Üst komsu gece ev süpürmeleri

Bende yapcam artık sizin gibi, adap denilen bişey kalmamış alttaki insan mı değil mi umurlarında değil.

ay başlığı okuyunca benim alt komşum mu acaba dedim
Dün akşam işten gelince ev süpürdüm de ama masumum saat 8 di
Bende inşaallah üst Komşum buradadır diye dua ediyordum:) aksam 7 8 9 süpürsün hiç önemli değil ,işten geliyordur evine bişey dökülmüştür anlarım ama gece saatlerinde sürekli süpürmesine anlam veremiyorum, bir de gün içimde de aksam süpürüyor zaten:)

Ev sahibi diye böyle bir hakkı yok. Cahil ve düşüncesiz insan bunlar anladıkları dilden konuşmak lazım. Ya ben çalıştığım halde pazar hariç süpürge açmam. Kırk yılda bir bardak vs kırılırsa evde küçük çocuk var diye mecburen açıp kazanın yaşandığı alanı 2 dakika süpürüp hemen kapatıyorum zaten açtım bari tüm evi süpüreyim bile yapmıyorum. Nasıl yetiştiriliyor bu insanlar anlamıyorum ki...

Ben de çok dikkatliyimdir o konularda, ne kahkahalar eksik olur ne de temizlikleri, her gün 4 civarı baslar çamaşır makinası çalıştırmaya 12 sen sonra gece ev düpğrmeye, bu kadını uyku tütmüyor mu acaba

Konuşmaktan anlamaz bunlar. Ben de daha önce benzer bir konu açtım.
Geçen akşam da üst komşum çok ses yaptı eşimle çıldırdık resmen. Eşimi zor tuttum çıkmasın diye. Çıksa kesin kavga edecekleri çünkü. Aşağıdan oklava gibi bişeyle vurduk 2 3 kere kendi gürültülerinden duymadılar bile.
Polisi arayın. Sizin aradığınızı söylemesinler.
Para cezası var diye biliyorum.
Biz de arayacaktık sonra misafirleri gitti ses kesildi. Ama sizinki sürekli böyleyse şikayet edin

yani birşey döküldüyse gırgırlasın boşuna mı icat edilmiş , bence bir gırgır alın hediye paketi yaptırın ,
birde sessiz olan süpürgeleri araştırın ve liste halinde yapın içine koyun he bide komşu haklarını da yazın
eee bu kadar şeyden birşey anlamıyorsa artık , valla ben kimse rahatsız olmasın diye sessiz süpürge araştırdım dünya para baydım ve aldım , hala düşünüyorum aşağıya ses gider mi acaba diye hafta sonu temizliyorum normalde ama misafir gelecekse akşam süpürmek zorunda kalıyorum.
Hee bu arada kesin komşun tesettürlü dinine bağlı biridir çünkü bizler herşeyi bilir uygulamayız ya o sebeple

Aynn dediğimiz gibi birisi, söylediğimiz çok mantıklı en iyisi gırgır alıp koymak kapısına, bir de sabah sabah alarmları aman neler neler sanki ses evin içinde çıkıyor, bazen diyorum hakkı hukuku çok iyi biliyorsun her cuma mevlit yapıyorsun da komsu hakkını neden düşünmüyorsun asla hakkımı helal etmym zaten geceden beri daha uyuycam ben mecburmuyum senin çamaşır makinasının sesini çekmeye süpürge sesini duymaya , ben bilmiyor muyum sabah okula gitmeden ev süpürmeyi, yadç da aksam geç gelince ev süpürmeyi sırf alttaki Komşum rahatsız olmasın diye geç geldiğim gün ev süpürmüyordum

Bende bidaha sabahın köründe ya da o saatlerde süper cem alttaki de bana gelirse burada böyle adet ondan o saatlerde süpürüyorum diycsm.
Yapmayın öyle. Alttakinin günahı ne? Benim de üstümdeki acayip gürültülü. Gece ikiye kadar pat pat gezindi, birşeyler düşürdü ya da attı bilemiyorum bana gıcıklığına, takır tukur sesler, aniden güm diye birşey düşer, sıçrayıp uyanıyorum tam yeni dalıyorum. Gözlerim yanıyor şuan. Ama ben altımdakine öyle yapamam. Günah. Çalışıyor nöbet usulü gündüz bile süpürürken dikkat ederim uyuyordur diye. Maalesef anlamaz böyleleri. Dünyaya temizlik için ve de insanları rahatsız etmek için gelmişler sanki. Uyarsanız da sanmıyorum anlayacağını. Sen pissin ben temizim hahayt kıskanıyorsun bile diyebilir.

Ahh, ahhh anlayamıyorum insanları.
Birbirimize olan saygımız kalmamış cidden.
Komşu haklarını dış kapının girişine de yapıştıra bilirsiniz bence.
Hani oluyor ya lütfen kapıyı yavaş kapatın o şekil

Ayyynııı benim komşum aynıı.
Üst kattaki deli kadın ve kocası gece geç saatlere kadar uyumazlar, hep bir tıkırtı, konuşma sesi, kocasıyla kavga ediyo bağıra çağıra,süpürge yapıyor. Çocuğu 2lere kadar uyanık. Daha 1 yaşında falan yani.
Ev bakmaya başladık, Allah nasip eder de güzel bir ev bulursak defolup gidicez.
Bizim yan dairemizdeki de ayrı deli, yani o yüzden bi çözüm yolu bulamadık.

yazları ben de aynı durumdan şikayetçiyim
kendileri öğretmen oldukları için kısın erkenden yatıyorlar gram sesleri cıkmıyor çünkü sabah işe gidecekler

ama yazın calısmadkları için tüm gun gezıp gece 12 gibi eve gelen ve o saatten sonra temızlık yapan karı koca öğretmen düşüncesiz bir komsum var

biz yazın da çalışıyoruz ama bunu düşünen yok malesef.
gece ev silerler süpürürler birseyler yerleşir
dediğiniz gibi makına calısır bızım evın ıcınden helikopter geçer
ben cok uyardım yazın
o da ben de ev sahıbıyız
biz ses yapmıyoruz evımızde yasamayalım mı , polise gidin dediler

sımdı kış ayındayız rahatım ama yaz gelınce 3 ay bana huzur yok
sizin gibi resmen uyumak ıcın onların uyumasını beklıyorum

yetiştirilmiyor işte
sorumsuz ailelerden yetişen tipler bunlar
annem bizi küçükken hep yapmayın etmeyin diye büyüttü
balkonda sandalyelerı cektırmezdi kaldırıp elimize öyle koyardık
evde kapılar carpılmazdı
tv sesi cok acılmazdı
uyuyan ınsana saygıyla büyüttüler bizi
bunlar meraya salınmış koyun şeklinde yasamıslar

aaa öyle demeyin koyunlar bile daha görgülüdür ahırdaki herkes yatınca yatarlar sessizce dururlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…