ÜST KAT KOMŞUM VE İĞRENÇ ÇARŞAFLARI

Keske mutfak caminin onu olsa, butun sogan, kizartma kokulari gecerdi, miss.

Elini yaga, pis yer silme suyuna falan bandir, serpistir carsafa dogru, leke leke olsun.
Ay nasil sinirlendim. Bende bi ara ust komsumdan dertliydim o geliyo aklima.
Benimkide inletirdi evi yururken, balkona sofra bezi silkelerdi, icinde ne varsa pis pecete falan hersey.
En son epilasyon yapmis, onu silkelemis balkonuma. Koklu koklu koca killar, hep yapismis fayansa.
Ogure ogure temizlemistim. Birde yurtdisindaydik hakkimi da arayamadim, cirkeflerdi cok.
Pasa pasa temizliyordum.

başka asabileceği balkonu var mı? bide sürekli niye yıkıyor ki çarşafı :/ onun balkonu asacak tabii ama sanada birşey diyemiyorum çünkü bir yönden sende haklı görünüyorsun ışık konusunda pencerenin önü kapanıyor çünkü ama bana kalırsa o çarşafı düşürme hamileymişsin gelir kapına rezalet çıkarır olan sana olur canım

bir öneride benden al çamaşır suyunu üzerine hafif hafif serpiştir ama çekip düşürmek en iyisi apartman yöneticisine falan söyle ya da kadın astıgı zaman onu evine davet et ışıgıda gözüne sokar gibi aç sonrada laf sok çarşaf astıgından karanlık oluyoda lamba yakıyorum bende de . İnsan olan laftan anlar anlamıyosa çirkefleşin

Ahahaaa öneriler

EE hangisine karar verdiniz?

(Guzellikle soylemekten anlamamissa )cekip asagiya firlatmak favorilerim arasında....

Ee sonuç olarak ne yaptın? Gerçi ben yine de komşunun malına zarar vermemekten yanayım ne gerek var hakka girmeye. O da daha çirkefleşip başa çıkılmaz hale getirebilir durumu komşusunuz sonuçta, gün gelir bir şekilde işiniz düşebilir. Gidip tekrar daha kararlı konuşurdum ve varsa yöneticiyi de bilgilendirirdim bu konuda.

Yıllar önce bizim üst komsuda her allahın günü hali silkelerdi, annem çok defa uyardı pencerelerin balkon kapim açık oluyor haber verin en azindan, yok banamisin demiyo devam hergun. Annemde onlar silkelerken tuttu çekti halıyı 5. Kattan aşağı kadinlar düşmedi neyseki :) sizde carsaflara kibrit cakin alttan

Sıkıntınızı anlayabiliyorum ama siz yinede zarar vermeyin. Is uzamasin. Anladigim kadariyla oda benim evim asarim mantiginda ama siz yapin o yapsin bi yere varamazsiniz. Ben derimki seffaf saclar var. Dairenizin size ait bolumune oyle seffaf veya ona benzer bisey taksaniz assa bile ona deger. Hem sizin isiginiz kesilmez hem bi dahada o asamaz. Boyle cozumler daha mantikli bence.

Ayy iğrenç çok terbiyesizlermiş. Nasıl katlandın? Büyük kavga sebebi..

Canım yazdım, gittim yeniden daha sert bir dille söyledim. Kocası çıktı kapıya ona. İnşallah çözülür de asmaz bir daha. Topladılar o gün.

Ahahaaa öneriler

EE hangisine karar verdiniz?

(Guzellikle soylemekten anlamamissa )cekip asagiya firlatmak favorilerim arasında....
Hamileyim, geriliriz diye ona cesaret edemedim. Kapılarına gidip uyardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…