- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
MasAllah sanaHerhlde yani cnm.bzde gectik o yollardan artik ezberledik yani cok ustne dusme o essek gibi arayck seni nisanlilik esnasnda cok oluyo boyle sebebsz kavgalar skma canini sen hepsi duzelr blki inanmazsn bnm dugunme 1 hfta kala ayrldk bz dugun salonunu faln iptal ettik hep ama ne oldu geri barstik hepsi stresten oluyo bunlatin simdi allha bin sukur cok mutlu bi ewliligim var
Hic tartismaya gerek yok.Ya ben öderim sorun o değil. 3 tane ablasını getirmeyi biliyor. Teyzem benim anne yarım.
İyi de ben hakaret etmedim ki ? Sadece ablan çocukları getirir sen bakarsın dedim. Bu kadar.. bana terbiyesizsin dedi asıl hakaret eden o geri vites yapıyor şimdi.
Teyze kuzen ne alaka ya abla kardeş götürülür de onlar ne alaka kendi saçlarıni yaptirsinlar nişanlın ödemek zorunda değil gayet de haklı bnce
Hala neden diye soruyor musun?Neden mesela yorumlar mısın
Ben bu filmin bir sonraki bölümünü de gördüm ne yazıkkiİnan kuaför olayı çözülür, başka bi şey çıkar.
O aşılır, başka bi şey..
Bitmez bu.
Filmin sonu başından belli demek istediğim o. Ama sen artık kanala girmişsin. Bu evlilik olacak. Ve biz senin konularını okumaya devam edecegiz. :/
Yıl olmuş 2017 bütün ahalinin kuaför masrafını ödetmek istiyorsunuz.Tepki alınca da yok ben ödeyecektim diyorsunuz madem başta siz ödeyeceksiniz de neden nişanlınızi arayıp yok benim teyzem yok senin ablan tartışmasını yapıyorsunuz ve neden müstakbel eşinize maddi anlamda bu kadar yük çıkarıyorsunuz?düğün yapmak kolay mı? Herşeyi şimdi yaparsa sonra maddi olarak sıkıntıya girip evliliğin ilk yılını borç ödemekle geçirirsiniz.Biraz akıllı olun herkes kendi parasını ödesin.Biraz da ben üstüne gittim çok hakaret filanneyse aynen kendi haline bıraktım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?