Unutulmayan Film Replikleri

iyi filmdi ...süper...

bide benden en yeni seyrettiğim sürekli hergün yemek yerken seyrettiğimiz neşeli dalgalardan..arada çıkan küçük penguenlerdenbir kare
-sörf yapmayı nerde öğrendiniz?
-ben sörf yapmayı koca z den öğrendim
-ama daha o zaman doğmamıştın bile
- hım öylemiii???

prensesim bu sana gelsin
-işim var çocuğa bak biraz..
-tamaaaaam
-sakın kaybetme haa dalgınsındır sen
-çakmak mı lan bu?
(masumiyet)
(kır sahnesindeki dialoğu yazmıycam filmin büyüsü kaçar, izlyince görüceksin kuzu)

Neşeli Ayaklara baktım şimdi , afişten hatırladım izlemiştim bu animasyonu ,çok eğlenceliydi:)

tşk malice izlemedim ben bunu. şimdilerde oğluşumla izliyoruz malum yemek yemiyo tvsiz. en çok arabaları seviyo ama shrekide sevdi. bu arada hemen bir sürü animasyon indirmiştim bu arada ing hepsi biraz salaklık etmişim :)))
bir çok animasyonu ezberledik sayesinde. hergün yarım satten üç öğün bir film bitiyo :)))

canım horton'un türkçe dublajı çok güzel bende dvdsi vardı başta altyazılı izliyodum sonra merak edip türkçesi nasıl diye baktım aaa süper bişey çıktı sonra öyle devam ettim.. bunu izleyebilirsiniz oğluşunuzla :asigim:

-Ve kimin cennete kimin cehenneme
gideceğinin belirlendiği gün değil mi?

-Evet.

-Şu diğer yer nedir?

-Araf.

Araf mı?

-Araf bir çeşit ara mekandır.

-Kötü değilsin ama o kadar da iyi değilsin.

-Tottenham gibi.

InBruges

- budistler hayata tekrar tekrar geldiklerine inanırlar. daha yüksek ya da aşağı seviyede hayata gelmen, önceki hayatını nasıl yaşadığına bağlı.
+ işte ben tam o noktayı anlamıyorum. demek istediğim, bir sümüklü böceğin ne yapması lazım ki sıralamada yukarı çıkabilsin? sümükten mükemmel bir eser mi yaratmalı?
the bucket list

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…