Usandım artık..yeter..niye böyle oluyor

Nur_ece

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2013
621
181
103
konu başlığından da anlamışsınızdır gerçekten usandım artık..sorun ben de mi diye düşünmeye başladım..dün gece uyuyordum eşim yatağa geldi..öğreniminle ilgili ödeme yapıyor..deri acaba bunay yaptığım ödeme gözüküyor mudur internette..dedim gözükmüştür ..nasıl bakacaz dedi..dedim Bi daha kimliğimi falan getirmem lazım ..yataktan çıkmaya üşendim ..sabah bakar söylerim dedim ..o da istemiyorum yarın gönderme dedi ben de şaka yapıyor diye düşündüm ciddiye almadım..az önce gönderdim ..niye gönderiyorsun kavga çıkarım demedim mi sana ..dedi kapattı teli..bundan bile kavga çıktı kendini haklı çıkardı..sinirimden ağlıyorum

Geçer gecer...bazen esler arasinda basit tartismalar olur..uzatmaya gerek yok

Günaydıııın tatlm... Erkek milleti bu...
İstediği o an olsun ister... Adamın kafa da o var, nasıl uyusun ki... Böyle bunlar işte, uykundan feragat edecektin

Tripli erkek
Her istediği anında olmayabilir, tavır alması saçma

Yeni evliyseniz normal yaaa gergin olabilir o an eşiniz takma hiç

Siz uyuyun o alsın kimliği baksın Söyleseydiniz ya nereden Bakıldığını

Ada'mın kafasına takılmış ödeme olmadı mı acaba diye

Sabahki uzatması normal değil tabii

Ama ben senin işini yaparken sen umursamadın diye ben de çemkiririm zira insana batıyor sen onun için uğraşırken bir şey sorunca cevap vermek yerine sonra diyen birisi

Acil birşey Yoktu ortada umursamazlık etmedim de hamileyim yorgundum kalkamadım..yani umursamazlıktan değil..büyütülecek bir konu da yoktu..hem ben baktım dedim ödenmiş gözüküyor

bu tepki bence o an verilen bir tepki değil, bir şeyler birikmiş dolmuş ve patlamış. konu sizin o anki tepkinizden dolayı patlamamış. bazı erkekler içine atar atar saçma sapan yerlerde çıkış gösterir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…