Üsengeclik mi?

Aynen böyle devam et. Bugünlerin tadını çıkar. Bebek doğunca o seni hizaya çekip düzene sokacak zaten istemesende. Yatması kalkması yemeği derken,yatacak biraz vaktin olsun diye kedi gibi kivrilivericeksin her köşeye...

Bi ara ben de öyleydim. Nasıl olsa sabah kalkıyorsun kahvaltıya kahvaltılıkların küçük saklama kaplarındaysa kapat at dolaba bulaşıklar makineye yatağını topla bi süpür 2-3 günde bi toz al her gün bana da fazla geliyo. Sonra geç tvnın karsısına devir bunlar 45 dk bile almaz. Orda uyu miskinlik yap. Ama bunları bi yap sonra yatıcam de alışıyorsun bi süre sonra

Yıllar çabucak geçip gider, siz de bir gün kv olursunuz elbet.Umarım kendiniz gibi sizinle görüşmemek için eni konu plan yapan bir gelininiz olur.Siz de ektiğinizi biçersiniz.

Nasıl yani istemiyor muydun
Doktora gtmistim oyle bi sorun var mi diye baktirmaya o ay yumurtlamam olmamisti yumurtsm zor olusuyodu 45 gunu buluyodu adetim fslan doktor cocuk istiyosan ilac veriyim dedi istememistim kendi kendine 1 yil olmazsa gelitim demistim canim olcagini da hic dusunmuyodum acikcasi

Vay be ne güzel resmen supriz olmuş. Peki pko var mıydı sende dedin ya geç yumurtluyorum 45 gün diye

bısey sorcam bulantıdan acıle gıdınce napıyolar ?
baş agrısı ıcın gttıgımde hıcbısey yapmıyolar cunku. ama su an çok kötüyüm hem başım hem mıdem

Ben de öyleyim cnm bulantı ve baş ağrısı. Ben bir kere acile gittim bin pişman oldum. Kendi dr.um bana serum reçetesi hazırlamıştı. Hangi ilaçların konulacağını yazmıştı. Gittim acile 2 saat bekledim. Sıra geldi tam. Elimdeki reçeteyi doktor okuyamadı! Neyse kendi ilacını yazmış kafasına göre. Ona da tamam dedim.

Sonra biz şimdi ilk kan ve idrar tahlili yapmamız lazım, ona göre serum bağlayabiliriz dedi. Düşün o halde o kadar tahlil yaptırıyorum, sonuçları bekliyorum. Serum öyle bağlanıyor

Dedim tamam sağolun, çıktım geldim. Sonra eşim kendi doktorumun yazdığı reçeteyi gitti eczaneden yaptırdı. Küçük bir klinik var burda orada 30 tlye vuruldum rahat rahat.

Hee işe yaradı mı, hayır. Ama sana yarabilir belki cnm. Çoğu kişiye yarıyormuş...

Çok geçmiş olsun...

gecmıs olsun canım. burda acilde hiçbısey yapmıyolar.. senın doktorun ne serumu yazdı ne dedın de yazdı bende bu hafta gtcem konusıyım

kalırsın canım. benım kaldıgım ay 2 kere ılıskı olmustu ve afedersın yıkamıstım ıyıce. ve ben adetimden 3 hafta sonra öğrendım hemen 16.55 di beta hcg degerim
Vay be ee Rabbim ol dedikten sonra hicbisey öne geçemiyor işte. Hadi inşallah Rabbım dualarımı kabul der

gecmıs olsun canım. burda acilde hiçbısey yapmıyolar.. senın doktorun ne serumu yazdı ne dedın de yazdı bende bu hafta gtcem konusıyım

Sağol cnm, sana da. Yapmazlar... Ben mide bulantım hiç geçmiyor, yemek yiyemiyorum dedim hiçbir şekilde. İçinde bir sürü ilaçlar olan bir reçete yazdı. Serum suyuna ampul olarak kırılıyor ilaçlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…