Ust komsu belasi

Valla haketmis

İnşallah gönlünüze göre olsun. Hazır gider ayak yapın yinede bunu bence. Bunlar temizlik hastasıysa uyuyamazlar sabaha kadar. Sevişmeye başlayınca kapatın vanalari
Dun esim cikti baya bagiris cagiris kavga herseyi saydi temizliniz biter yatak muhabbetiniz baslar diye hicbisey olmamis gibi tangir tungur kovalar ayni yani degis3n bisi olmuyo

Gece bağırıslarında karısını dövüyor diye arayın.polisten tırsıyorlar .Gece 2 ye kadar alem yapan birileri vardı polis gelince ilkhafta taşındı gittiler .
Halı çırparken bekleyin çekin aşaaa gitsin .
Paspasa su atın 3 gün kurumasın.
Alttan tavana vurun sopayla .
Laftan anlamıyorsunuz ne yapayım yada benim haberim yok uyuyordum dersiniz .

Oklavayi alip vuruyorum cok denedim ben vurdukca kahkaha sesleri birbirine karisiyo daha fazla yapiyolar sanki inadina gibi canlari sikiliyo entrika ariuolar dicemde okadar yogunlugunun arasinda bunu dusunemez heralde psikolojik manyak bunlar sabaha kadar oturduk netten ev baktik gidip gorcek esim bakalim

Resmen kendi hayatlarini dinlettiriyolar ay allahim tek ben dertliyim saniydum yeminle

Bu kadar da temizlik hastasi olunmaz. Acaba 2 saatdan bir esyalarinin altini kim pisliyo. Ne tuhaf insanlar var. ALLAH sabr versin, bu tip temizlik hastasi insana temizlik yapma, rahatsiz oluyorum deseniz bile temizlikden vaz geciremezsiniz ...
Imkani yok aylardir vazgeciremedik artik pes ettik evi tutar tutmaz gidiyoss insallahhhhhhhhh

Allah yardımcınız olsun benim de üst katımdakiler yatak odamın üzerinde yaşıyorlar nedense koca salon dururken :) Gece yarısına kadar son ses tv , hele maç varsa bağrış çağrış ki her gece var sanırım , bam güm diye yere çarpan metal bir şeyler ne yaptıklarını anlamıyorum. Allah'tan ben bebeklikten itibaren oğlumu hep sesli ortamda uyuttum uyanmıyor ben de o kadar yorgun oluyorum ki beş dakika zorlasa da beni uyuyunca uaynmıyorum o yüzden bende çok takılmamaya çalışıyorum. Ama ayıptır gerçekten nerede yetişiyor bu insanlar , haftanın altı günü çalışıyorum hafta içi akşam asla elektrik süpürgesi açmam ve pazar günü de öğlen 12-1 den önce asla açmam süpürgemi haftanın bir günü insanlar uyumak isterler diye... Akşam sadece bardak tabak kırıldıysa mecbur açarım süpürgeyi o da sadece iki dakika ve sadece kazanın olduğu alanda hadi hazır açmışken bütün evi süpüreyim moduna girmem. Halıya dökülen kırıntılar için gırgır kullanıyorum zaten nostalji oluyor :) Azıcık empati lazım insanda milletçe en büyük sıkıntımız bu bence empati yoksunuyuz....

İmkânınız varsa taşının. Hem de en üst kata. Biz de bezdik çözümü de yok. Söyleyince daha da cirkinlesiyorlar. Dört gündür felan evde yok. Cidden kafa dinliyoruz. Nasıl bir sükunet var evde. Özlemişiz cidden. Ve pencere mermerlerim de tertemiz dört gündür. Eline geçeni silkeliyor çünkü. Bizim de taşınmak geçiyor artık aklımızdan. Hatta müstakil bile bakıyoruz. Bezdik artık. Saygı yok insanlarda.

Imkaniniz varsa taşının bence çünkü anlatamazsiniz anlamazlar.Bizim ust komsu ayni sizinki gibiydi, gece de yatak odasi bağrışları gelirdi, ben utanirdim artik. Arsiz bunlar sikayette etseniz poliste gelse değişen bir sey olmuyor.

Keske herkez sizin gibi olsa ama nerdeee uykusuzluktan oluyorum cocuk onlarin gurultusune uyaniyo korkarak dahada uyut uyutabilirsen iki saat agliyo artik bezdim en ust kata tasinicam kesinlikle yoksa ayni seyi bidaha kaldiramam

Yok canim uganma arlanma denen bisey kalmamis biz esimle utaniyoruz onlarin sesine onlarda soyledigimiz halde tik yok ayni allahtan vocuk kucukte ne sesi oldugunu anlamiyo pislik insanlar ya

Sadece pencere kenari olsa siler gecerim ama camasirlarim8 asamiyorum hergun islak banyo paspasi bigun banyo paspasini aldi heh dedim bugun cocugun camasirlarini disari asarim dedim astim iki dk g3cti gecmedi kilim paspas carsaf silkeledi gerisin geri aldim tekrar yikayip iceri astim artik cigirini asti bu insanlar en ust kat bakiyoruz esimle insallah bu hafta yada onumuzdeki hafta tasinicaz rabbimin izniyle

Halı silkelerken aşağı çekmesin. Allah muhafaza kadın düşerse .

Sizin komsu benim annemin komsusuyla ayni yerde yetismis ayni seyleri yemis galiba.
Somestr tatilinde annemlere gittik. Gecenin 1 bucugunda blender calisiyor, 2lere kadar her odada bir suru kosturma sesleri. Evde kac kisi var bilmiyorum.
Annem defalarca uyardi ama misafirim var onlar yapiyor ayagina yatmis.
Arayin polisi diyecegim de, onlar da bikmislar boyle gereksiz insanlardan.
Sirf bu yuzden mustakil bir evimiz olsun istiyoruz ileride

Bu üst komşular hep böyle ve hiç mahcup olanı da görmedim ne arsızlar ya hu.
Bizimki de gce 2-3 oluyor çocuğunu uyatamıyor. Baba çocukla bağırış çağırış sürekli kavga halinde. Çocuk devamlı elinde birşeyler sürüyor sürtüyor. Kapı pencere çarpmaları bitmiyor. Çıkıp uyarıncada napayım diye pişkince cevaplıyor.

.Sen de saat 9 dan sonra aç bi metal müzik ver duvara tavana sesi bangır bangır. Kapıya gelirlerse evimde müzik dinleyemeyecek miyim? Burası benim evim de. :)

Venim alt katimdada komsular var ama ben onlara inip dedimki ilk tasindiklarinda eger bizden ses gelirse cocuk olur biz olur lutfen aninda gel cekinmeden soleki ne sesi yaptigimi bilip bidaha yapmayayim dedim kadin gecenlerde gordu sen bana bole demistin ama siz evde yadamiyo gibisiniz keske herkes sizin gibi olsa dedi oda baska yerden bu yuzden gelmis simdi tasinicami duydu nasil uzuluyo

Bela gibi bir üst komşu da bende var gece saati sabah saati hiç bilmez, tasınmaktan başka care bırakmıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…