ÜST KAT KOMŞUM VE İĞRENÇ ÇARŞAFLARI

Bendede var ayni dert canim millet cer cop ne varsa arka bahceme atiyor kac kez uyardım attiklarini toplayıp apartmana döktüm. Yok yok anlamiyorlar. En guzeli zabitaya sikayet etmwk ki oylese yapicam. Su dok çarşafa sonra da seslen camima su atarken islandi aa kbakma az yukari as dersin :))

Bu kadın 4 kere uyarıldığı halde yapıyosa aynı haltı demek ki halden anlamıyo.Benim bile burdan atlayasım geldi çarşafa.Hamileymişsin bi de onu belirterek uyar bence asıyosa da akşam assın.

Ha şunu da yapabilirsiniz yine astığı bi güne denk getirip apartmandan 2-3 kişiyi çağırın çay faslı yapn o da dahil olmak üzere.Eğer samimiyetine güvendiğiniz biri varsa o da laf arasında "bu oda ne kadar karanlık böyle" vs.diye giriş yapsın gerisini de artık siz halledersiniz :) belki yüzü kızarır da yapmaz.

Carsafi ucundan degil katlayip öyle assin soyleyin o zaman asagi uzanmaz carsafin boyu .benim ipimde balkonda yere degmesin die bende ortasindan asiorum ipe.cekmeyin siz yinede isler karisir üstunuzde oturuo gereksiz sesler yapar rahatsizlik vermek icin.

Çok ayıp ya.. Benim sinirden saçlarım diken diken oldu görünce o aptal çarşafı yönetici yok mu şikayet edin durmadan, böyle iğrenç insanlarla ben de muhatap olamıyorum

Çok haklısın

Çok ayıp ya.. Benim sinirden saçlarım diken diken oldu görünce o aptal çarşafı yönetici yok mu şikayet edin durmadan, böyle iğrenç insanlarla ben de muhatap olamıyorum

Öyle her şeye karışan bir yöneticimiz yok ayrıca adam zaten hiç evde değil.

Ust kat komsularini hic sevmem, her turlu rahatsiz edebiliyorlar.
Konum olarak istedigi iskenceyi yapar.
Bence son olarak iyi niyetle bi adim at ve caya cagir.
hamilesin cunku.
Isik acik ve carsaf asili durumdayken bide kendi gorsun.
Yine de anlamazsa cirkefe bagla sende.

Bence bu devirde dikkatli olmak lazım.

Arabanızı çizer, ayakkabılarınızı çöpe arar, olmadık satlerde zile basar, cam kırar, her türlü deli var bu memlekette. zabıtay vs bildirmek yeterli ise ona bildirin, siz bir şey yapmayın bence. Ya da apartman yöneticisine havale edin konuyu.

siringaya camasir suyunu cekiyorsin sonra caktirmadan carsafa dogru fışkirtiyorsun. 2 kez yapinca hi daha yapmaz :) bu igrenc yontrmi yakinda brn de kullanamak zorunda kalicam

Anammm ne fenasın kız :)

siringaya camasir suyunu cekiyorsin sonra caktirmadan carsafa dogru fışkirtiyorsun. 2 kez yapinca hi daha yapmaz :) bu igrenc yontrmi yakinda brn de kullanamak zorunda kalicam

Hic de igrenc degil, gayet de hijyen
Cok insaflisin, tukurmek, balgam atmak, sumkurmek falan gibi pislikler de yapilabilir

serili camasirin uzerine hali cirpiyor ve orda havalandiriyor. yani insani zorla kotu yapıyorlar :)

Oyle walla laftan anlamayanin camasirina parfum sikacak degiliz ya,
bizde kocalarin killi kiyafetlerini cirpip, binimum pislik seyleri uzerine dogru savuttururuz.
Yasasin kotuluk.

Çook zekice çook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…