- 19 Nisan 2012
- 1.195
- 69
- 358
- Konu Sahibi fahri konsolos
-
kızlar eşim geldi, üstkatımızda değil yan binanın üstkatındaymış sesler şu an sokakta 2 polis 2 ambülans var. eşim sordu, ambülans herşey yolunda demiş, polis de birini kelepçeleyip götürmüş. belki de dediğiniz gibi kaçırma olayı ya da uyuşturucu krizi bilmiyorum. şu an ellerim ayağım her tarafım titriyor. hem korkudan hem üzüntüden, ama ölen kalan yok. en azından içim biraz rahatladı. kötüsü de olabilirdi, eşimi suçladım. ben arayabilirdim, daha erken gelebilirlerdi diye. eşim de nerden bileyim durumu sesleri de duymadan anlayamadım dedi.
yan bınanın ust katındakı seslerı nasıl kendı ustkatındaymıs gıbı duydun ya o kadarmı şıdddetlıymış anneciiim:18: kimbilir neydi :18::18:kızlar eşim geldi, üstkatımızda değil yan binanın üstkatındaymış sesler şu an sokakta 2 polis 2 ambülans var. eşim sordu, ambülans herşey yolunda demiş, polis de birini kelepçeleyip götürmüş. belki de dediğiniz gibi kaçırma olayı ya da uyuşturucu krizi bilmiyorum. şu an ellerim ayağım her tarafım titriyor. hem korkudan hem üzüntüden, ama ölen kalan yok. en azından içim biraz rahatladı. kötüsü de olabilirdi, eşimi suçladım. ben arayabilirdim, daha erken gelebilirlerdi diye. eşim de nerden bileyim durumu sesleri de duymadan anlayamadım dedi.
kızlar eşim geldi, üstkatımızda değil yan binanın üstkatındaymış sesler şu an sokakta 2 polis 2 ambülans var. eşim sordu, ambülans herşey yolunda demiş, polis de birini kelepçeleyip götürmüş. belki de dediğiniz gibi kaçırma olayı ya da uyuşturucu krizi bilmiyorum. şu an ellerim ayağım her tarafım titriyor. hem korkudan hem üzüntüden, ama ölen kalan yok. en azından içim biraz rahatladı. kötüsü de olabilirdi, eşimi suçladım. ben arayabilirdim, daha erken gelebilirlerdi diye. eşim de nerden bileyim durumu sesleri de duymadan anlayamadım dedi.
yan bınanın ust katındakı seslerı nasıl kendı ustkatındaymıs gıbı duydun ya o kadarmı şıdddetlıymış anneciiim:18: kimbilir neydi :18::18:
birini rehin almış ve işkence yapıyor olmasın
Bu bizim eski yaşadığımız apt.da olmuştu. sonra çocuk 4.kattan camdan atladı bir sürü olaylar..
olmayacak şey değil yani
bende baktımda sımdı bende kortum kendı avatarımdan yaaaa :18::18:ben senin avatarından korktum simdi de yaaa:18:
bende baktımda sımdı bende kortum kendı avatarımdan yaaaa :18::18:
bende baktımda sımdı bende kortum kendı avatarımdan yaaaa :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?