Üst komsu gece ev süpürmeleri

Benimki de sabahin korunde yapiyor 6-7 gibi ama coguklukla uyanik oldugum icin takmiyorum.

benim de 6da 6.30'da yaptığım oluyor.çok da sabahın körü sayılmaz. ezan okunduktan sonra yapıyorum genelde... sonra da işe gidiyorum. akşam iş dönüşü halim olmuyor...
alt komşunun bebeği olmasına rağmen şikayet etmedi. ki kendisi çok dilli bir kadındır. biz taşınırken söylemedik lafı bırakmamıştı. tak tuk etmeyin matkap çok çalıştırmayın diye :)
makinam pek ses çıkarmıyor ondan da olabilir.

sabah 6_ 6.30 da ezan bile okunmuyor.
O saatte insanları nasıl bir akıl ve vicdanla rahatsız edebiliyorsunuz.
Şikayet etmiyorsa komşunuz daha çok korkun,cinnet geçirmeyi bekliyordur.
Bence bu tarz insanlara prefabrik bir yapı verilip insanlardan uzakta yaşatılmalı.
İnsanları gürültü kirliliğinizle hasta edeğinize,kendi kirli evinizde kul hakkına girmeden oturun daha insancıl.
Çalışan kişiler evlerini temiz ve düzeli tutabilirse zaten tatil zamanı yaptıkları detaylı temizlik evlerini uzun süre düzenli ve temiz götürür.

Ahh canim seni cok iyi anliyorum
Benimki gece elektrik supurgesi acmaZ ama her gece kizinin kosma sesi,esiyle kavga sesi,topuklu terlikle tikir tikir gezer,gecenin 2 de gum pat cekistirir,kosar gibi yurur,son ses tv izler...gunduz tam bebegimi uyutucam sin ses muzik acar...daire kapisini kiracak gibi kapatir...cami acar asagiya gelen kisiye ciyak ciyak bagirir..ki oturdugumuz yer buna musait degil ama yapiyir ahlaksiz iste...silkeleme olayindan kac kete uyardim cam acik kapali farketmez...bizde sigara icen yok her sabah sigara kulu temizliyirum camdan...hali cirpar,oyun hamuru,ekmek,simit,sac kili,tirnak ne varsa silkeler...kiraci olsam tek saniye durmucam ama ha deyinxe cikamiyorsun...ama iletde cikarsam en ust kat istiyirum...yeminle evlendigimden beri kulak tipaci ile uyuyorum yoksa mumkun degul uykuya dalmak

bu sabah namazımı 6.25 de kıldım sen neyden bahsediyorsun canım. çok ses çıkarmıyor makinam. hatta belki gitmiyordur ses kendisine. yada uğultu gibi geliyordur...
ha bide ev sahibi da alt komşumun amcası. buyursun amcasına söylesin. çıkarsınlar bizi kendisi için aşırı kolay yani hemde bedava oturuyor
haftasonu evde olamıyorum hem annem hem kayınvalidem hasta. ikisiyle de ilgileniyorum. yanlarında oluyorum. yemeklerini yapıyorum. bende isterdim detaylı temizlik yapmayı. akşamda geç geliyorum. yemekti bulaşıktı derken ya bulaşık takırtım geceye kalacak yada süpürgem viledam. aynı hesaba çıkıyor yani....

bazen şartlar bunu gerektiriyor. bilip hbilmeden konuşmuşsunuz. bende isterdim 7lere kadar uyumayı.

Cimridir,gece indirimli elektrik diye gece yapıyordur ama ya sessiz çalışan süpürgelerden alacak ya da yapmayacak.Uyarmak şart sürekli yapıyorsa.
Yok artık ya çamaşır makinesi belki de süpürge için o saatte uyan süpürge yap,bir de ev ahalisini ikna et, komşuları zaten takmıyormuş da ne psikopatlar var ben gündüz yapmaya üşeniyorum

Uyanabilirseniz eğer 8 bile geç derim. Daha erken saatte gidin ki anlasın. Tabi anlarsa.

