- 9 Aralık 2017
- 114
- 97
- 13
- 37
- Konu Sahibi Neselitosbik
-
Valla haketmisYıllar önceki ev sahibimi hatırlattın .
Lambur lumpur apartmanda koşmalar
Sabahın köründen gece yarılarına kadar tepinmeler bağrışmalar..
5949385 kez uyardım .
Kavga ettim olmadi
En sonunda dövdüm
Evet basbayağı ev sahibini dövdüm
Merdivenleri kertenkele gibi cıktı
Kaçmaya çalışırken
Haketmişti
Dun esim cikti baya bagiris cagiris kavga herseyi saydi temizliniz biter yatak muhabbetiniz baslar diye hicbisey olmamis gibi tangir tungur kovalar ayni yani degis3n bisi olmuyoİnşallah gönlünüze göre olsun. Hazır gider ayak yapın yinede bunu bence. Bunlar temizlik hastasıysa uyuyamazlar sabaha kadar. Sevişmeye başlayınca kapatın vanalari
Dun esim cikti baya bagiris cagiris kavga herseyi saydi temizliniz biter yatak muhabbetiniz baslar diye hicbisey olmamis gibi tangir tungur kovalar ayni yani degis3n bisi olmuyo
Oklavayi alip vuruyorum cok denedim ben vurdukca kahkaha sesleri birbirine karisiyo daha fazla yapiyolar sanki inadina gibi canlari sikiliyo entrika ariuolar dicemde okadar yogunlugunun arasinda bunu dusunemez heralde psikolojik manyak bunlar sabaha kadar oturduk netten ev baktik gidip gorcek esim bakalimGürültücü komşular genellikle kibarlıktan anlamazlar , benim komşumun engelli torunu var , o geldiğinde çok fazla ses olur.Ki geldiğinde de 1 2 ay kalıyor , sonra gidiyor.Torununa bakıyor , o Zaman gürültü olursa ses çıkarmıyorum asla.Çocuk sonuçta engelli.Ama torunu gidince bu başlıyor ev temizliğine.Sabah 6dan akşam 9a kadar oda oda temizliyor her odada 2 saat kalıyor ve bunu her gün her gün yapıyordu.Uyardım dinlemedi kaç kere.Kibarlıkla söyledim , üste çıktı falan.Bir gün canıma tak etti , çıldırma noktasına geldim , günlerden pazar saat 7 idi.Teyze başladı ev süpürmeye garç gurç mobilya çekip itmeye.Aldım vileda sopasını elime , yukarı vurdum ama Nasıl bir vurma.O gün sinirle on dakikada bir yukarı vurdum akşama kadar.O günümü yukarı vurmaya ayırdım yani.Şimdi buraya yazınca bana da çok garip geliyor yaptığım şey ama çıldırmıştım yani.Sonra ne ses kaldı ne seda.Teyze topuklu terlikle yürürdü , onu bile bıraktı o cinnet gününden sonra.Anafikir şu ki : Kibarlığı bırakın.Medeniyetsizle medeniyetsiz olun.
Resmen kendi hayatlarini dinlettiriyolar ay allahim tek ben dertliyim saniydum yeminleEn iyisi müstakil ev galiba
Apartmanlar görgüsüz insanlarla dolu.
Bizim banyoda havalandırmadan üst kat ,onun üstü ve bunların karşı dairelerinin konuşmaları duyuluyor . Sürekli böğüre böğüre boğazını temizleyen bi adam var. Daha hangisi çözemedik ama Mevsimseldir inşallah diyoruz çünkü benim içim bulanıyor bi hafiften. Kim olduğunu tespit edersem karşılaştığımızda uyarıcam boğazınızı tahriş edeceksiniz diye yazık.
Yan tarafında kavga konularına falan acaip hakimiz. Aileden dertliler gençler. Adam biraz daha agresif ama kadın da ezdirmşyo kendini
Imkani yok aylardir vazgeciremedik artik pes ettik evi tutar tutmaz gidiyoss insallahhhhhhhhhBu kadar da temizlik hastasi olunmaz. Acaba 2 saatdan bir esyalarinin altini kim pisliyo. Ne tuhaf insanlar var. ALLAH sabr versin, bu tip temizlik hastasi insana temizlik yapma, rahatsiz oluyorum deseniz bile temizlikden vaz geciremezsiniz ...
Keske herkez sizin gibi olsa ama nerdeee uykusuzluktan oluyorum cocuk onlarin gurultusune uyaniyo korkarak dahada uyut uyutabilirsen iki saat agliyo artik bezdim en ust kata tasinicam kesinlikle yoksa ayni seyi bidaha kaldiramamAllah yardımcınız olsun benim de üst katımdakiler yatak odamın üzerinde yaşıyorlar nedense koca salon dururken :) Gece yarısına kadar son ses tv , hele maç varsa bağrış çağrış ki her gece var sanırım , bam güm diye yere çarpan metal bir şeyler ne yaptıklarını anlamıyorum. Allah'tan ben bebeklikten itibaren oğlumu hep sesli ortamda uyuttum uyanmıyor ben de o kadar yorgun oluyorum ki beş dakika zorlasa da beni uyuyunca uaynmıyorum o yüzden bende çok takılmamaya çalışıyorum. Ama ayıptır gerçekten nerede yetişiyor bu insanlar , haftanın altı günü çalışıyorum hafta içi akşam asla elektrik süpürgesi açmam ve pazar günü de öğlen 12-1 den önce asla açmam süpürgemi haftanın bir günü insanlar uyumak isterler diye... Akşam sadece bardak tabak kırıldıysa mecbur açarım süpürgeyi o da sadece iki dakika ve sadece kazanın olduğu alanda hadi hazır açmışken bütün evi süpüreyim moduna girmem. Halıya dökülen kırıntılar için gırgır kullanıyorum zaten nostalji oluyor :) Azıcık empati lazım insanda milletçe en büyük sıkıntımız bu bence empati yoksunuyuz....
