Ürkek...

soekiz

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2017
26
5
1
33
Merhaba bir sorunumu paylaşmak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.Fikirlere ihtiyacım var. Benim hayatımda biri var, karakter olarak çok düzgün.Fakat uzun süre yalnız kalmış biri bu yüzden dışarıya kapalı.Özgüvensiz ve ürkek.Her an kırılmaya yüz tutan bir yanı var.Sosyal ortamı pek yok, ev iş pc
hayatı bu düzende.Ben hayatında olunca biraz daha iyi oldu sanki.Bunu kendine belirtti.Ama biraz zaman sonra çok kavga etmeye başladık, sebepte benim hep bir şeyleri gereksiz abartmamdı. Bu yüzden onu çok kırdım.
Şimdi sanki benden de uzaklaşmış gibi şu aralar. Ben istiyorum ki benimle konuşmak için can atsın, severek isteyerek hevesle arasın.Bu konuda pek deneyimim yok. Yardımcı olur musunuz?.

Son düzenleme:
Ikinizde profesyonel destek alin. Bu ne ya okurken benim piskolojim bozuldu
  • Okuma o zaman, dikkat edersen yardımcı olabilecek kişiler dedim, eleştireye lüzum yok.

• Okuma o zaman, dikkat edersen yardımcı olabilecek kişiler dedim, eleştireye lüzum yok.
Ama sen nasil oyle bir insandan baska karaktere burunmesini beklersinki. Adami sebebsiz yere kiriyormussun ustelik. Sende sorunlusun. Valla ben beni begenmeyen kiran biriyle konusmak icin can atmazdım

Elestirmeliyim. Yanlisini takdir edemem kusura bakma.

Yalnizligi sevdigi icin uzaklasmistir belkide.Bence ustune dusmeyip kendi haline birakin bi sure

Ama sen nasil oyle bir insandan baska karaktere burunmesini beklersinki. Adami sebebsiz yere kiriyormussun ustelik. Sende sorunlusun. Valla ben beni begenmeyen kiran biriyle konusmak icin can atmazdım
Çünkü benim ilişkiler konusunda deneyimim yok. Onun da yok. O yüzden zorlanıyoruz.Hani bazı insanlar vardır taktik yöntem her şeyi bilir uygular. Yani mantıklı hareket eder. Benim bu konularda çok fazla bilgim ve deneyimim olmadığından zorlanıyorum.

tam anlamadım. neyi abarttınız? adam bu zamana kadar yalnız olunca hayatına bir anda çok müdahale edilmesini kabul edememiş olabilir.

Çünkü benim ilişkiler konusunda deneyimim yok. Onun da yok. O yüzden zorlanıyoruz.Hani bazı insanlar vardır taktik yöntem her şeyi bilir uygular. Yani mantıklı hareket eder. Benim bu konularda çok fazla bilgim ve deneyimim olmadığından zorlanıyorum.
Insanlar ilk ilişkide olsa, sebebsiz yere kirmak guzel bi davranis degil. Herseyi abartmak guzel degil. Cok fazla beklentiye girmek guzel degil. Mantikli düşünsen kendini frenleyip düzelteceksin. Ozaman karsindaki senle konusmaya canda atar. Yanina kosa kosada gelir. Bir abla tavsiyesi :KK15:

Insanlar ilk ilişkide olsa, sebebsiz yere kirmak guzel bi davranis degil. Herseyi abartmak guzel degil. Cok fazla beklentiye girmek guzel degil. Mantikli düşünsen kendini frenleyip düzelteceksin. Ozaman karsindaki senle konusmaya canda atar. Yanina kosa kosada gelir. Bir abla tavsiyesi :KK15:
Öyle olsa, çok istiyorum.
Huzur veren insan olmak biraz güç bir konu sanırım. Ben de bu konuda fikir istedim

Boğulmuş hissediyordur kendini.Biraz rahat bırak.Anı yaşa.Ufak şeyleri kafanda büyütme olur mu.Her durumda olduğu gibi ilişkide de herşeyin dozunu bilirsen sorun olmaz.
Böyle olunca konuşmak için hevesli olur mu?

Küçük şeyleri büyük meseleler gibi masaya yatırmayın. Mesaj atmamak için girdiğiniz tartışmanın ne kadar önemsiz olduğunu hatırlatın kendinize. İlişki yaşamamış insan ilk ilişkide bu kadar boğulursa kaçar, tam tersini yapın. Zamanla düzelecektir.

Iliski yasamak icin deneyim gerekmiyor. Her insan farklidir. X kişisine olumlu gelen davranışın Y kişisinde ters tepebilir.
Sizin dediginiz gibi bu işler deneyimle olsa +10 kisiyle flört eden birinin ilişkisinde hiç sorun yaşamaması lazım. O kadar saçma.
Biriyle iyi gecinmen, anlasman icin daha önce 10 kisiyle birlikte olmus olmana gerek yok. O kisiyle anlasabiliyorsan anlasiyorsundur, anlasamiyorsan anlasamiyorsundur.

Illa anlasmak istiyorum, diyorsan biraz yaptigin hareketlere dikkat edeceksin, saygili olacaksin ve karşındaki kisiyi daha iyi gözlemleyip, daha iyi tanimaya, sinirlarini ogrenmeye calisip ona göre hareket edeceksin.

Küçük şeyleri büyük meseleler gibi masaya yatırmayın. Mesaj atmamak için girdiğiniz tartışmanın ne kadar önemsiz olduğunu hatırlatın kendinize. İlişki yaşamamış insan ilk ilişkide bu kadar boğulursa kaçar, tam tersini yapın. Zamanla düzelecektir.
Ay inşallah yaa. Teşekkür ederim.
Benimle hevesli hevesli konuşsun öyle çok istiyorum ki

Iliski yasamak icin deneyim gerekmiyor. Her insan farklidir. X kişisine olumlu gelen davranışın Y kişisinde ters tepebilir.
Sizin dediginiz gibi bu işler deneyimle olsa +10 kisiyle flört eden birinin ilişkisinde hiç sorun yaşamaması lazım. O kadar saçma.
Biriyle iyi gecinmen, anlasman icin daha önce 10 kisiyle birlikte olmus olmana gerek yok. O kisiyle anlasabiliyorsan anlasiyorsundur, anlasamiyorsan anlasamiyorsundur.

Illa anlasmak istiyorum, diyorsan biraz yaptigin hareketlere dikkat edeceksin, saygili olacaksin ve karşındaki kisiyi daha iyi gözlemleyip, daha iyi tanimaya, sinirlarini ogrenmeye calisip ona göre hareket edeceksin.
Deneyim dediğim şu; örneğin ben çok konuşmanın çok şikayetinin erkekler üzerinde olumsuz etki bırakacağını bilmezdim. Sürekli trip atar, alınır küserdim. Oysa bunlar ilişkiyi bitiren yanlışlardan biri sanırım

Çocuk ilişkiye hazır değil.henuz o olgunluğa ruhen ulasamamis geldi bana.mesela ben o tip bi erkekle olamazdım.eger sen de davranışlarından hoşlanmıyorsan yol yakınken ayrıl.uzadikca zorlaşır.

Back
X