Uyanabilirseniz eğer 8 bile geç derim. Daha erken saatte gidin ki anlasın. Tabi anlarsa.
Pazar gunu saat 12 den asla tmızlık ypmam .
İnsanlar butun hafta yoruluyo 1 gunu var . Ama işte herkes anlayışlı değil .
Haklsıın saat 7 de kedılerıme mama vrıyorum o zaman yapım barı

hepimiz çalışıyoruz hepimizin haftasonu var.ve kimseyi sabah ezanlarında kalıp namazlarınızı kılıp rahatsız edeceksiniz diye bir lüksünüz yok.yaptıgınız çok yanlış.bende çalışıyorum akşam 7 de geliyorum işten ve akşam yapıyorum işlerimi .en fazla 2 saat sürer.siz çamaşır makinasını da gece çalıştırısınız bide.nurcuk34 ayıptır yaaa

Bende bidaha sabahın köründe ya da o saatlerde süper cem alttaki de bana gelirse burada böyle adet ondan o saatlerde süpürüyorum diycsm.
Ay alttakinin gunahi ney yapmayin oyle sey :)

Yapilabilir ya, ben rahatsiz olmuyorum. Ama gece yatma saatime denk gelse rahatsiz olabilirdim. Sabah temizlik daha iyi oluyor. Ozellikle calisan ne yapsin baska.

Pazar gunu saat 12 den asla tmızlık ypmam .
İnsanlar butun hafta yoruluyo 1 gunu var . Ama işte herkes anlayışlı değil .
Haklsıın saat 7 de kedılerıme mama vrıyorum o zaman yapım barı
Keşke herkes bu kadar anlayışlı olsa o zaman daha yaşanabilir olurdu. Evet 7 daha iyi bence

şikayet edeceksiniz gece süpürge yapmak ne demek ne anlayışsız insanlar var

siz benim komsum olsanız küfürü yemiştiniz sizin saat ezana ayarlı diye herkes o saatte kalkmak zorunda değil apartman adabında sabah 9 dan önce gece de 22:00 den sonra yuksek ses çıkaran hiçbir makine çalıştırılmaz bu kural gibi birşeydir..

Nasıl insanlar var anlamıyorum, hayatım boyunca ilk kez gördüm gece o saatlerde ev süpürüldüğünü ayıp denilen kelimeyi unutmuslar Böyle giderse başka eve bakcam zaten

işte böyle kişiler birde kendini haklı görüyor.
Sabahın altısı yedisi nedir ya hiç çekinmeden yazıyor birde,sanki çok iyi birşey yapmış alkışlanacak sanıyor çok temiz olduğu için.
Bu zekada insanlarla yaşıyor olmak cidden eziyet ötesi işkence.

Benim alt komşum çirkef 9u geçerek açtığım süpürgeye kapıya çıkmıştı :)

Aslında ses gidiyor gerçekten benim de bir komşum indirimli diye bütün herşeyini gece 12 den sonra açardı yada sabah saat 6 da ve ses gitmediğini söylerdi sessiz derdi ki hiç indirimli fatura gelmedi kendisine hep yüksek gelirdi,neyse birgün hem alt komşusu hem üst komşusu rahatsızlıklarını dile getirmiş artık dayanamadık diye çok ses geliyor diye.

Sabah insanların uykusunu her ne olursa olsun bölmeye hiç kimsenin hakkı yok, çalışıyorum diyede kimsenin sabahın körümde iş yapmaya hakkı yok, benim komşu ev hanımı gece sabaha kadar iş yapar aksama kadar yatar, bir de ben evi aksam üstü süpürürüm hemen o da süpürge acar, ben bile alt komşumu Düşünürüm asla sabah yapmam erken geldiğim zaman temizlik yaparım hemen geç geldiysem rahatsız olmasınlar diye süpürge acmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…