Bir anlık sinirle onu ben denedim tavanlarım delik deşik şuanNeden çıkmıyorsunuz kapısına?
Lütfen sabah erken gece geç saatlerde gürültü yapmayın diyeceksin.
Daha önce de bir çok kez uyardım ve bu son diyorsan o gürültüye başladığında bütün odaları gezip viledann sapıyla yukarıdaki herkesi rahatsız edeceksin
Çok mantıklı ama alttakinin bebeği var o yüzden yapmak istemiyorum .büyük bir müzik setin var mı ses sistemi falan? Yoksa bile ödünç birinden al. Saat 00:00 da şu kulak tırmalayan parçalardan son ses açbırak birazda o gelsin kapıya
Havlu falan koysaydınız yazık olmuş tavanlaraBir anlık sinirle onu ben denedim tavanlarım delik deşik şuanKadın aşağı indi kına gecesi yapıyoruz Dedi haberimiz yok.
Her şeyi yapmak istym ama alttakinin bebeği var sorun olur mu ki acabaAlıcaksın elıne sopayı o süpürge yaptıkca sen vurcaksın . O makına çalıştırdıkca sen vurcaksın .
O gelsın kapına . Sen sesını kesersen bende keserım dıceksın
Bencede, diğer komşuları rahatsız etmeyecek direkt üst komşunun mıhattap olacağı bir gürültü olmalı.Çok mantıklı ama alttakinin bebeği var o yüzden yapmak istemiyorum .
Yoo nıye sorun olsun . Yukarı vurucaksınız zatenHer şeyi yapmak istym ama alttakinin bebeği var sorun olur mu ki acaba
Aşırı ses çıkarıyor hem süpürgesi hem makinası gece uygun diye de ev süpürülmez herhalde yaSizin ev sahibiniz mi bir de,nereye şikayet edilir ne yspılır bilmiyorum ama şu saatlerde uyuyordur mutlaka gece gece uyanık gezdiğine göre arka arkaya ziline basın ısrarla sizi uyutmadı oda uyumasın.
Üstümdeki kadın cinnet geçirtecek artık, gece bir buçukta onun takır tukur sesine uyandım ev süpürüyordu yine sinirlerin bozuldu kapısına dayanmamak için kendimi zor tuttum.
Yaşadığım olaylardan dolayı zaten uyku problemi çekiyorum , her gün gece 4 gibi çamaşır makinasını mutlaka çalıştırır, geceleri 2 3 4 hiç farketmez ev süpürür , bir insan gece sürekli neden ev süpürür , ev sahibi diye kiracısını hiç adam yerine koymaz mı?
Üstten gelen bütün sesler kulağımda çınlıyor artık, ne uyku düzenim kaldı ne de baska bir şey, bi kaç kez söyledim anlamıyor, bugün son kez uyarcam nasıl tepki göstermeliyim ?
Bu kadın hep böyle hiç uyumıyor sabaha kadar ev süpürür makina çalıştırır , bir de ev sahibi olacak sonuçta onun bu yaptıgı ahlak kurallarına aykırı hala sesler hiç kesilmiyorYoo nıye sorun olsun . Yukarı vurucaksınız zaten
Çözmenız laızm böyle bır terbıysızlık olur mu?
Bende ev sahibiyim ama hiçbir komşumu böyle mağdur etmedım , etmem .
Sizi nasıl rahatsız ediyorlardıMinikPiranha Oldu valla.Delirttiler beni artık.3 aydır annemlerdeyim şehirdışında hamileyken katlanamıcam çünkü.Evime dönünce yaptırıcam mecbur.Onlar da benim şikayetten bıktı galiba ev satıyorlardı ben gelmeden ailemin yanına.
Mesela şöyle örnk vereyim .Bu kadın hep böyle hiç uyumıyor sabaha kadar ev süpürür makina çalıştırır , bir de ev sahibi olacak sonuçta onun bu yaptıgı ahlak kurallarına aykırı hala sesler hiç kesilmiyor
İnanın sinirden catladım gece kapısına dayanmadıpıma çok pişman oldum,sabahın 7 sinde kalkıyorum erken yatıyım diyorum, uyuyana kadar ne cekiyorum sonra seslere kalkıyorum, artık kulağım alışmış özellikle makina sesine sürekli çınlıyor kulagımda sesşu gece indirimli elektrik olayı artık iptal edilmeli. gece üçte çamaşır makinası çalıştırırsa polis çağır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?