• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

unutulmayan ilk aşk

evli ya da mutsuz değilim
geçmişe sığınmak değil de ben böyle bir şey yaşayacak mıyım acaba düşüncem o
Yani yaşayabilirsiniz de yasamayabilirsiniz de
Ask illa yasanmali mi o bile aslinda bir muamma çünkü her insanin hayattan beklentileri farklidir
Mesela ben hayata sevgi odakli bakarim aşık olabilir miyim diye düşünürsek olabilirim tabii ki ama ilk ask gibi olmaz, çünkü şimdiki aklimla, kalbimle ve hayata bakis açımla 15-20 sene öncesi ayni değil ben de o kisi degilim
Aşkı kalıplara sokmayin siz esinizle evlenirken ne hissettiniz de evlilik karari aldınız mesela?

Yani yaşayabilirsiniz de yasamayabilirsiniz de
Ask illa yasanmali mi o bile aslinda bir muamma çünkü her insanin hayattan beklentileri farklidir
Mesela ben hayata sevgi odakli bakarim aşık olabilir miyim diye düşünürsek olabilirim tabii ki ama ilk ask gibi olmaz, çünkü şimdiki aklimla, kalbimle ve hayata bakis açımla 15-20 sene öncesi ayni değil ben de o kisi degilim
Aşkı kalıplara sokmayin siz esinizle evlenirken ne hissettiniz de evlilik karari aldınız mesela?
seviyorum sanıyordum ama böyle hikayeleri duydukça sevmedim mi acaba diyorum
gerçi sevgi olsa zaten bitmezdi heralde

Kişisel fikrim olarak evet diyebilirim. Bence aşk öyle bir şey. Ne kadar doğru bilmiyorum ama şu an mesela evliyim. Eşimi de seviyorum. Ama çok arada da olsa ilk aşkım gözümün önüne geliyor. Acaba ne yapıyordur. Beni hatırlıyor müdür diye düşünüyorum. Çünkü o zamanlar baya aşıktım. Derler deli divane. Eşimi seviyorum ama bir daha kalbim o zamanlar da ki gibi atmadı. Heyecanlanmadim. Tabi çok gerilerde genclik heyecanı olarak kaldı ama arada hatıra olarak geliyor ve bence bu güzel bir şey. Güzel zamanlardan hafızada kalan koku, eskilerden esen bahar rüzgarı gibi. Belki şu an karşımda görsem sıradan biri gibi görür geçerim. Aslında hatırladığım belki de o değilde o zamanlar yaşadığım güzel anlar ve duygular. Herkesin yapısı farklı tabi. İnsan yaş aldıkça değişiyor.

Neden zamanında yazmış olduğu mektuba bir cevap vermediniz? Bu çok kaba bir hareket olmuş bence. Olumsuz da olsa üslubunca bir cevap verebilirdiniz.

seviyorum sanıyordum ama böyle hikayeleri duydukça sevmedim mi acaba diyorum
gerçi sevgi olsa zaten bitmezdi heralde
Yooo sevgi de bitebilir hic bir birliktelik sonsuz değil ki
Bazisi 50 sene aynı yastiga bas koyar bazisi 2 ay evli kalir bazisi 2 yıl sonra birbirinden bikar
Kaliplasmis bir iliski sekli yok her biri kendine özel

Evet pandemi beni de vurdu ,ben de sıkıntıdan şu saatte neye saracağımı şaşırıp eskilere daldım.Yolun yarısını geçip yalnız ölmekten korktuğumuz şu günlerde benim de derdim bu.Ben küçükken düğünde cenazede tatilde görüştüğümüz uzak bir akrabam yaz tatilinden dönerken bana bir aşk mektubu bırakmış.Mektup benim elime geçti ama ben hiç bir şey olmamış gibi davrandım,okuduğumu söylemedim cevap da vermedim ve bu olaydan hiç kimseye bahsetmedim.Biz görüşmeye devam ettik ,kardeşiyle yaşıyordu üniversitede yanlarına falan gittim hatta şimdiki eşiyle de tanıştım orda ,çok da sevdim eşini.

Şimdi aradan geçmiş 30 yıl bi kaç yıldır karşılaşmamışız yine bir bayram annemin ve eşinin de olduğu otuz kişilik bir aile gurubunun içinde başımı iki taraftan tutup beni koklayarak öptü,ben tabi yine anlamamazlığa vurdum,hadi iyi bayramlar deyip geçtim.

Yine bir kaç yıl geçti yine bir bayram ablam dedi ki x in eşi seni öldürecek gibi bakıyor ,nasıl yani dedim,herkes görüyor sana nasıl baktığını kadın salak mı dedi,he he dedim geçiştirdim.Bu olayı en yakın arkadaşıma anlattım ne alaka yani dedim beni kokluyor 30 yıl geçmiş evli barklı adam.Şunu da söylemeden geçemicem ben de evet gençken güzeldim de şu anda hormonlu domatesten halliceyim yani ben bile bakmam kendime o kadın varken,eşi benden fazla çocuk yapmasına rağmen gayet güzel kariyer olarak da benden önde tüm sülalecek sevilen iyi de bir insan.Arkadaşım da bana o seni böyle görmüyor ki aşık olduğu zamanki gibisin gözünde ,öyle bakıyor dedi.Tabi ben bi aydınlanma yaşadım ama çok da mantıklı gelmiyor.Şimdi benim derdim aşk bu mu,ben hiç aşık olmadım mı.Kızımın babası da dahil unutamadığım özlemle hatırladığım hiç kimse yok hayatımda.Böyle şeyler yaşayanınız var mı,ilk aşkını unutamayan var mı aranızda,unutulmaz mı gerçekten.
ilk aşklar unutulmuyor" olarak bakmiyorum ben. insanin omrunde bir kere ruhuna degmis, deli gibi aşık oldugu biri oluyor. ailelerin onay vermemsi veya farkli sebeplerden yollar ayriliyor. yillari aliyor belki unutmak ama unutuluyor. iki tarafta farkli insanlarla yola devam ediyor. ama hatirlandiginda iç sizlamasi olarak bir yerlerde derinlerde sakli durabiliyor. adı aşk mi bunun bilemiyorum ama boyle iste:)

Back
X