- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
- Konu Sahibi missfibbonacci
-
oooo böyle herseyi sorun yaparsanız hayattan zevk alamazsınızBende alt kattakinin şarkı söyleyişini dinliyorum her akşam..
Akşam olunca çayımı çekirdeğimi alıp adamın şarkı söylemesini,karısının bağırmasını bekliyorum.
Üstteki de matkabı çalıştırdı mı,oh değmeyin keyfime o kadar yani
Alıştı artık benim bünye
oooo böyle herseyi sorun yaparsanız hayattan zevk alamazsınız
yıne bir sorunla merhaba hanımlar..yenı tasındım ust katta ki kadın deli gibi sabahtan aksama kadar evin içinde geziniyo ve sankı halı yok evinde topuklu bır terliği var surekli gürültüsü geliyo..ne saygısız insan bır hafta sonum var evde gurultusunu dınlıyorum .. ne yapmalıyım sizce
adamın sarkı söylemesine kadar takmıssın yaa apartmanda yasıyoruz seste olcak gürültüde bugun ona yarın sana sen ille matkap sesi yapmazsın ama cocugun olur bütün gece uyumaz yada evi tadilat yaparsın ses olur vs vs vs yani apartmanda yasıyosak ses olayına biraz sıcak bakmalıyızNe alaka? Gecenin 1 inde çalışan matkabı sorun etmek mi hata?
adamın sarkı söylemesine kadar takmıssın yaa apartmanda yasıyoruz seste olcak gürültüde bugun ona yarın sana sen ille matkap sesi yapmazsın ama cocugun olur bütün gece uyumaz yada evi tadilat yaparsın ses olur vs vs vs yani apartmanda yasıyosak ses olayına biraz sıcak bakmalıyız
ıste o zaman alıcan kendine bı mustakıl ev bakıcan basının caresıne dünya senin sandıgın kadar iyi degil o kadında cok meraklıydı kocasındna küfür hakaret yemeyeBir şey mi demişim adama ben ? Biz alttan alabiliriz ama biz dikkat ediyorsak onlarda dikkat etsin.Zaten ikisininde bebeği var ağlamalarını duyuyoruz bir şey dedim mi? Bebek sonuçta normal.Ama ben adamın karısına ettiği küfürleri dinlemek zorunda mıyım? Kadının adama hakaretlerini çekmek zorunda mıyım? İnsan biraz dikkat eder.Ayrıca Kusura bakmayın haftanın 5 günü gecenin 1 inde 2 sinde matkap çalıştıran birine de anlayış gösterecek değilim.Bunun cezası da var biliyorsunuz dimi? Yapılan gürültü verilen rahatsızları ne var yani diye yokmuş gibi göstermeyin lütfen.
Uyardığımız halde gecenin 1 inde ben gürültüye kalkmak zorunda mıyım?
Ama sen bir şey yapsan bebeğimi uyandırdın oluyor?
Kusura bakmayın siz kadar anlayışlı değiliz biz.
ıste o zaman alıcan kendine bı mustakıl ev bakıcan basının caresıne dünya senin sandıgın kadar iyi degil o kadında cok meraklıydı kocasındna küfür hakaret yemeye
sakın tavanı yumruklama, çıkıp kavga etme gibi yöntemlerle çözmeye çalışma. Zaten ben şahsen böyle davranıp da bu problemi çözebilene hiç rastlamadım. Tam tersi kasıtlı olarak gürültüye maruz kalırsın ya da farklı şekillerde aranızda bi savaşa döner bu iş. Niye ön yargılı yaklaşıyorsun ki belki farkında bile değildir yaptığı gürültünün nazikçe uyarsan mahçup olup dikkat etmeye başlayacak. Belki halılarını yıkamaya gönderdi, belki alt kata birinin taşındığının farkında bile olmayabilir. Bi çok mantıklı açıklaması olabilir. Hangi normal insan kasıtlı olarak bi başkasını rahatsız etmek ister ki. Bence siz kendinizi zaten bi hafta sonum var ne düşüncesiz insanlar var filan diye dolduruşa getirmeden yukarı çıkın tanışın, kibarca, iğneleyici olmadan sıkıntınızı dile getirin yeter.yıne bir sorunla merhaba hanımlar..yenı tasındım ust katta ki kadın deli gibi sabahtan aksama kadar evin içinde geziniyo ve sankı halı yok evinde topuklu bır terliği var surekli gürültüsü geliyo..ne saygısız insan bır hafta sonum var evde gurultusunu dınlıyorum .. ne yapmalıyım sizce
insanlıktan anlayana denk gelmişsinizGit konuş benim üst komşumda çok ses çıkarıyordu ilk taşınınca biraz sessiz olum demiştim dikkat ediyorlr daha sonra sofra bezini sürekli çırpıyordu her gün camın önünü siliyordum gittim müsait misin dedim oturdum kahvemi içtim uygun bir dille anlattım oda kusura bakma dedi daha dikkatli olucam ddedi sende git konuş
Kocami zor zabdettim bi sure. Sonra çıktım konuştum. Terlikler de ayagindaydi. Fakat gordum ki normal bildiğimiz ev terligi. Kadın farkında bile değil o kadar gürültü çıkardığını. Özü diledi. Bence sizde çıkın ve söyleyin. Belki farkında bile değildir. Baksaniza aylarca kendimi boşuna germisim
O tür terlikler ses çıkarıyor benim de var kışın evin içinde giyilen ayakkabı altı plastik parkenin üzerinde bildiğin takur tukur ses çıkarıyor ben bile rahatsiz oldum sesinden care hali hali olunca çıkmıyor ses.şu terlikleri tarif etsene
önceki sayfalara da yazdım her konuda ben miyim acaba diye okuyorum
benim evde de halı yok ve terlik giyiyorum
artı plastik üstü deri ev terliği
topuklu değil ama ses çıkarır gibi
hatta bir arkadaş gece çok ses yapar demişti benim oğlan bebekti gece kalkınca dikkat et demişti
Halı var ise ses gitmez aslında ama parke üzerine basınca gidiyor takur tukur ben bile kendi ayagimda kinin sesinden rahatsız oldumBenim Terliğim topuklu değil ve hali var her odamda ama akşam 6.30 da ise geldiğim için 10 kadar nerdeyse hic oturmamış oradan oraya evi toplarim ama alt kata ses gidiyormuş yapıcam hiçbirşeyim yok napim ucayim mi :)) inanın üzülüyorum ama terliklerim bile altı pofuduk,sanırım evin iç yalıtımı iyi degil
Aynen altimdakiler ev sahibi bide ama artık alistilar ya ben bu durumdan çok uzuldugumu giydigm terlikleri bile gösterdim kadında hak verdi yapıcam hiçbirşeyim yok iyi yalıtım yaptirsalardi napemHalı var ise ses gitmez aslında ama parke üzerine basınca gidiyor takur tukur ben bile kendi ayagimda kinin sesinden rahatsız oldumpofuduk olsada ses çıkıyor maalesef.
ayy bu konularda korkuyorum
evimde halı yok
ayağımda terlik var
topuklu değil ama altı da sert
ben miyim diye açıyorum her konuyu
bu ben değilim alt komşum yeni taşınmadı yine yırttım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?