tatlı telaş her anının tadını cıkarbundan cok korkuyorum
Bi ara ben de öyleydim. Nasıl olsa sabah kalkıyorsun kahvaltıya kahvaltılıkların küçük saklama kaplarındaysa kapat at dolaba bulaşıklar makineye yatağını topla bi süpür 2-3 günde bi toz al her gün bana da fazla geliyo. Sonra geç tvnın karsısına devir bunlar 45 dk bile almaz. Orda uyu miskinlik yap. Ama bunları bi yap sonra yatıcam de alışıyorsun bi süre sonraSelam kizlar. Oncelikle bu durumum hamilelikten degil onu belirtiyim. Sabah kalkiyorum esimle kahvalti yapiyoruz o gidiyo ben hoop yataga. 4e 5e kadar uyu nette takil falan zaman geciyo o saatte yataktan kalkip yemegimi temizligimi anca yapiyorum. Ama sabahtan yapip tv izlemek cay icmek oturmak istiyorum evimde temiz temiz ama olmuyo. Tavsiyeleriniz var mi ? Şöyle beni bi silkeleyin.
Yıllar çabucak geçip gider, siz de bir gün kv olursunuz elbet.Umarım kendiniz gibi sizinle görüşmemek için eni konu plan yapan bir gelininiz olur.Siz de ektiğinizi biçersiniz.zaten kesinlikle araya mesafe koymayı düşünüyorum gittiğim zamanlarda bile yakın davranmak istemiyorum, dediğin gibi hiçbişeyimi anlatmayı danışmayı düşünmüyorum, zaten çalışmayı düşünüyorum hem para kazanmak istiyorum hem de kv lere gidip hizmet etmekten kaçmış olurum böylelikle, tabi çalışınca internet dizi keyiflerim kısıtlanacak ama onlara gitmekten çok çok daha iyidir çalışmak..
görüşmemeyi nasıl başardın? yani benim görüşmemem için onların bana karşı büyük bi yanlış yapması lazım ki, eşimin onları savunacak hiçbi dalı kalmaması lazım ki ancak öyle görüşmeyeyim
Nasıl yani istemiyor muydunolsun demediğimizden herhalde
Doktora gtmistim oyle bi sorun var mi diye baktirmaya o ay yumurtlamam olmamisti yumurtsm zor olusuyodu 45 gunu buluyodu adetim fslan doktor cocuk istiyosan ilac veriyim dedi istememistim kendi kendine 1 yil olmazsa gelitim demistim canim olcagini da hic dusunmuyodum acikcasiNasıl yani istemiyor muydun
KÖPEĞİNİ EVDEN GÖNDER BEBİŞDE GELİYORMUŞ NASIL OLSA BEBEKLE OLMAZ ZTNköpeğim var canım süpürmem gerekk
Vay be ne güzel resmen supriz olmuş. Peki pko var mıydı sende dedin ya geç yumurtluyorum 45 gün diyeDoktora gtmistim oyle bi sorun var mi diye baktirmaya o ay yumurtlamam olmamisti yumurtsm zor olusuyodu 45 gunu buluyodu adetim fslan doktor cocuk istiyosan ilac veriyim dedi istememistim kendi kendine 1 yil olmazsa gelitim demistim canim olcagini da hic dusunmuyodum acikcasi
neden olmasın ?KÖPEĞİNİ EVDEN GÖNDER BEBİŞDE GELİYORMUŞ NASIL OLSA BEBEKLE OLMAZ ZTN
teşhis koyulmamıstı kist olusuyodu. pek gıtmedım doktora zatenVay be ne güzel resmen supriz olmuş. Peki pko var mıydı sende dedin ya geç yumurtluyorum 45 gün diye
mikropp kapmaz mı bebekneden olmasın ?
Kist oluyorsa pko canım.teşhis koyulmamıstı kist olusuyodu. pek gıtmedım doktora zaten
bısey sorcam bulantıdan acıle gıdınce napıyolar ?
baş agrısı ıcın gttıgımde hıcbısey yapmıyolar cunku. ama su an çok kötüyüm hem başım hem mıdem
kalırsın canım. benım kaldıgım ay 2 kere ılıskı olmustu ve afedersın yıkamıstım ıyıce. ve ben adetimden 3 hafta sonra öğrendım hemen 16.55 di beta hcg degerimKist oluyorsa pko canım.
Bende pko yum. Insallah kalırım bende
köpekte mikrop yokki canım. sende lütfen cocugunu köpekler pis mikrop dıye yetıstırme..mikropp kapmaz mı bebek
gecmıs olsun canım. burda acilde hiçbısey yapmıyolar.. senın doktorun ne serumu yazdı ne dedın de yazdı bende bu hafta gtcem konusıyımBen de öyleyim cnm bulantı ve baş ağrısı. Ben bir kere acile gittim bin pişman oldum. Kendi dr.um bana serum reçetesi hazırlamıştı. Hangi ilaçların konulacağını yazmıştı. Gittim acile 2 saat bekledim. Sıra geldi tam. Elimdeki reçeteyi doktor okuyamadı! Neyse kendi ilacını yazmış kafasına göre. Ona da tamam dedim.
Sonra biz şimdi ilk kan ve idrar tahlili yapmamız lazım, ona göre serum bağlayabiliriz dedi. Düşün o halde o kadar tahlil yaptırıyorum, sonuçları bekliyorum. Serum öyle bağlanıyor
Dedim tamam sağolun, çıktım geldim. Sonra eşim kendi doktorumun yazdığı reçeteyi gitti eczaneden yaptırdı. Küçük bir klinik var burda orada 30 tlye vuruldum rahat rahat.
Hee işe yaradı mı, hayır. Ama sana yarabilir belki cnm. Çoğu kişiye yarıyormuş...
Çok geçmiş olsun...
Vay be ee Rabbim ol dedikten sonra hicbisey öne geçemiyor işte. Hadi inşallah Rabbım dualarımı kabul derkalırsın canım. benım kaldıgım ay 2 kere ılıskı olmustu ve afedersın yıkamıstım ıyıce. ve ben adetimden 3 hafta sonra öğrendım hemen 16.55 di beta hcg degerim
gecmıs olsun canım. burda acilde hiçbısey yapmıyolar.. senın doktorun ne serumu yazdı ne dedın de yazdı bende bu hafta gtcem konusıyım
BEN KÖPEKLERDEN KORKARIMköpekte mikrop yokki canım. sende lütfen cocugunu köpekler pis mikrop dıye yetıstırme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?