Asker polis yakınınız var mı?Asla istemezdim.kocamın b.k yoluna ölmesini..öle diyorum çünkü hiç uğruna ölüyorlar...
Eşin vardiyalı bir işte çalışıyor diye biliyordum cute, yeni mi oldu bu iş mevzusu? Artık başka bir ülkede mi yaşıyor o zaman Türkiye'nin özel harekatçısı değil dedin ya ondan sordum.Eşim özel harekatcı oldu (türkiyenin değil), hiç istemiyordum oldu . Kendi isteği değildi ama kesinliklede istemiyor değildi, daha bir iki gün evvel gittiği eğitimde kovanlar kalbine isabet etmiş yaralı geldi. Bilmiyorum ne yapacağız .
Ben kabul etmezdim ama başımıza ne geleceğini şuanda bile bilmiyorum. Ayrıca oğlumu maddi durumum yeterse o zaman bedelli yaptırtmayı düşünüyorum .
Ayrıca ona polis ol ya da asker ol diyemiyorum demeyeceğim ,
Aslında hep aynı yerdeydı ancak bır kac ozel saldırılarla alakalı bır rolu oldu ,Eşin vardiyalı bir işte çalışıyor diye biliyordum cute, yeni mi oldu bu iş mevzusu? Artık başka bir ülkede mi yaşıyor o zaman Türkiye'nin özel harekatçısı değil dedin ya ondan sordum.
B.k yoluna degil vatan ugrana sehit oluyolar.siz o duyguyuda anlamazsiniz o düsünceyide ondan böyle hatsiz konusuyorsunuz.burda bi sehit ailesi okusa bu yazinizi kendini o kadar kötü hisseder ki onun icin yazdiklarinizi tekrar tekrar düsünün yazin.siz onlarin sayesinde rahatsiniz yerinizde ama siz ve sizin gibiler hala b.k yolu diye igrenc bi tabirle yorum yapiyorsunuz lütfen lütfen siz hic bi seyi hakketmiyorsunuz....Asla istemezdim.kocamın b.k yoluna ölmesini..öle diyorum çünkü hiç uğruna ölüyorlar...
Merak ettim de tepenizde dönen politik oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz?B.k yoluna degil vatan ugrana sehit oluyolar.siz o duyguyuda anlamazsiniz o düsünceyide ondan böyle hatsiz konusuyorsunuz.burda bi sehit ailesi okusa bu yazinizi kendini o kadar kötü hisseder ki onun icin yazdiklarinizi tekrar tekrar düsünün yazin.siz onlarin sayesinde rahatsiniz yerinizde ama siz ve sizin gibiler hala b.k yolu diye igrenc bi tabirle yorum yapiyorsunuz lütfen lütfen siz hic bi seyi hakketmiyorsunuz....
Merak ettim de tepenizde dönen politik oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Veya ne kadar bilgi sahibisiniz? Şehitlere saygısızlık yapılmamış burda bilakis sahip çıkılmış. B.k yoluna derken bazı siyasi kimselerin kişisel hırsları ve menfaatleri kastedilmiş olabilir mi acaba?[/QUOT
Merak ettim de tepenizde dönen politik oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Veya ne kadar bilgi sahibisiniz? Şehitlere saygısızlık yapılmamış burda bilakis sahip çıkılmış. B.k yoluna derken bazı siyasi kimselerin kişisel hırsları ve menfaatleri kastedilmiş olabilir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?