- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
Yapmıyor ise askerliği nasıl yapacak?doğu 3500 gibi alıyormuş.taşı sıkarım ekmeğimi kazanırım tipinde değil her işi yapamıyor.yapmıyor
valla kendi oğluna para vermeyen biriyse görüşmemenize hak veriyorumbabamla ben görüşmüyorum bu arada.
Yapmıyor ise askerliği nasıl yapacak?
Bu yazdığınızdan biraz keyfine düşkün gibi bir anlam çıkarttım ama askerlik en zor olanı değil mi?
Hem emirin en kralını alacak hem en zor şartlarda çalışacak...
valla kendi oğluna para vermeyen biriyse görüşmemenize hak veriyorum
De bakem o nasıl bir iştir
Bizde de maddi sıkıntı artık aştı taştı boğdu,sözde çalışıyoruz ayrıntı vermiyim ama daral timsah yani...
canım yengen o sıkıntıdan hasta olur çocuğun psikolojisi bozulur ve artık sağlıkta parayla bir de bu yönden düşününBenim eşim değil.Abim oluyo....mesleği yok madden çok sıkıştılar diye böyle bir yol düşünmüştük başvuru yapmışlardı.Şimdi eşi üç sene yalnız nasıl kalıcam sen ordayken her gün bir şehit verirken nasıl durucaz filan diyo.Ama çok ta sıkıştılar abim mecbur gideceğim diyo.mesleği yok oyüzden bunu tercih etti
Garsonluk yapmam diyo mağaza işi yapmam diyo...açıkçası abimde biraz şey vardır..keyfine düşkünlük. Her işi yaparım demez bilmiyorum buna ego da denebilir ama böyle birisidir.Tabiki benim abim üzülüyorum çok.ne olucak halleri diye
Siz esinizi gonderin o halde.bir savas ilani verilse savasacak ilk kisilerden oluruz.ben bu halimlede giderim.ama cok pis oyunlar donuyor..bu pis oyunlara kimse kurban olmak istemez.Yazdim sildim yazdim sildim. Ban yerim diye. Olmeyin sakin olmeyin. Kimse samimi değil. Goz gore gore geldi ne geldiyse.
çok zor bir durum. ALLAH sabır versinEşinizin üç seneliğine sözleşmeli asker olmasını istermiydiniz..bu derece tehlike varken üç sene onu doğuya yollayıp görmemeyi? üç yaşndada ufak çocuk var.Aslında insanın kaderi belli ölümü nasıl olacak belli ama yinede insan korkuyo
Bu isi nasil yapacak ki o zaman?doğu 3500 gibi alıyormuş.taşı sıkarım ekmeğimi kazanırım tipinde değil her işi yapamıyor.yapmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?