üst kat komşum halılarını yıkayıp asmış, camlarım battı ya.

Began

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
24.007
55.974
nasıl sinir oldum. iyi ki çamaşır falan asmamışım bugün. makinede kirliler vardı, bugün yıkamayacağım mecburen.
her rüzgarda halılar camlara çarpıyor bir de gürültüsünü çekiyorum.
yönetimi aradım ama bir gelişme yok hala.

Sen cık söyle kırmadan .yönetimi arama bence aranızda acılır,şikayet etmek yerine kendin konuş.baktın yine aynıno zaman yönetime söyle.konşuluk önemli.olur böyle seyler yeterki tatlılıkla halledin bence

Sen cık söyle kırmadan .yönetimi arama bence aranızda acılır,şikayet etmek yerine kendin konuş.baktın yine aynıno zaman yönetime söyle.konşuluk önemli.olur böyle seyler yeterki tatlılıkla halledin bence
maalesef konuşmakla halledilecek bir komşu değil.
tuvaletinden banyomuza su damlıyordu. kaç kez söyledim umursamadı, yönetim söyledi dinlemedi. en sonunda sigorta şirketi maddi zararla korkuttu da öyle yaptırdı.
hem inat, hem gıcık, hem de kapıyı açmama huyu var.

Benim komşu her gün böyle,hortumu takar yaldır yaldır balkon yıkar trabzanlar da dahil, aşağıda çamaşır mı var oturan mı var yemek yiyen mi var hiiiiiç umrumda da değil, kullandığı kondomu aşağı atandan tarataki saçını bir yumak halinde aşağı atandan birsey beklemiyorum gerçi, Allahtan son 1 sene

nasıl sinir oldum. iyi ki çamaşır falan asmamışım bugün. makinede kirliler vardı, bugün yıkamayacağım mecburen.
her rüzgarda halılar camlara çarpıyor bir de gürültüsünü çekiyorum.
yönetimi aradım ama bir gelişme yok hala.

Çok sinir oluyorum! Annemlerin üst katındaki kadında öyle evini hiç süpürmüyor her pazartesi halı silkeliyor ama öyle böyle değil halıları mı eski ne resmen kum döküyor. Balkonda oturmak bişeyler yiyip içmez haram bize! Hiçbir şey yapamasa bile terasın halılarını asıyo bütünn gün onlar orda sallanıyo tozları uçuşuyo. Kaç kez kavga ettik çok çirkef bizden daha çok bize bağırıyor sanki biz mecburuz onun pisliğini temizlemeye

Benim komşu her gün böyle,hortumu takar yaldır yaldır balkon yıkar trabzanlar da dahil, aşağıda çamaşır mı var oturan mı var yemek yiyen mi var hiiiiiç umrumda da değil, kullandığı kondomu aşağı atandan tarataki saçını bir yumak halinde aşağı atandan birsey beklemiyorum gerçi, Allahtan son 1 sene
aman Allah korusun.
cinnet sebebi böylesi.
Allah sabır versin.

Çok sinir oluyorum! Annemlerin üst katındaki kadında öyle evini hiç süpürmüyor her pazartesi halı silkeliyor ama öyle böyle değil halıları mı eski ne resmen kum döküyor. Balkonda oturmak bişeyler yiyip içmez haram bize! Hiçbir şey yapamasa bile terasın halılarını asıyo bütünn gün onlar orda sallanıyo tozları uçuşuyo. Kaç kez kavga ettik çok çirkef bizden daha çok bize bağırıyor sanki biz mecburuz onun pisliğini temizlemeye
herhalde öyle olsa karakolluk oluruz.
ben site yönetiminden bekliyorum aksiyonu ama henüz bir gelişme yok.

ben ev sahibiyim de üst kattaki kiracı. inşallah gider bir an önce.
İnşaallah.
ama biliyorum ki, kendi ev sahibi olup, elin kiracısı ile mahkemelik olanlar var. yani kiracı yada evsahibi olması farketmiyor. kendi kiracı haliyle taşınmayı bırak seni kendi evinden ediyor bazı insanlar.
Allah uzak eylesin.

Asıl Allah size yardım etsin... Vallahi sabır taşıymışsınız ...

Yönetimi kaç kez aradım, sözde uyarmışlar ama halılar hala duruyor. polisi arasam mı kızlar? onların yetki alanına girer mi?
şeytan diyor çek halıları aşağı düşsün.

İnşaallah.
ama biliyorum ki, kendi ev sahibi olup, elin kiracısı ile mahkemelik olanlar var. yani kiracı yada evsahibi olması farketmiyor. kendi kiracı haliyle taşınmayı bırak seni kendi evinden ediyor bazı insanlar.
Allah uzak eylesin.
ah ah borcumuz bitsin. müstakil bir ev istiyorum ama kısmet.

Bizim ust katta da bi teyze var 50 li yaslarda dul kadin bali silkeler camlarin onunu yikar sofra silkeler ekmek kirintisi sogan kabugu ne ararsan yemek artigi bile doker asagi kac kere uyardim ben yapmiyorum diyo bide haci kadin . Karsi apartmandakiler bile sikayetciydi gormusler ben hep goruyorum zaten hergun bergun pislik gormekten biktim kadin anlamiyordu bide akli basinda yani oyle kafasinda problem yok. Neyse 3 hafta once camasir asip balkonu yikadim 10 dakika sonra toprak silkeledi asagi tepem atti tabi ciktim kavga etmedim kesinlekle

Dedim ki apartman kuralarindan haberin yok heralde ev sahibi olman biseyi degistirmez eger bundan sonra bir kil dahi gorursem senden asla muhatap olmam mahkeme kagidini alirsin kapidan sikayet ederim seni bu yastan sonra bide mahkemelerle ugrasirsin dedim inan o gunden beri hicbisey gormedim

Napiiim tepem atti ama ise yaradi dene bence

İnşaallah.
Allah uzak eylesin.
Bende ev sabiyim hicbir kimse icin guzelim evimi birakipta gitmem hakliysam tabi benim komsu tehditle yola geldi darisi size

Benim ust kat komsumda boyle camasir serdigimi bile bile duzenli olarak silkelwniyor.artik soylemekten biktim.ona diger kullanmadigim balkondan silkelen dedim.yok illa benim kullandigim balkondan silkeleniyor.koskoca sitede ondan baska silkelenen yok.

artık apartmanlarda kurallar var..belli günlerde silkeleme ve belli camdan yada balkondan silkeleme gibi...bunlara uyulması gerekiyor...

Yönetimi kaç kez aradım, sözde uyarmışlar ama halılar hala duruyor. polisi arasam mı kızlar? onların yetki alanına girer mi?
şeytan diyor çek halıları aşağı düşsün.
Polis değil de zabıta halinin suyumu akiyor sapir sapir derler heralde madem haliyi yikadi suyunu iyice suzdursun yani en azindan balkonun içinde beklesi birgün öyle atsin en azından suyu Akmaz.

Korkunç:KK57:

X