Üst Bacaklarımla Başım Dertte (Fotoğraflı)

Spor denedin mi bacak kaslarini sikilastirabilirsin. Bi de bi bucuk senede 10 kusur kiloyu nasil aldin bende almaya çalışıyorum 41 kiloyum konuyu dağıttım ama
Bacak yapım hem yağlı hem kaslı spor yapınca yağlar direk kasa dönüp erkek bacağı gibi oluyor
Canım ben akşam yemeği yemiyordum daha doğrusu pek bişey yemiyodum doktora gittiğimde ciddi ölçüde demir eksikliği çıktı ve doktor kilomu az buldu en azından 46-47 olması lazım dedi kansızlık için sık sık et ve bakliyat tüketsin bunlarla aynı öğünde karbonhidratlı yiyecekler tüketsin dedi öyle kilo almaya başladım sonra da midem genişledi sanırım iştahım bir açıldı açılış o açılış

Merhabalar tanıdığınız doktor ne işlem yapıyor işe yarıyor mu
Arkadaşımının fazla kilo verme sonucu üst bacakta sarkmaları oldu doktorumuz uyluk germe ve lazer Liposuction yaptı sonuçlarından memnun

vacu macig diye bir alet var. Bazı güzellik salonlarında oluyor. Arkadaşım 2 ay içinde inanılmaz inceltmişti bacaklarını onunla

Canım ya bu vacu magic aletine nerde gitmişti arkadaşın bu ulustaki liana pesahın yerine mi gitmiş ve fiyat ne kadar vermiş valla söyleyebilirsen çok makbule geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…