üşendiği için buluşmayan erkek olurmu

Onnf

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
659
206
23
33
Arkadaşlar benim erkek arkadaşım hafta içi gunleri full çalışıyor sabah 8 akşam 9 gibi çalışma saatleri. Hafta sonu sadece bir gun. İzinli ondada her hafta sonu görüşmüyoruz. Universite okurken hemen hemen hergun gorusuyoduk bide yakın oturuyoduk. Şimdi oturduğu yerden buraya gelmek yaklaşık 1 -1,5 saat sürebiliyor. Mesaj konusunda problem yok gayet ilgi alaka sahibi. Acaba benden sıkılmış olabilir mi. Ben nedenini sorduğumdayorgun oluyorum eskiden öğrenciydim zamnım vardı şimdi çalışan biseyim. Bazen üşenyiorum gelmeye diyor. Şimdi sen git diceksiniz. Ben böyle bi talepte de bulundum geleyim gibisinden ben gelirim senin gelmene gerek yok ulaşım aracı klabalık oluyor diye gelmemi istemiyor daha önce 2 kere gittim o zamanda mecburi bi durum oluşmuştu öyle gittim. Yardımcı olursanız sevnrm.

Bazen üşenyiorum gelmeye diyor. Şimdi sen git diceksiniz. Ben böyle bi talepte de bulundum geleyim gibisinden ben gelirim senin gelmene gerek yok ulaşım aracı klabalık oluyor diye gelmemi istemiyor
Mesafe girdi,ortaklık bitti.
İlgi alaka iyi de ,orada yakınlarda biri olma ihtimali var.

Arkadaşlar benim erkek arkadaşım hafta içi gunleri full çalışıyor sabah 8 akşam 9 gibi çalışma saatleri. Hafta sonu sadece bir gun. İzinli ondada her hafta sonu görüşmüyoruz. Universite okurken hemen hemen hergun gorusuyoduk bide yakın oturuyoduk. Şimdi oturduğu yerden buraya gelmek yaklaşık 1 -1,5 saat sürebiliyor. Mesaj konusunda problem yok gayet ilgi alaka sahibi. Acaba benden sıkılmış olabilir mi. Ben nedenini sorduğumdayorgun oluyorum eskiden öğrenciydim zamnım vardı şimdi çalışan biseyim. Bazen üşenyiorum gelmeye diyor. Şimdi sen git diceksiniz. Ben böyle bi talepte de bulundum geleyim gibisinden ben gelirim senin gelmene gerek yok ulaşım aracı klabalık oluyor diye gelmemi istemiyor daha önce 2 kere gittim o zamanda mecburi bi durum oluşmuştu öyle gittim. Yardımcı olursanız sevnrm.
Bu arada metrobüs minübüs iki vesait kullanıyor. Minibüsler gece 12 de bitiyor

siz üşenmiyorsunuz da o mu üşeniyor?
size söyleyeyim bu üşenen erkek modelinin evlendikten sonraki haliyle ilgili çok konu var burda,
üşendiği için tatile gitmeyeninden, yıkanmaya üşendiği için seks yapmayanına kadar,
valla evlat olsa sevilmez.

Erkek arkadaşın yoğun çalışıyır herhalde yorulması normal ama toplu tasıma araçları kalabalık oluyor sen gelme mabtığı ne alaka illa sevgiliyle buluşmaya gitmek için mi binmek zorunda kalıyorsun toplu taşıma araçlarına ,

adam hakli bir gün izinliymis her haftasonu görüsmek istememesi normal
Ama önceden her hafta sonu buluşuypduk. Ama ben misal 2 de buluşmaya diyelim neden geciktin şimdi az zaman geçircez gibisinden. Misal 9 da gitmesi gerekse ona da burun kıvırıuodum. O sebeplerden gelme isteği gitmiş olabilirmi

Erkek arkadaşın yoğun çalışıyır herhalde yorulması normal ama toplu tasıma araçları kalabalık oluyor sen gelme mabtığı ne alaka illa sevgiliyle buluşmaya gitmek için mi binmek zorunda kalıyorsun toplu taşıma araçlarına ,
Evet mühendis proje çiziyor sürekli

siz üşenmiyorsunuz da o mu üşeniyor?
size söyleyeyim bu üşenen erkek modelinin evlendikten sonraki haliyle ilgili çok konu var burda,
üşendiği için tatile gitmeyeninden, yıkanmaya üşendiği için seks yapmayanına kadar,
valla evlat olsa sevilmez.
Ben aksine hiç üşengeç değilimdir. Daha harektliyim. Adam suyunu bile almaya üşeniyodu bi ara normalde eli çabuktur ama genel bi üşengeçlik mevcut

Hadi kendi üşeniyor,siz gideceksiniz ayağına ona da razı gelmiyorsa,yakınlarında razı geldiği biri var demek,
Hoşlandığı başka biri olma ihtimali yüksek demek.
Evt olabilir. Ama ben sürekli geleyim demiyorum şu zamana kadar en fazla 2 kez ben geleyim demişimdir. Ben fazla gurur yaptığım için buluşalıö demek istemiyorum ondan bekliyorum

Ben aksine hiç üşengeç değilimdir. Daha harektliyim. Adam suyunu bile almaya üşeniyodu bi ara normalde eli çabuktur ama genel bi üşengeçlik mevcut
Düşün ki iş yeri evinin dibinde yürüyerek gidiyor işe bike geç kaldığı oalbiliyor

bir cacık olmaz ondan,
evlenirsin tek izin gününde minder gibi kanepeye yapışır kalkmaz,
su getir çay koy diye gözüne bakar,
vs vs vs
tembel kadın da çekilmez ama tembel adam hiiiç çekilmez.

bir cacık olmaz ondan,
evlenirsin tek izin gününde minder gibi kanepeye yapışır kalkmaz,
su getir çay koy diye gözüne bakar,
vs vs vs
tembel kadın da çekilmez ama tembel adam hiiiç çekilmez.
Aynen bana kalsa hiç çıkmam diyor. Öyle kafeye gideyim arkadaşıma gideyim olayı yok adamda evden işe işten eve gider bu

Back
X