Usandım artık bıkma noktasına geldim..

Abimin düğününde kendi kuaförüme gittim, paramı kendim ödedim, şu ana kadar kimin düğününe gittiysem aynı şeyi yaptım, hem işim çabuk bitiyor, sıra bekleme baştan sağma olmuyor. Sürü halinde kuaföre gidip faturayı bir tarafa ödetmeye iyi gözle bakamıyorum, evde kendim fön çekerim gene kimseye ödetmem. Zaten kuaförler düğünleri kazık atma fırsatı olarak görüyor. Bu yüzden bence kavga edilmez bence ama ben misafir olarak kabul etmezdim kuaför paramın ödenmesini.

20 kişi kuaföre gidilmez. Ablalarından biri sizden de biri gelir ben öyle yaptım çok da rahat ettim

adı uzerınde adet odeyecek tabıkı

Ben kuafore yakın arkadasımla teyzemı goturmustum
Ama bunu esıme hıc soylemedım bıle odemesını ben yaptım
Kımse benım akrabamın sacını yaptırmak zorunda degıl
Ben ıkınızıde hatalı buldum ıkınızınde bırbırınden kalır yanı yok
Bu sekılde tartısırsanız cabuk bıter haberınız olsun

canım sen bu anasının kuzusundan ayrılacağım ayrılacağım derken kuaför mü ayarladın?

sen bence ne istediğine karar ver önce. sonra bu anasının kuzusu adamla artık kuaför derdine mi girersin düğünden sonra takılara anası konar onun derdine mi düşersin zaman gösterir.

allah yardımcın olsun

Tyzenin turbani tutacagi 100tl
Bukadar kucuk hesaplar yapmayin yaw
Siz verin parasini nolcak.

terbiyesizlik yapıyor gelinin yanında illa birileri gelir hakkından gelmeyi bil yoksa ilerde çekeceğin var.

İncir çekirdeğini doldurmayacak sebep yüzünden birbirinizi kırmışsınız. Ayrıca ne gerek var cümbür cemaat aynı kuaföre gitmeye. Saçınızı makyajınızı yaptıracağınız yeri ayarlayın, gerisi de nerde yaptırırsa yaptırsın. Mesela annenizle teyzeniz bir olup bir yere gidebilirler, görümceler bir yere gidebilirler. Düşünüyorum da erkek kardeşim evlenecek, neden benim saçımı yaptırdığımın parası onun cebinden çıksın ki? Yada gelinin kız kardeşi saçını yaptıracak neden erkek tarafı olarak ben ödeyim ki? Bana en saçma gelen adetlerdendir.

kuafore sadece kendı aıle uyelerınız gelmelı net, onun dısında kalan herkes kendısı ayarlasın gıtsın....

Allahım ne güzel sorunsuz bir düğün geçirdim...
Çünkü kuaföre tek gittim :) 2 yakın arkadaşım dışında kimseyi istemedim.
Kafa rahat.

Siz severek mı evleniyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…