temızlık dediğim ortalık toplamak kahvaltı bulasıkları falan canım. bıde ben hergun süpürüyorum evi net. süpürmem gerek cunkuHer gün temizlik yapılmaz ki zaten. Ama saat 5'ten sonra temizlik ve yemek zor gözüküyor.
Her gün temizlik yapılmaz ki zaten. Ama saat 5'ten sonra temizlik ve yemek zor gözüküyor.
çalışıyosunuz sanırımBen de evde olsam uzun uzun yatar,televizyon izlerim,nette takılırım.
Yani bana göre doğru yoldasınız,devam ediniz...
Benim yerime de yapınız.
Aynen!çalışıyosunuz sanırım
amin canım. bana mısafır gelmıyoAynen!
İş,oruç,bitmeyen ve bitmeyecek misafirler...
Allahım yardım etsin hepimize inşallah...
Burada bir yazı okumuştum. o durumda arada kaldım şu anda diye hemen telaşla kalkarsan, herşey hal oluyormuş. Şu an ben arada kaldım ama burada laf yetiştiriyorum mesela :)Selam kizlar. Oncelikle bu durumum hamilelikten degil onu belirtiyim. Sabah kalkiyorum esimle kahvalti yapiyoruz o gidiyo ben hoop yataga. 4e 5e kadar uyu nette takil falan zaman geciyo o saatte yataktan kalkip yemegimi temizligimi anca yapiyorum. Ama sabahtan yapip tv izlemek cay icmek oturmak istiyorum evimde temiz temiz ama olmuyo. Tavsiyeleriniz var mi ? Şöyle beni bi silkeleyin.
arada kaldım diyip işe mı başlıcaz? ilginçmişBurada bir yazı okumuştum. o durumda arada kaldım şu anda diye hemen telaşla kalkarsan, herşey hal oluyormuş. Şu an ben arada kaldım ama burada laf yetiştiriyorum mesela :)
Arada kaldım arada :) Bende işe yaramadı şu an görüyoruz :)arada kaldım diyip işe mı başlıcaz? ilginçmiş
bende deArada kaldım arada :) Bende işe yaramadı şu an görüyoruz :)
aynen hergun hep aynı seylerı mecbur yapıyoruz. elımız sureklı temızlıkte olmalı.Bende itekleye itekleye yapıyorum oruç sıcak gözüm de büyüyor valla işler bide her gün başa sarmıyo mu gıcık oluyorum
biz akıl beklıyoruuuzzzzBen de hem temizliği hem de tembelliği seven bir kadınım .Netten film izlemek,uyumak,saçıma ,tırnağıma bakım yapmaya da bayılırım ama evimi de tertemiz istiyorum..Birileri bana da akıl verse :)
Valla 5'te uykudan uyanan biri olarak her gün evi silip süpürüp toz almanız ne diyeyim bravo. Ama hergüne gerçekten gerek yok. Boşuna yoruyorsunuz kendinizi.Neden yapılmasın ?
Sil süpür toz al bunlar hergün yapılması gereken rutin işler.
Cam avize dolap üstü hergün silinmez
Araba dolu heryer inşaat dolu tozdan komaya girer temiz insanlar
aslında şimdi kalksam yemek hariç 45dk lık işim var topla süpür sil toz al . yap işte sonra otur bebeğine ördüğün battanıyeyı ör demi ama yook ben burda takılcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?