Üst komsu gece ev süpürmeleri

Bir de çalışıyorum diye sabahın köründe kimsenin ev süpürmeye temizlik yapmaya hakkı yok, herkes işinden gelince yapsın ev süpürmesi kaç dakikalık işte sanki, bir de yorgunsan eğer başka gün yap arkadaş ,

Yok artık ya çamaşır makinesi belki de süpürge için o saatte uyan süpürge yap,bir de ev ahalisini ikna et, komşuları zaten takmıyormuş da ne psikopatlar var ben gündüz yapmaya üşeniyorum
Benimde canımı o sıkıyor alttakinin hiç insan yerine koymuyor, değeri beş para etmeyen eve dünyanın parasını veriyorum bir de bunu cekiyorum,

bizimde üstteki malesef öyle gece on onbir oniki,pazar desen bütün gün süpürür.
Diyorum yani bizim evde olmayan bu pislik bunlarda nasıl oluyor.
Ayakkabıylamı geziniyorsun,yediğini içtiğini yeremi atıyorsunda bu işkenceyi çekiyoruz.
Camları silerim hop tas tas suyla cam balkon mermerlerini yıkar,kavga edincede vay ben bilerekmi yapıyorum.

Allah allah, neden geceleri iş yapıyor ki. Temizlik hastasımı acaba.

Allahım ne terbiyesiz insanlar var ya ev sahibisin diye komşuya eziyet nedir görgüsüz insan bence gidip uyarmalisin gecenin saatinde evi süpürmek nedir değil ev süpürmek alt komşumu rahatsız ederim diye ses tonuma bile dikkat ediyorum.

Yönetici ile konussaniz elektrikli aletlerin kullanımı ile ilgili saat kısıtlaması getirilmeli.. çalışıyorum eve gelir gelmez makineleri calistiriyorum ki geç saate kalmasın.. ki alt katım boş.. ses yukarı yana gitmesin diyorum.. biraz düşünceli olmak çok mu zor.. bence net konuşun o kişi ile.. size yapılsa nasıl olur diyin..

Gittim bi kaç kez evde yoktu ama 1suan makinası çalışıyor yine gerçekten terbiyesizce hareket yapıyor, ev sahibi olması ona hiç bi hak vermez kiracıyı adam yerine koymuyorlar.

Burdakiler bi kaç senelik komsu olduğu için biraz dayanışma var, keşke ses atma özelliği olsa da çekip atsam, ev eski bina olduğu içğm her ses evin içimdeymils gibi geliyor,

Gittim bi kaç kez evde yoktu ama 1suan makinası çalışıyor yine gerçekten terbiyesizce hareket yapıyor, ev sahibi olması ona hiç bi hak vermez kiracıyı adam yerine koymuyorlar.
Bu saatte makine çalıştırmak nedir normal biri değil gündüzler çuvala mi girmiş peki taşınma sansiniz yok mu acaba

Bu saatte makine çalıştırmak nedir normal biri değil gündüzler çuvala mi girmiş peki taşınma sansiniz yok mu acaba
Makinaya çalıştım artık sesler kulağımda çınlıyor , süpürge çok ses yapıyor sabaha karşı açacak herhalde beklym bi açsada vileda sapıyla vursam diye

Bende en çok buna kızıyorum, bir de ev sahibi olacak süpürgeyi acsın onu yapcam, ben o kadar terbiyesizleşemiyorum.

Süpürge yapmaya başladığı anda hemen polis çağırın.

Bi kere kapıya polis gelince akıllanır artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…