eder canım ederVay be ee Rabbim ol dedikten sonra hicbisey öne geçemiyor işte. Hadi inşallah Rabbım dualarımı kabul der
anladım canım inş gecerSağol cnm, sana da. Yapmazlar... Ben mide bulantım hiç geçmiyor, yemek yiyemiyorum dedim hiçbir şekilde. İçinde bir sürü ilaçlar olan bir reçete yazdı. Serum suyuna ampul olarak kırılıyor ilaçlar.
anladım. inanın ınsanlardan daha zararsızlar. ben pitbull beslıyorum hemde.BEN KÖPEKLERDEN KORKARIM
İnşallaheder canım eder
Pitbull muanladım. inanın ınsanlardan daha zararsızlar. ben pitbull beslıyorum hemde.
korksanız da onlara mıkrop gözuyle bakmamalısınız.
kedi gbi. küçücuk cocuklarla bıle oynuyolar mahallede. mahallede kımse korkmaz. yetiştirmeye bağlı canım. bıraz arastır bak pıtbullarla bebeklerın arası cok cok ıyı.Pitbull muay en korktuğum köpek. Peki senden başka diğer insanlara davranışları nasıl
canım bu arada hayvanların enerjısı hamıle kalmaya yardımcı. bı hayvan edınmenı önerırım dokunup sevebılcegın onunla uyuyabılcegın. mesela benım konustugum aralık annelerının arasında bırı var kedı sahıplendıgı ay hamıle kalmıs..İnşallah
Hic bilmiyordum bunları.kedi gbi. küçücuk cocuklarla bıle oynuyolar mahallede. mahallede kımse korkmaz. yetiştirmeye bağlı canım. bıraz arastır bak pıtbullarla bebeklerın arası cok cok ıyı.
Evet duymuştum bunu gerçekten.canım bu arada hayvanların enerjısı hamıle kalmaya yardımcı. bı hayvan edınmenı önerırım dokunup sevebılcegın onunla uyuyabılcegın. mesela benım konustugum aralık annelerının arasında bırı var kedı sahıplendıgı ay hamıle kalmıs..
Yanlış yazmışım agresif hareketine rastladın mi :)canım bu arada hayvanların enerjısı hamıle kalmaya yardımcı. bı hayvan edınmenı önerırım dokunup sevebılcegın onunla uyuyabılcegın. mesela benım konustugum aralık annelerının arasında bırı var kedı sahıplendıgı ay hamıle kalmıs..
yok kız kımseye saldırmadı. zaten 8 aylık daha.. sadece alan koruması var. kapıyı anahtarla bırı acmaya kalksın gece bı tıkırtı duysun kapıya dıkılıyo havlıyo yabancı bırı gırse saldırır yanı. zaten alırken amacımızda buydu. ama bız hayır dıyınce kuzu gbu-ı mınnosumHic bilmiyordum bunları.
Peki hiç böyle birisine saldırdığını veya agresif hareketlerine saldırdn mi
o zman gördugun hayvanları sev mama al onlar ne bılım ılgılen. ama aşısız kedılere dokunma rısklı. ama köpekten bısey olmaz kolay kolay canımEvet duymuştum bunu gerçekten.
Ama eşim istemez ki
Vay be ne güzel :) hem koruyucu hem sevecen. Ben de isterdim ama eşim istemeZ.yok kız kımseye saldırmadı. zaten 8 aylık daha.. sadece alan koruması var. kapıyı anahtarla bırı acmaya kalksın gece bı tıkırtı duysun kapıya dıkılıyo havlıyo yabancı bırı gırse saldırır yanı. zaten alırken amacımızda buydu. ama bız hayır dıyınce kuzu gbu-ı mınnosum
Elimden geldiğince yapıyorum valla :) kesi pek görmüyorum. Köpek daha çok görüyorum zateno zman gördugun hayvanları sev mama al onlar ne bılım ılgılen. ama aşısız kedılere dokunma rısklı. ama köpekten bısey olmaz kolay kolay canım
sevındım canım :) belkı esını ıkna edebılırsın :)Elimden geldiğince yapıyorum valla :) kesi pek görmüyorum. Köpek daha çok görüyorum zaten
İnşallah canım. Kız senin oğlun mu olcak kızın mi :) bir de kaç kiloyla hamile kaldın. KAç kilo aldınsevındım canım :) belkı esını ıkna edebılırsın :)
daha öğrenemedım cınsıyetını canım bu hafta gıtcem ıns öğrenırımİnşallah canım. Kız senin oğlun mu olcak kızın mi :) bir de kaç kiloyla hamile kaldın. KAç kilo aldın
Hadi ya miden mi bulanıyor. Ne güzel hiç kilo almamışsındaha öğrenemedım cınsıyetını canım bu hafta gıtcem ıns öğrenırım68.800 le hamıle kaldım gece ay 67.300 düm daha bu ay tartılmadım buyuk ıhtımal 1 kıloya yakın vermısımdır yıne pek bısey yıyemıyorum
almamaya da calıscam bakalım. doktorumla onu hedeflıyoruzHadi ya miden mi bulanıyor. Ne güzel hiç kilo almamışsın
Benim hiç sormaalmamaya da calıscam bakalım. doktorumla onu hedeflıyoruzbulanıyo malesef keske bıraz kılo verıp oyle hamıle kalsaydım.. sen kaç kılosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?