Ya ben öderim sorun o değil. 3 tane ablasını getirmeyi biliyor. Teyzem benim anne yarım.
Benim ödeyeceğimi biliyor canım şimdi de ablalarım gelmeyecek onlara uzak filan dedi. Özür dileri kimi istiyorsan getir dedi. Konu para değil ben o villada Rahat olmak seninle olmak istedim dedi.Merlin906
Kuaför ücretini damat ödüyor. Adetlere göre teamül böyle yani. Bu konuyu da bu temel üstüne bina ettin. Ve sana hak verilmesini umdun.
İlk mesajında madem o, üç ablasını ve kizlarini getiriyor ben de 2 kuzenimi ve teyzemi getiricem dedin. Kisasa kısas gibi. Hani yalnız olmayayım bi tane ailemden samimi kişi olsun yanımda, bana yardımcı olur değil de; nisanlim su kadar kişi getiriyor, ben de eksik kalmayayim su kadar kişi götüreyim dusuncesindeydin.
Nisanlin, kardesle teyze bir mı diyip akraba derecelerini sorgulayinca sinirlendin. Ben dahil, buradaki üyeler bundan sebep kavga olur mu, kendiniz odeyin deyince de; ben odeyecektim diye lafı çevirdin. Sen odeyeceksen nisanlin neden karıssin?
Bize karşı samimi değilsin.
Senin için güzel haber. Sen kazandın (!) Şimdi tuuuuum bu olanlar, hiç yaşanmamış gibi hayatına devam edebilirsin.Benim ödeyeceğimi biliyor canım şimdi de ablalarım gelmeyecek onlara uzak filan dedi. Özür dileri kimi istiyorsan getir dedi. Konu para değil ben o villada Rahat olmak seninle olmak istedim dedi.
Benim ödeyeceğimi biliyor canım şimdi de ablalarım gelmeyecek onlara uzak filan dedi. Özür dileri kimi istiyorsan getir dedi. Konu para değil ben o villada Rahat olmak seninle olmak istedim dedi.
Bize tahsis edilen gelin villası düğün yerinin bir organizasyonuVilla derken ne villasi?? Eviniz mi villa ??
İyide ne yapayım nişanlılık sürecini benden iyi bilirsiniz evliyseniz. Demek istediğim şey başkaSenin için güzel haber. Sen kazandın (!) Şimdi tuuuuum bu olanlar, hiç yaşanmamış gibi hayatına devam edebilirsin.
Dün akşam birbirinize rest cektiniz ayrılma lafları ettiniz, böyle es böyle evlilik istemiyordunuz. Bu sabah doğan güneşle herşey bambaşka göründü gözünüze. Affettiniz hosgordunuz.
Ah bu son o kadar belliydi ki. Önceki tüm tartışmalarda old gibi.. 2 geri 1 ileri ilişkiye devam o zaman!
Biliyorum. Ben de nisanli oldum, 8 senelik de evliyim. Ama tüm bu süreler boyunca eşimle sizin ettiğiniz kavganın yarisini dahi etmedik. Her kişi farklı, her ilişki farklı. Bunlar kıyaslanamaz ancak önemli nokta, sizin tartışmayı bilmiyor olmanız. Birbirinizin üstünde egemenlik kurmaya calisiyorsunuz sanki, şimdi mesela senin söylediğin noktaya geldi durum. O yüzden iyi hissediyrosun kendini, motive oldun.İyide ne yapayım nişanlılık sürecini benden iyi bilirsiniz evliyseniz. Demek istediğim şey başka
Evlenince ne olacakki :/Biliyorum. Ben de nisanli oldum, 8 senelik de evliyim. Ama tüm bu süreler boyunca eşimle sizin ettiğiniz kavganın yarisini dahi etmedik. Her kişi farklı, her ilişki farklı. Bunlar kıyaslanamaz ancak önemli nokta, sizin tartışmayı bilmiyor olmanız. Birbirinizin üstünde egemenlik kurmaya calisiyorsunuz sanki, şimdi mesela senin söylediğin noktaya geldi durum. O yüzden iyi hissediyrosun kendini, motive oldun.
Ayrıca tastismada bi seviye de yok.. En en ennnn sonda söylenecek lafı, hatta hiç soylenmemesi gereken lafi başta söylemeniz, bu kadar ciddi kırıcı laflar söyleyip sonra yine barışıp devam edebilmeniz, ilginç.. Çoğu tartışmanın sonunda ayrılma lafı ediliyor. Ayrica aranızdaki çoğu mevzu da, maddesel konular.Sen bi evlen, demek istediğimi iyi anlayacaksın..
Burada o kadar kişi senin konularını biliyor, okuyor, yorum yapıyor. İstemediğin yönde olan yorumları önemsemiyorsun. Çünkü ne olursa olsun, bu evliliğe kilitlendin. Perşembenin gelisi, çarşambadan bellidir. Lakin, anlamak istemeyene anlatamazsın. Sen de gormek istemiyorsun. Devam et. Yasa ve gör çocuğum..
Biraz da ben üstüne gittim çok hakaret filanneyse aynen kendi haline bıraktım..
Benim ödeyeceğimi biliyor canım şimdi de ablalarım gelmeyecek onlara uzak filan dedi. Özür dileri kimi istiyorsan getir dedi. Konu para değil ben o villada Rahat olmak seninle olmak istedim dedi.
Çocuk gibi çünkü sonradan hatasını anlıyorNişanlınız neden kendini ifade edemiyor veya neden bu kadar kötü ifade ediyor?
Neden baştan söylemiyor bunu?
kusura bakma. konun kapanmış özelınde kapalı.Bi an için senin adına çok korktum. Yalnız önceki konularına da baktım bu adamdan sana hayır yok belli. Şimdiden sinyalleri veriyor. İyi düşün
Mesajım açıkkusura bakma. konun kapanmış özelınde kapalı.
nasılsınız.
izmirdesınız hala değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?