- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
şuan aslında babamla beraber çalışıyor.babam lokanta işletiyor oda yanında garsonluk yapıyor ama babam artık parasını ödemiyormuş bi ödese bi ödemiyomuş ...çıksın diye gözlüyo diyo..babamın yanından başka yerde çalışmadı çalışmak istemiyo lise mezunu değil her iş yeri almıyo...her işi de o beğenmiyo filan....ona kızıyorum bu konularda ama işte düşünmeden edemiyorum
Ölumumuz belli ama biz bilmiyoruz vaktini.. Ve tedbir almak zorundayiz her zaman.. Sonra tevekkül..Eşinizin üç seneliğine sözleşmeli asker olmasını istermiydiniz..bu derece tehlike varken üç sene onu doğuya yollayıp görmemeyi? üç yaşndada ufak çocuk var.Aslında insanın kaderi belli ölümü nasıl olacak belli ama yinede insan korkuyo
E ben de onu diyorum zaten.Siz esinizi gonderin o halde.bir savas ilani verilse savasacak ilk kisilerden oluruz.ben bu halimlede giderim.ama cok pis oyunlar donuyor..bu pis oyunlara kimse kurban olmak istemez.
Benim eşimde ailesine iş kurdu çok güzel işliyor. ..ben gönderemez eşimi acikcasiEsim gencligimde yapmis. 6 sene once askerden geldiginde.
Simdi ile kiyaslayamiyorum fiyatlari.
Ama o zaman gunluk 50 tl babasina aracini kullandigi icin para veriyormus. 40 tlden 3 tezgah tutuyormus. Haftada 1 1000 tllik falan mal aliyormus istoctan.
Simdi araba kirasi ne kadardir, tezgah kaca tutulur bilmiyorum.
Her seyi ciktigimda elime en son kala 5 6 bin oluyordu diyor.
Mesela su an 3,5 tlye aldigimiz o legenler falan istocta 1.25... oyle dusunmek gerek. Pazardaki hic bir urun % 150 kar koyulmadan satilmaz der hep.
Tabi pazara vs gore tum sartlar degisir.
Bence pazarcilik vasifsiz insanlar icin kacmaz bir is kolu.
aynen.keyfine çok düşkün...bilmiyorum bu iş ona cazip görünüyo...ya bi adı varmış 3 sene sonra sınava girer uzman olurmuş diye.
Garsonluk yapmam diyo mağaza işi yapmam diyo...açıkçası abimde biraz şey vardır..keyfine düşkünlük. Her işi yaparım demez bilmiyorum buna ego da denebilir ama böyle birisidir.Tabiki benim abim üzülüyorum çok.ne olucak halleri diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?