- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
-
Sence amip, bir kurbağaya doğru evrimleşeceğini düşünmüş müdür?
Ve ilk kurbağa kendini sudan dışarı atıp,bir eş bulmak ya da bir yırtıcıyı duraksatmak için
ses tellerini görevlendirdiğinde o ilk vıraklamasının dünyadaki bütün lisanlara ve edebiyata doğru evrimleşeceğini hiç hayal etmiş midir sence?
Ve nasıl ki o kurbağa Shakespeare'i hiç tasavvur edemediyse... biz de kaderimizi asla bilemeyiz.
Görüyorsun Brian, tanrı seni sevmiyor. Tanrı seni küçümsüyor. Yani hiç umut yok... ve insanoğlu sadece şeytanın kendi kendini yarattığı cihazın bir bileşeni.
Naked
=QUOTE]
ahh prensesiimm aaahhhhhhh tekrar izliycem sırf şu replik yüzünden... hele o güvenlik görevlisi sahnesini geriye alıp terkar izliycem.. tekraaaarr tekraaarrrr tekrar huleeeennnnn
Ve ilk kurbağa kendini sudan dışarı atıp,bir eş bulmak ya da bir yırtıcıyı duraksatmak için
ses tellerini görevlendirdiğinde o ilk vıraklamasının dünyadaki bütün lisanlara ve edebiyata doğru evrimleşeceğini hiç hayal etmiş midir sence?
Ve nasıl ki o kurbağa Shakespeare'i hiç tasavvur edemediyse... biz de kaderimizi asla bilemeyiz.
Görüyorsun Brian, tanrı seni sevmiyor. Tanrı seni küçümsüyor. Yani hiç umut yok... ve insanoğlu sadece şeytanın kendi kendini yarattığı cihazın bir bileşeni.
Naked
=QUOTE]
ahh prensesiimm aaahhhhhhh tekrar izliycem sırf şu replik yüzünden... hele o güvenlik görevlisi sahnesini geriye alıp terkar izliycem.. tekraaaarr tekraaarrrr tekrar huleeeennnnn
evet zaten filmin en kilit sahnesi bekçiyle yapılan diyalog . tekrar izle bencede 2.ye izlediğimde kaçırdığım yerleri farkettim of of müthiş :)
Naked
"Eğer Donnie ararsa ona de ki
Ona de ki biri için olacaksa bunun o olduğuna sevindim "
bu replik sanırım hiç aklımdan çıkmayacak ...
Donnie Brasco
oyyy oyyyy oyyyy
bide benden en yeni seyrettiğim sürekli hergün yemek yerken seyrettiğimiz neşeli dalgalardan..arada çıkan küçük penguenlerdenbir kare
-sörf yapmayı nerde öğrendiniz?
-ben sörf yapmayı koca z den öğrendim
-ama daha o zaman doğmamıştın bile
- hım öylemiii???
vayyy the bucket list sengözlerimebaksanab
mükemmel film yaa beni hem güldürdü hem ağlattı senağlama "ağlayana kadar gül" maddesini gerçekleştirdim sayesinde a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?