Yok canim uganma arlanma denen bisey kalmamis biz esimle utaniyoruz onlarin sesine onlarda soyledigimiz halde tik yok ayni allahtan vocuk kucukte ne sesi oldugunu anlamiyo pislik insanlar yaImkaniniz varsa taşının bence çünkü anlatamazsiniz anlamazlar.Bizim ust komsu ayni sizinki gibiydi, gece de yatak odasi bağrışları gelirdi, ben utanirdim artik. Arsiz bunlar sikayette etseniz poliste gelse değişen bir sey olmuyor.
Sadece pencere kenari olsa siler gecerim ama camasirlarim8 asamiyorum hergun islak banyo paspasi bigun banyo paspasini aldi heh dedim bugun cocugun camasirlarini disari asarim dedim astim iki dk g3cti gecmedi kilim paspas carsaf silkeledi gerisin geri aldim tekrar yikayip iceri astim artik cigirini asti bu insanlar en ust kat bakiyoruz esimle insallah bu hafta yada onumuzdeki hafta tasinicaz rabbimin izniyleİmkânınız varsa taşının. Hem de en üst kata. Biz de bezdik çözümü de yok. Söyleyince daha da cirkinlesiyorlar. Dört gündür felan evde yok. Cidden kafa dinliyoruz. Nasıl bir sükunet var evde. Özlemişiz cidden. Ve pencere mermerlerim de tertemiz dört gündür. Eline geçeni silkeliyor çünkü. Bizim de taşınmak geçiyor artık aklımızdan. Hatta müstakil bile bakıyoruz. Bezdik artık. Saygı yok insanlarda.
Halı silkelerken aşağı çekmesin. Allah muhafaza kadın düşerse .Gece bağırıslarında karısını dövüyor diye arayın.polisten tırsıyorlar .Gece 2 ye kadar alem yapan birileri vardı polis gelince ilkhafta taşındı gittiler .
Halı çırparken bekleyin çekin aşaaa gitsin .
Paspasa su atın 3 gün kurumasın.
Alttan tavana vurun sopayla .
Laftan anlamıyorsunuz ne yapayım yada benim haberim yok uyuyordum dersiniz .
Kökten çözüm olur toptan kurtulurHalı silkelerken aşağı çekmesin. Allah muhafaza kadın düşerse .
.Sen de saat 9 dan sonra aç bi metal müzik ver duvara tavana sesi bangır bangır. Kapıya gelirlerse evimde müzik dinleyemeyecek miyim? Burası benim evim de. :)Bizdeki sorun şu;
Bizimkiler karı koca öğretmenler
Bu eve tasınalı 2 yıl oldu
Bunlar yazın 3 ay tatiller
Tüm gün geziyorlar gece 12 de gelip eve temizlik yapıyorlar
Nasılsa ertesi gün iş yok onlara
Sürekli birsey iter cekerler
Yürümeleri hep güm güm
Günün hangi saati hangi odadalar ne yapıyorlar biliyorum
Tepemde yazın itme cekme sesi hiç bitmiyor
Kış gelince sesleri kesiliyor ama yazın mahvoldun
Bir gece mesaj attım apartmanın whatsap grubu vardı
Resmen evde uyumak için onların uyumasını beklıyorduk
Sabah da onların uyanısı ile kalkıyoruz
Sevgili komsum ne zaman uyursunuz dedim
Saat gece 2 ydi
Sabah işe gideceğiz
Biz ses yapmıyoruz dedi; kabul etmedi inkar etti.
Evde ses bir dakika kesilmiyor yani saatlerce sürüyor
Birkac gün snr gece eşim kapılarına cıktı
Uyardı ama yine kesilmedi
En son ben baya atıstım bana rahatsızsan polis cagir dedi
Evimde rahat edemeyecek miyim dedi
Benim evim de burası ama
Sese karsı duyarlısınız dedi:)
Vs vs
Bas edemedik yani
Kıs geldi şimdi bencil insanlar sabah 7 de evden cıktıkları için aksam 9 gbi yatıyorlar hiç sesleri yok
Haziranda okullar kapansın baslar yine sesleri
Ne yaparız bilmiyorım bu sefer olay cıkar gbime geliyor
Venim alt katimdada komsular var ama ben onlara inip dedimki ilk tasindiklarinda eger bizden ses gelirse cocuk olur biz olur lutfen aninda gel cekinmeden soleki ne sesi yaptigimi bilip bidaha yapmayayim dedim kadin gecenlerde gordu sen bana bole demistin ama siz evde yadamiyo gibisiniz keske herkes sizin gibi olsa dedi oda baska yerden bu yuzden gelmis simdi tasinicami duydu nasil uzuluyoBu üst komşular hep böyle ve hiç mahcup olanı da görmedim ne arsızlar ya hu.
Bizimki de gce 2-3 oluyor çocuğunu uyatamıyor. Baba çocukla bağırış çağırış sürekli kavga halinde. Çocuk devamlı elinde birşeyler sürüyor sürtüyor. Kapı pencere çarpmaları bitmiyor. Çıkıp uyarıncada napayım diye pişkince cevaplıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?