bu memlekette cazgır olmayınca kimse kimseyi adam yurduna koymuyor.İki cazgırlık yap bir daha asmaz ablacım
Hergun mobilya cekme, pis ortuleri silkeleme her sey var.
Carsafi ucundan degil katlayip öyle assin soyleyin o zaman asagi uzanmaz carsafin boyu .benim ipimde balkonda yere degmesin die bende ortasindan asiorum ipe.cekmeyin siz yinede isler karisir üstunuzde oturuo gereksiz sesler yapar rahatsizlik vermek icin.
Çok ayıp ya.. Benim sinirden saçlarım diken diken oldu görünce o aptal çarşafıyönetici yok mu şikayet edin durmadan, böyle iğrenç insanlarla ben de muhatap olamıyorum
camdan disari cay kahve meyve suyu vs bisi dokun bariz carsafin uzerine gelecek sekilde diil ama carsafda lekelensin ama ses de cikarmayin. sorarsa gelip ay pardon sabah uyku hali kahve yaptim hamileyimde midem bulandi bi an once dokup kurtulmak istedim senin carsaflarida gormedim hani soylemistim ya asmayin diye rica etmistim asmamissinizdir diye de hic dikkat etmemistim dersin lafinida koyar oturursun. sonra baktin bida asmis o zaman cek asagi dussun yine ses cikarma gelip sorarsa aa haberim yok oyle mi olmus ben rica ettikten sonra sen asmamissindir diye bakmamistim mahallede de cok kedi var oyun oynamislar zaar dersin olur biter ama her seferindede ben rica etmistim ondan sonra asmamissindir die dusunmustum cumlesini saglam vurgularla dile getir.
siringaya camasir suyunu cekiyorsin sonra caktirmadan carsafa dogru fışkirtiyorsun. 2 kez yapinca hi daha yapmaz :) bu igrenc yontrmi yakinda brn de kullanamak zorunda kalicam
serili camasirin uzerine hali cirpiyor ve orda havalandiriyor. yani insani zorla kotu yapıyorlar :)Hic de igrenc degil, gayet de hijyen
Cok insaflisin, tukurmek, balgam atmak, sumkurmek falan gibi pislikler de yapilabilir
serili camasirin uzerine hali cirpiyor ve orda havalandiriyor. yani insani zorla kotu yapıyorlar :)
siringaya camasir suyunu cekiyorsin sonra caktirmadan carsafa dogru fışkirtiyorsun. 2 kez yapinca hi daha yapmaz :) bu igrenc yontrmi yakinda brn de kullanamak zorunda kalicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?