- 14 Eylül 2012
- 10.761
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi lamelifAmine
-
Evet! Ondan dolayi böyle tür seylerden "helal" seyleri beklemek komik geliyor bana. Yani oranin sorunu helal olmasi bile degil, resmen kanserojen olmasi!
Ve gerçekten o kfc tavuklarin videosunu gördüm ya, öyle kötü birsey ki. O ayni videoyu geri bulamadim fakat youtube'e bir göz at derim.
Evet! Ondan dolayi böyle tür seylerden "helal" seyleri beklemek komik geliyor bana. Yani oranin sorunu helal olmasi bile degil, resmen kanserojen olmasi!
Ve gerçekten o kfc tavuklarin videosunu gördüm ya, öyle kötü birsey ki. O ayni videoyu geri bulamadim fakat youtube'e bir göz at derim.
baksana kadın bitmiş okeye dönüyoradı bile fruit dan geliyor gibi :) evet ya ben bunu duymuştum simdi baktım çok sağlıksız duruyorlar
Eki Görüntüle 1214316
baksana kadın bitmiş okeye dönüyor
hah buldum onlarda,frutarianlar
Islamda vucuda zarar vermek haram basli basina zaten. O zaman bunlar hep haram dedim.biri kizdi bana haram olmayan seye haram demek harammis
onlar abartıda zirve yapmışlarKöklü sebzeleri falan yemiyorlarmış sadece meyve. Ve çiğ tüketiyorlar sebzelerin canı yanar diye haşlamıyorlarmış...
Suyunu çıkarmışlar yani, sağlıksız görünüyorlar...
civcivlerin bantta kaydığı video mu canım
hah buldum onlarda,frutarianlar
meyvede pahalı..pazar okadar pahalı olduki yakında bizim fakir halkta frutarian olabilir
baksana kadın bitmiş okeye dönüyor
Ama hala helal et nasil oluyor anlatan cikmadi ya
meyvede pahalı..
pazar okadar pahalı olduki yakında bizim fakir halkta frutarian olabilir
canım helal et uyuşturmadan bayıltmadan kafası kesilince kanı akınca oluyor sanırım..kan akması hayvanda kan kalmaması mikrop oluşmaması için sanırım..
ama kurban bayramlarında millet olayı epey aştı zaten acı çektirmeden kesmeyi başaran azdır..prıfösyönel kasaba para vermemek için eline bıçağı alan kasaplığa soyunuyor..sonra kafasını kolunu kırıyo millet..allahın gazabı
bu çok iyiydi bakBizim halk bu sefaletle ancak hamuriryan olur
Bizim halk bu sefaletle ancak hamuriryan olur
Evet ya, her sene o kurban bayrami görüntüler ne öyle? Parklarda toplu sekilde katletmeleri, kaçan inek/koyunlari nasil dövüp öldürmeleri,...
Sonrada bunlara karsi gelince, islama karsi geliyormusuz. Noluyormusta, her gün bundan daha çok hayvan ölüyor. Iyi öylede bu hayvanlar toplu katliam seklindemi ölmesimi lazim? O zaman filistinlilerin ölümünüde umursamayalim. Ne de olsa her gün Afrikada daha çok insan ölüyor diye
Etsiz yapamam ya etcilim ben ham hamhayvanlara da uzuluyorum ama cok guzel tadi ya oyh biftek olsa da yesek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?