Üsengeclik mi?

Pitbull mu ay en korktuğum köpek. Peki senden başka diğer insanlara davranışları nasıl
kedi gbi. küçücuk cocuklarla bıle oynuyolar mahallede. mahallede kımse korkmaz. yetiştirmeye bağlı canım. bıraz arastır bak pıtbullarla bebeklerın arası cok cok ıyı.

kedi gbi. küçücuk cocuklarla bıle oynuyolar mahallede. mahallede kımse korkmaz. yetiştirmeye bağlı canım. bıraz arastır bak pıtbullarla bebeklerın arası cok cok ıyı.
Hic bilmiyordum bunları.
Peki hiç böyle birisine saldırdığını veya agresif hareketlerine saldırdn mi

Evet duymuştum bunu gerçekten.
Ama eşim istemez ki

Yanlış yazmışım agresif hareketine rastladın mi :)

Hic bilmiyordum bunları.
Peki hiç böyle birisine saldırdığını veya agresif hareketlerine saldırdn mi
yok kız kımseye saldırmadı. zaten 8 aylık daha.. sadece alan koruması var. kapıyı anahtarla bırı acmaya kalksın gece bı tıkırtı duysun kapıya dıkılıyo havlıyo yabancı bırı gırse saldırır yanı. zaten alırken amacımızda buydu. ama bız hayır dıyınce kuzu gbu-ı mınnosum

Vay be ne güzel :) hem koruyucu hem sevecen. Ben de isterdim ama eşim istemeZ.

İnşallah canım. Kız senin oğlun mu olcak kızın mi :) bir de kaç kiloyla hamile kaldın. KAç kilo aldın
daha öğrenemedım cınsıyetını canım bu hafta gıtcem ıns öğrenırım 68.800 le hamıle kaldım gece ay 67.300 düm daha bu ay tartılmadım buyuk ıhtımal 1 kıloya yakın vermısımdır yıne pek bısey yıyemıyorum

Hadi ya miden mi bulanıyor. Ne güzel hiç kilo almamışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…