“ürünlerimiz helal değildir”

Islamda vucuda zarar vermek haram basli basina zaten. O zaman bunlar hep haram dedim.biri kizdi bana haram olmayan seye haram demek harammis

civcivlerin bantta kaydığı video mu canım

Islamda vucuda zarar vermek haram basli basina zaten. O zaman bunlar hep haram dedim.biri kizdi bana haram olmayan seye haram demek harammis

Evet ya, millet ancak karnini sisirsin, kalp hastaligi olsun, seker hastali olup kangren ayakli olsun, bunlarin hepsi helal zaten

civcivlerin bantta kaydığı video mu canım

Öyle birseydi. Baya uzun zaman önce izledim fakat bir bantta dedigin gibi tavuklar felan vardi ve yasiyorlardi.
O bantin yolunda az ileridede ölü tavuklar vardi ve bant onlari daha yüksege tasiyordu. Yani o tavuklar öleceklerini biliyorlardi fakat birsey yapamiyorlardi. Kisacasi çoooook kötü

baksana kadın bitmiş okeye dönüyor

Hahahahahahahaha

Vallahi kadin saglikli görünse bile böyle birseyi asla yapamazdim. Birak fruitarian, vegan bile olamazdim.
Etsiz bir hayatta biraz zorlanirim fakat süt ürünsüz bir hayat??? Mantimi annemin yaptigi yogurduyla yemiyecem de ne yiyecem?

Son düzenleme:
Ama hala helal et nasil oluyor anlatan cikmadi ya

canım helal et uyuşturmadan bayıltmadan kafası kesilince kanı akınca oluyor sanırım..kan akması hayvanda kan kalmaması mikrop oluşmaması için sanırım..
ama kurban bayramlarında millet olayı epey aştı zaten acı çektirmeden kesmeyi başaran azdır..prıfösyönel kasaba para vermemek için eline bıçağı alan kasaplığa soyunuyor..sonra kafasını kolunu kırıyo millet..allahın gazabı

meyvede pahalı..

dün günümüz vardı..arkadaşlar orta halli öyle durumu iyi yok..pazarda 100 lira harcıyorlarmış..4 kişilik 5 kişilk aileler biz 3 kişiyiz 50 harcıyorum ben..asgari ücretlilere allah yardım etsin vallahi

Evet ya, her sene o kurban bayrami görüntüler ne öyle? Parklarda toplu sekilde katletmeleri, kaçan inek/koyunlari nasil dövüp öldürmeleri,...

Sonrada bunlara karsi gelince, islama karsi geliyormusuz. Noluyormusta, her gün bundan daha çok hayvan ölüyor. Iyi öylede bu hayvanlar toplu katliam seklindemi ölmesimi lazim? O zaman filistinlilerin ölümünüde umursamayalim. Ne de olsa her gün Afrikada daha çok insan ölüyor diye

Bizim halk bu sefaletle ancak hamuriryan olur

aynen canım..bu oy patlamaları falan ondan oldu zaten ümit dünyası işte..okadar hamur ağırlıklı beslenen aile biliyorumki..ama iyi olmadı eşitsizlik var adaletsizlik var..yardımlardada gelir dağılımındada..bizizm bir tanıdık yardımları satıyorum dedi..ee hiç yardım alamayanın hakkına girilmiyormu..

hep cahillik kör bıçakla kurban kesmeye çalışırlar..Allahın emiri kör bıçakla kurban kesmekmi..sopalarla ineği kovalamakmı..gözü dönüyor bizim milletin bazen..

Etsiz yapamam ya etcilim ben ham ham hayvanlara da uzuluyorum ama cok guzel tadi ya oyh biftek olsa da yesek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…