üst kattaki kadının terlik gürültüsü

missfibbonacci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
190
61
98
38
yıne bir sorunla merhaba hanımlar..yenı tasındım ust katta ki kadın deli gibi sabahtan aksama kadar evin içinde geziniyo ve sankı halı yok evinde topuklu bır terliği var surekli gürültüsü geliyo..ne saygısız insan bır hafta sonum var evde gurultusunu dınlıyorum .. ne yapmalıyım sizce

pofuduk terlik hediye et

onlar ses çıkarmaz

Ben sorunu çözemedim,uyarsam da bizden değil dediler.

SONUÇ:Taşınıyorum..En üst kata,artık gürültü sırası bende

Şu ev terlikleri var ya pofuduk pofuduk çocuklara aldıklarımızdan olsun,onlar asla ses çıkarmaz.

Verirken de o topuklularla iyi koşamıyorsunuz bunlar daha iyi,hem sıcak tutar deyin
.

Şaka bir yana uyarsanız da anlamayabilir.

Abovv en tehlikeli konu çeşidi valla: Komşu Gürültüsü
Ya ama cidden uyarmanız gerek, uyarmadan oklava ile falan vurursanız fazla gıcık bir davranış tipi olur. Uyarmanıza rağmen devam ederse ikinci u
yarı olarak oklava ile tavana girişiverin Bizim üst katta kocaman oğlanlar var, öyle küçük falan da değiller biri ben yaşta, öteki de az küçük akşamları kuduruyorlar bazen, ben de sağlı sollu geçiriyorum tavana hemen kesiyorlar. Biraz kuralcı bir yapım var da

Tavanı zedelemişsindir sen kesin Ama iyi yöntemDinlemiyorlarsa yapılabilir.Ama konu sahibi önce uyar sen hemen girişme

belki arnavut yada boşnak tır onlar hep sık sıkırdım gezdikleri icin topukluda giyerler hatta gezmelerde bile tasırlar yanına tak tak tak....

valla benım ustekkı aıledekı cocuk 5 yasında yurumeyı bılmıyor sanırım ha bire kosturuyor odadan odaya yürüsene be mubarek patır patır senımı dınlıcez,, onun dısında konustuklarıda duyuluyor nasıl bınadır anlamadım gittii, bu kadar ınce duvar olabılır mı yahu adam cep telf konusuyor ben dınlıyorm asagdan

Bende alt kattakinin şarkı söyleyişini dinliyorum her akşam..
Akşam olunca çayımı çekirdeğimi alıp adamın şarkı söylemesini,karısının bağırmasını bekliyorum.
Üstteki de matkabı çalıştırdı mı,oh değmeyin keyfime o kadar yani
Alıştı artık benim bünye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…