- 28 Eylül 2012
- 1.236
- 10
- 108
- Konu Sahibi fahri konsolos
-
ben yaptım tırsa tırsa suyumuda ıctım artık yatagımda ve guvendeyım :26:biri bana tuvalete kadar eslik etsin
ben yaptım tırsa tırsa suyumuda ıctım artık yatagımda ve guvendeyım :26:
canım hamilesin
sakinleştin mi
su falan iç
üzülme meraklanma ve korkma
canım seni üzmek ve korkutmak istemem ama ambulans eli boşsa büyük ihtimalle savcı bekliyordur.böyle durumlarda (kaçırmalı,işkenceli bir suçlunun olduğu) ambulans ölüye dokunmaz ve yetkili bekler ama ölü olduguna kesin karar verildiyse.
elleri kelepçeli diyosun uyuşturucu krizi geçiren birini elleri kelepçeli olarak götürmezler önce hastaneye götürürler zaten.sen belki ambulans görevlilerini boş görmüşsündür ama onlar sen bakmadan önce indirmişlerdir belki ambulansa olamaz mı ?
ben muge anlıyı ızledıgımden berı ııce korkar oldum vallahaa..hangı ıl yaa merak ettımm..
arkadaşlar bu konu hakkında daha fazla birşey ogrenebileceğimi sanmıyorum. ingilteredeyim, kimsenin kimseden haberi yok. polis de kesinlikle bilgi vermiyor, olur da tesadüfen ogrenirsem paylaşırım, ama cinayet vs olsa polis o kadar erken gitmezdi. sokak sakin şuan bi durum yok yani.
Bizim Turkiye'de olsa, anında öğrenirdik :) Mahalle berberinden ve ya bakkalından.
Duyarlı bir toplumuz canım. Yurt dışında kimse kimsenin suratına bakmıyor.
Ses olursa endişeden değil rahatsız olduklarından polisi ararlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?