- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
-
benim hakkında çok şey hatırlamadığım bi film bu ya nedense :sinifsinif:
ayy bu filmi hep bir yerlerde görüyorum hiç izleyemedim prensesim iyi ki hatırlattın hemen indireyim bari, çok güzele benziyorPersepolis/ Marjane'nin büyükannesi (yurt dışına çıkacak olan torununa veda)
"hayatında pek çok beş para etmez insan olacak. seni üzerlerse, bil ki bunun nedeni sadece kendi aptallıklarıdır. onlara tepki verirken sakın onlar gibi olma. dünyada intikam ve kinden daha kötü bir şey yoktur. başını daima dik tut. kendine karşı da hep dürüst ol."
Persepolis/ Marjen (1990'lı yıllardaki İran gençliği için)
"Mutluluk arayışımız o kadar büyüktü ki, özgür olmadığımızı unuttuk"
Persopolis/ Marjen (daha uzun peçe ve pantolon giymelerini isteyen devrim muhafızlarına üniversite toplantısında verilen cevap)
"bizimle ilgili eleştiriden kaçınmıyorsunuz. kardeşlerimize bir bakın. farklı kıyafetler ve farklı saçlarıyla. gün oluyor, giydikleri kıyafetlerden iç çamaşırları rahatlıkla görülüyor. nasıl oluyor da benim, bir kadın olarak bu beyefendilere baktığımda bir şey hissetmem yasak oluyor, ama onlar bizim kısa peçelerimize bakıp heyecanlanabiliyorlar?"
Persepolis
ayy bu filmi hep bir yerlerde görüyorum hiç izleyemedim prensesim iyi ki hatırlattın hemen indireyim bari, çok güzele benziyor
sansür koyunca ekliycek bişey kalmıyo zaten en iyisi içimden haykırayım (o....yum ulaannnn) (ben değil, uğur tabi)
prensesim unutulmayan film müzikleri diye de mi başlık açsak CADIARZU hatta oraya beğendiğimiz film müziklerini upload ederiz
evet benimde aklıma geldi ama açmaya üşendim . aç hadi süper olur kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?