- 11 Ekim 2019
- 4.407
- 21.731
- 228
- 31
- Konu Sahibi Hemsirecik
-
Biz seninle karşılaşıyoruz reis birbirimizi çekiyoruz
Gören görene gördüğünü etiketlesin sevaptırSonradan okuyunca heycani kaciyor yagören gormeyeni etiketlesin bundan sonra
Sus kiz hain niye etiket yapmiyonBiz seninle karşılaşıyoruz reis birbirimizi çekiyoruz
Gören görene gördüğünü etiketlesin sevaptır
Hemsıreeeeeeee profil yazın Hahahahahaha Hahahahahahahahaha Hahahahahaha delıSus kiz hain niye etiket yapmiyon
Tabi o en işe yarar yöntem değil miydiBunu okuyunca aklıma su geldi, ustumde camasırım hemde ped vardı reglde oldum... sizce hamıle kalmıs mıyımdırM e g g
Ortama cok uygun benceHemsıreeeeeeee profil yazın Hahahahahaha Hahahahahahahahaha Hahahahahaha delı
Spermlerin super güçleri olduğunu bilmiyormusunuzTabi o en işe yarar yöntem değil miydi
Kimisi de diyor işte üstümde pantolon vardı hamile miyimdir sdfgjk
Spermin ruh olarak geçtiğini düşünüyorlar herhalde
Valla benim tanıdığım spermler normal kendi halinde başı önde gezen tiplerSpermlerin super güçleri olduğunu bilmiyormusunuz
Yakindir boyle bir senaryo ile karsimiza bir yigido spermli sevgilisi olan biri cikar hshshshValla benim tanıdığım spermler normal kendi halinde başı önde gezen tipler
Öyle çamaşırdan pedden pantolondan geçen şahıslar değil yani bildiğin sığ ve banal
Bi tek şey kaldı; sevgilimle sanal sex yaptık telefona boşaldığını söyledi acaba hamile miyimdir sdfghjk
Sıçrayan spermSus kiz hain niye etiket yapmiyon
Ahizeye gusül aldırmazsan öyle hamile kalırsın işte Reis...Valla benim tanıdığım spermler normal kendi halinde başı önde gezen tipler
Öyle çamaşırdan pedden pantolondan geçen şahıslar değil yani bildiğin sığ ve banal
Bi tek şey kaldı; sevgilimle sanal sex yaptık telefona boşaldığını söyledi acaba hamile miyimdir sdfghjk
Sen nasil hamile kaldın itiraf etSıçrayan sperm
Bende peceteden kendı imkanları ile doğan
Yok reis bundan sonra büyük dayanışma baslatiyoz
Gecesine cigkoftenin gözüne gözüne vurmuşum, sabah malum tuvaletteyim acılı acili...Sen nasil hamile kaldın itiraf et
Ulan biz bunu niye denemedikGecesine cigkoftenin gözüne gözüne vurmuşum, sabah malum tuvaletteyim acılı acili...
A aaaa bi de ne göreyim sen sprm gel benim a.. gir
....
Dedim nooluyo
Bu soru cidden varmı intihar ederim bakValla benim tanıdığım spermler normal kendi halinde başı önde gezen tipler
Haa pardon olmasına az kalmış demişsin ayy bi an noluyo dedimBu soru cidden varmı intihar ederim bak
Bu gece bi dene sabaha doğum haberini alırız reisUlan biz bunu niye denemedik
Heyecan yaptın dimiii...Haa pardon olmasına az kalmış demişsin ayy bi an noluyo dedim
Dur kız su virus bi bitsinde ben herkese gostericem sperm nazil ziplatilirBu gece bi dene sabaha doğum haberini alırız reis
Heyecan yaptın dimiii...
Virüsten önce sırlar kapısı virüsten sonra zıplayan spermler heyt beeeDur kız su virus bi bitsinde ben herkese gostericem sperm nazil ziplatilir
Kiz napiyim ben millet gibi viruse kafa tutamıyorumVirüsten önce sırlar kapısı virüsten sonra zıplayan spermler heyt beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?