Üst Bacaklarımla Başım Dertte (Fotoğraflı)

Ebb96

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2016
60
17
18
29
Kızlar merhaba 20 yaşındayım ve gerçekten bacaklarımla başım dertte Üst bacaklarım o kadar kalın ki ne yaptıysam olmadı kaç kilo olursam olayım durum aynı... yapısı bir tuhaf kaslı ve yağlı koştum yürüdüm bisiklet çevirdim pilates yaptım bacaklarım kaslandı sadece. okula gidiyorum her gün fazla vaktim de yok 1,5 senede 12-13 kilo kadar kilo aldım bu da benim bacaklarımın çirkinliğine çirkinlik ekledi boyum da kısa 1,5 sene önce 41 kiloya kadar düşmüştüm şimdi 54 kiloyum boyum da 1.58 1.59 civarı. hiç bir şey olmuyor ben de artık dıştan bir uygulamaya karar verdim. ataşehirde bir yerle konuştum lipomatikle yağı alıyorlar sitelerindeki fotoğraflardaki sonuçlar gerçekse şahane fakat 8bin lira fiyat verdiler. ben 2 maksimum 3 bin ayırabilirim. çok meşakkatli olmayan böyle bir uygulama veya bana önerebileceğiniz başka bir şeyler var mı çok mutsuzum ve buna çok ihtiyacım var gerçekten

İlk fotoğraftaki kız 1.57 ikinci fotoğraftaki 1.55 özellikle birincisi resmen hayalimdeki bacak son ekleyeceğim fotoğraftaki gibi ince olma gibi bişey olamayacağını biliyorum fakat ilki çok ideal benim için yardımlarınızı bekliyorum

önerilerinizi bekliyorum cidden önemli benim için lipoliz liposuction vs. ile ilgili deneyimlerinize de ihtiyacım var

lazer lipoliz için 2-3 bin yeterli değil canım malesef

Dışardan uygulanan yöntemlerden medet ummamak lazım bence,benim de kilolarımla başım dertte,ben lazerlipoliz düşünüyorum ama şu anda kilo fazlam olduğunu söyledi görüştüğüm doktor,biraz zayıflamadan olmaz dedi

Fiyatlar hakkında bilginiz var mı 8bini buluyorsa diğeri daha mantıklı en geç ertesi gün çıkarsınız ameliyat değil bu hemen normal hayatınıza dönersiniz diyorlar ama işte ne yazık ki çok fazla ve lazer lipoliz için çok sancılı diyorlar başka bildiğiniz etkili bir yöntem var mı acaba

Yaa çok da sancılı diyorlar fiyat konuştunuz mu acaba hangi bölge için düşünüyorsunuz? İnşallah her şey gönlünüzce olur bu arada

tatlım lipolizi ben zamanında gaza gelip yaptırmıştım.Şu an aklım olsa asla ama asla!
İlk başta işe yaramış gibi durdu ama sonra daha feci oldu. Diz kapaklarımdan falan kilo almaya başladım.
Haftanın 3 günü aletli pilates, her gün evde yoga yaparak baya incelttim sonrasında. Yaza yaklaşırken ise evde ebru şallının bacak inceltme hareketlerini yapıyordum.

vacu macig diye bir alet var. Bazı güzellik salonlarında oluyor. Arkadaşım 2 ay içinde inanılmaz inceltmişti bacaklarını onunla

vacu macig diye bir alet var. Bazı güzellik salonlarında oluyor. Arkadaşım 2 ay içinde inanılmaz inceltmişti bacaklarını onunla

Yazdıklarınız beni çok umutlandırdı çok teşekkür ederim üst bacaklarda incelme oldu değil mi ve kaslanma gibi bir şey oldu mu acaba roberto carlos gibi olabilecek potansiyelim var da bu bacaklarla

Yazdıklarınız beni çok umutlandırdı çok teşekkür ederim üst bacaklarda incelme oldu değil mi ve kaslanma gibi bir şey oldu mu acaba roberto carlos gibi olabilecek potansiyelim var da bu bacaklarla
ben de sizin gibi neredeyse 1o kilo falan vermiştim. Ama kiloyu spor ve yürüyüşle vermiştim. O yüzden iyice armuta dönmüştü bedenim. Göbek yok, popo düz ama bacaklar löp löp... Sonrasında pilates, yoga ve ebru şallıyla baya bir incelttim.
pilates zaten uzun ince gösteriyor, ama asla kilodan verdirtmiyor. Bir de çok nankör, bıraktığın an hooop salıyorsun. O yüzden tatilde ebru şallıya sarıldım.

Sınavlarım biter bitmez başlayacağım inşallah söylediğiniz alete de bakacağım çok teşekkürler

Merhaba bu konuda deneyimli bir doktor tanıdığım var fiyat olarak da daha uyguna yapacağını düşünüyorum

Spor denedin mi bacak kaslarini sikilastirabilirsin. Bi de bi bucuk senede 10 kusur kiloyu nasil aldin bende almaya çalışıyorum 41 kiloyum konuyu dağıttım ama

Senin bacakların ilk resimdeki bacaklardan daha güzel görünüyor ya ne diyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…