Varsa kahverengi sulu boyayi firca ile serpin. Size sorarsa yola yakin ya normaldir kirlenmesi diyin. Sizi rahatsiz etmemek icin dikkatli davranmaz ama carsafi bir daha kirlenmesin diye dikkat eder diye dusunuyorum.Vişne suyu hımmm
Pencere önünde bol bol sigara iç üffle güzel güzel koksun çamaşırları
Ne yazikko yer cekimi hala var. hepsi gero senin balkona dökülür. şiringa 10 numara iş .:)Oyle walla laftan anlamayanin camasirina parfum sikacak degiliz ya,
bizde kocalarin killi kiyafetlerini cirpip, binimum pislik seyleri uzerine dogru savuttururuz.
Yasasin kotuluk.
Hergun carsafmi yikanir anlamadimki.Düşünüyorum zaten çünkü o çarşaf kurutacak diye ben lamba yakıyorum.
Kurutmak için asıyor.
Elini yaga, pis yer silme suyuna falan bandir, serpistir carsafa dogru, leke leke olsun.
Ay nasil sinirlendim. Bende bi ara ust komsumdan dertliydim o geliyo aklima.
Benimkide inletirdi evi yururken, balkona sofra bezi silkelerdi, icinde ne varsa pis pecete falan hersey.
En son epilasyon yapmis, onu silkelemis balkonuma. Koklu koklu koca killar, hep yapismis fayansa.
Ogure ogure temizlemistim. Birde yurtdisindaydik hakkimi da arayamadim, cirkeflerdi cok.
Pasa pasa temizliyordum.
Canım yazdım, gittim yeniden daha sert bir dille söyledim. Kocası çıktı kapıya ona. İnşallah çözülür de asmaz bir daha. Topladılar o gün.Ee sonuç olarak ne yaptın? Gerçi ben yine de komşunun malına zarar vermemekten yanayım ne gerek var hakka girmeye. O da daha çirkefleşip başa çıkılmaz hale getirebilir durumu komşusunuz sonuçta, gün gelir bir şekilde işiniz düşebilir. Gidip tekrar daha kararlı konuşurdum ve varsa yöneticiyi de bilgilendirirdim bu konuda.
Hamileyim, geriliriz diye ona cesaret edemedim. Kapılarına gidip uyardım.Ahahaaa öneriler
EE hangisine karar verdiniz?
(Guzellikle soylemekten anlamamissa )cekip asagiya firlatmak favorilerim arasında....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?