- 13 Ekim 2016
- 3.195
- 39.663
- 508
- Konu Sahibi Ciao Bella
Tek çözüm sizinde bir kanal ayarlayıp onların duvarına yaslayıp,sabaha kadar son wolümle aynı frekansı dinletmeniz. Kanalı anlamışsınızdır umarım
Onlar da bu gürültüden sabaha kadar uyuyamayınca ,size hak vereceklerdir.
Yada pişkin pişkin sizin kapınızı çalıp ,çok gürültü ediyorsunuz lütfen dikkat edin diyeceklerdir
Benimde binam kağıt gibi ama ben haftada bir gün bir kadının çığlıkları ile uyanıyorum,ya eşini dövüyor yada eşi onu dövüyor. Küfür kıyamet , Kadını kör bıçakla kesiyorlar sanki öyle yani.
Yönetici kapısına gitti,kapıdan bağırıp nevarr yani aile işlerine karışmayın siz dedi
Fabrika kurmasalar iyi
Yani demem o ki ,hepimiz bazen kaçırıyoruz malesef,osursak yan binadan duyuluyor...
Buradan yetkililere sesleniyorum mmmmmmm
Onlar da bu gürültüden sabaha kadar uyuyamayınca ,size hak vereceklerdir.
Yada pişkin pişkin sizin kapınızı çalıp ,çok gürültü ediyorsunuz lütfen dikkat edin diyeceklerdir
Benimde binam kağıt gibi ama ben haftada bir gün bir kadının çığlıkları ile uyanıyorum,ya eşini dövüyor yada eşi onu dövüyor. Küfür kıyamet , Kadını kör bıçakla kesiyorlar sanki öyle yani.
Yönetici kapısına gitti,kapıdan bağırıp nevarr yani aile işlerine karışmayın siz dedi
Fabrika kurmasalar iyi
Yani demem o ki ,hepimiz bazen kaçırıyoruz malesef,osursak yan binadan duyuluyor...
Buradan yetkililere sesleniyorum mmmmmmm

o cocuklar piskolojisi bozulmustur tabikide ne dusunuyolardir kafalarinin icinde yavrular. Siz kadinla konusun yada yoneticiye soyleyin asiri ses yapiyormussunuz die uyarsin