Üsengeclik mi?

ozlemdenz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
1.238
778
38
30
Selam kizlar. Oncelikle bu durumum hamilelikten degil onu belirtiyim. Sabah kalkiyorum esimle kahvalti yapiyoruz o gidiyo ben hoop yataga. 4e 5e kadar uyu nette takil falan zaman geciyo o saatte yataktan kalkip yemegimi temizligimi anca yapiyorum. Ama sabahtan yapip tv izlemek cay icmek oturmak istiyorum evimde temiz temiz ama olmuyo. Tavsiyeleriniz var mi ? Şöyle beni bi silkeleyin.

Her gün temizlik yapılmaz ki zaten. Ama saat 5'ten sonra temizlik ve yemek zor gözüküyor.

Neden yapılmasın ?
Sil süpür toz al bunlar hergün yapılması gereken rutin işler.
Cam avize dolap üstü hergün silinmez

Araba dolu heryer inşaat dolu tozdan komaya girer temiz insanlar

aslında şimdi kalksam yemek hariç 45dk lık işim var topla süpür sil toz al . yap işte sonra otur bebeğine ördüğün battanıyeyı ör demi ama yook ben burda takılcam

Burada bir yazı okumuştum. o durumda arada kaldım şu anda diye hemen telaşla kalkarsan, herşey hal oluyormuş. Şu an ben arada kaldım ama burada laf yetiştiriyorum mesela :)

Ben de hem temizliği hem de tembelliği seven bir kadınım .Netten film izlemek,uyumak,saçıma ,tırnağıma bakım yapmaya da bayılırım ama evimi de tertemiz istiyorum..Birileri bana da akıl verse :)

Neden yapılmasın ?
Sil süpür toz al bunlar hergün yapılması gereken rutin işler.
Cam avize dolap üstü hergün silinmez

Araba dolu heryer inşaat dolu tozdan komaya girer temiz insanlar
Valla 5'te uykudan uyanan biri olarak her gün evi silip süpürüp toz almanız ne diyeyim bravo. Ama hergüne gerçekten gerek yok. Boşuna yoruyorsunuz kendinizi.

aslında şimdi kalksam yemek hariç 45dk lık işim var topla süpür sil toz al . yap işte sonra otur bebeğine ördüğün battanıyeyı ör demi ama yook ben burda takılcam

Bunların hepsi 45 dk mı?
Evin küçük mü?
Ben evi süpürüp silsem tozunu alsam 2 saat kesin sürer...
Bak ben de çalışıyorum ve çok az temizlik yapıyorum bence sen hamile halinle gayet iyisin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…