiç kimseyi etilemez ama kullandığım hile herşeydir

The Prestige

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…