Üst Komşu gürültü

Bilmiyorum ama ben her zaman için çocuk denildi mi duruyorum.henuz çocuğum yokken bile üst komsumuzun hiperaktif oğluna bir gün uyarida bulunmadık.bu büyük laf edenlerin yarın öbür gün çocuğu olunca göreceğim ....
Çoçuğum olunca susturabilir miyim oturtabilir miyim emin değilim.Ama insanlar rahatsız olduğunda hiçbirşey olmamış gibi davranmam ondan eminim.En azından bu durumdan mutlu olmadığımı belirtirim.Elimden ne geliyorsa yaparım.Zaten mahçup olan birine yüklenmez kimse.Ama kendi tv izlerken çocuk duvara vururken bu çocuk abi napak yeaaa tarzı birine kimse saygı duymak zorunda değil.Dünyaya canlı getirmek etrafınızdaki insanların size sonsuz taviz vermesi anlamına gelmez.Gün 24 saat ve biz 5-6 saat dinlenmek istiyoruz bu bizim hakkımiz.Onlarda buna saygı duyup en azından gürültü yapan çocuklarına müdahale ediyorlarsa ne mutlu bize!

Son düzenleme:
Çoçuğum olunca susturabilir miyim oturtabilir miyim emin değilim.Ama insanlar rahatsız olduğunda hiçbirşey olmamış gibi davranmam ondan eminim.En azından bu durumdan mutlu olmadığımı belirtirim.
Artı olarak azicik utanıp hala cocuk olmadiniz mi diye ortada dolanmam. Saygısızlığı doğru bir sey olarak görmem ve göstermem.

Evet başlıktan anlaşılacağı gibi üst katta oturanlarin gurultusunden rahatsizim . Ozellikle geceleri. Su saat oldu hala sesleri bitmedi. Cok fazla takirtilari vardi zaten ama son zamanlarda ses de eklendi . Ozellikle o kizlari kosuyor gece gece tak tak. Az once sinirlendim artik ve yukariya vurdum. Onlar da karşılık vurdular yüzsüzce.Sizce napmalıyım, yarın uyarmaya gitmeli miyim? Veya bu konuda nasil yasal haklarimiz var ugrastirirlarsa ugrasirim çünkü sonuna kadar.
Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama insanlar 7/24 evde çocuklar artık çok sıkılıyor enerji atamıyor.Bu dönem de bari anlayış gösterin.Evden başka gidilecek yer yok çünkü hayat bu kadar zorlaştırılmasın..

Çoçuğum olunca susturabilir miyim oturtabilir miyim emin değilim.Ama insanlar rahatsız olduğunda hiçbirşey olmamış gibi davranmam ondan eminim.En azından bu durumdan mutlu olmadığımı belirtirim.Elimden ne geliyorsa yaparım.Zaten mahçup olan birine yüklenmez kimse.Ama kendi tv izlerken çocuk duvara vururken bu çocuk abi napak yeaaa tarzı birine kimse saygı duymak zorunda değil.Dünyaya canlı getirmek etrafınızdaki insanların size sonsuz taviz vermesi anlamına gelmez.Gün 24 saat ve biz 5-6 saat dinlenmek istiyoruz bu bizim hakkımiz.Onlarda buna saygı duyup en azından gürültü yapan çocuklarına müdahale ediyorlarsa ne mutlu bize!
Ben aksini savunmuyorum zaten ama herkes anlamak istediği gibi anlıyor.

Eğitimini alma ihtimalimi dusunemiyor musunuz?zaten insan ilişkilerinde sıkıntılí olduğunuz maalesef ki aşikar.

Siz neden benim eğitimini almış olma ihtmalimi düşünmüyorsunuz acaba? İnsan ilişkilerimi de sarkazmı anlayamayıp bana “git de şunu öğren xd” yazan birinin sözleriyle değerlendirecek değilim 🥰

Ben aksini savunuyorum zaten ama herkes anlamak istediği gibi anlıyor.
Aksini savunmamızsınız ki?Onların çocuğu olunca göreceğim aksini savunmak mı?Bizde çocuk olduk etraftada gördük.Annesi babası mapçup kimse ses çıkarmıyor.Biliyorlar onlarda memnun değil durumdan.Ama bir yanda kadın uyarmıyor bile...

Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama insanlar 7/24 evde çocuklar artık çok sıkılıyor enerji atamıyor.Bu dönem de bari anlayış gösterin.Evden başka gidilecek yer yok çünkü hayat bu kadar zorlaştırılmasın..
Hayatı zorlaştırmak ? Gecenin 3ünden bahsediyoruz farkinda misiniz ? Gecenin 3unde ev basima yıkılacak ama ben anlayışlı olucam. Ki sadece cocuk yapmıyor sesi. Kimse gecenin 3unde yapilan saygısızligi normal gormemizi beklmesin . Benim babam 3-4 saatlik uykuyla ise gitti . Kimin hayati zorlaşmış?

Siz neden benim eğitimini almış olma ihtmalimi düşünmüyorsunuz acaba? İnsan ilişkilerimi de sarkazmı anlayamayıp bana “git de şunu öğren xd” yazan birinin sözleriyle değerlendirecek değilim 🥰
Uslubunuza bakarsanız -sadece bana karşı değil-kimin eğitimli olduğu apaçık ortaya çıkıyor.

Hayatı zorlaştırmak ? Gecenin 3ünden bahsediyoruz farkinda misiniz ? Gecenin 3unde ev basima yıkılacak ama ben anlayışlı olucam. Ki sadece cocuk yapmıyor sesi. Kimse gecenin 3unde yapilan saygısızligi normal gormemizi beklmesin . Benim babam 3-4 saatlik uykuyla ise gitti . Kimin hayati zorlaşmış?

Yolda sağdan yürürken bebek arabasıyla üstüne üstüne süren tipler var ya hani, aynı kişiler işte. Ben çocuk doğurdum ben anayım. Bu çocuk. Tüm toplum bize saygı duyacak ve bizim hayatımızı kolaylaştıracak. Bizim onlara saygı duymamıza gerek yok. Zira herhangi bi olayda insanları anlayışsız vicdansız düşüncesiz ve cahil olmakla suçlayabiliriz. Bizim çocuğumuza eğitim vermemize gerek yok. Doğurdum besliyom yeter. Çocuk iflah olmazsa da öğretmeni suçlarız never mind.

Tamam kuşum. Ama şunu da unutma önemli olan kendini yetiştirmek. İlkokul mezunuyum ama kpss sorularını çözebiliyorum mesela
Demek istediğim tam da bu.uslubunuz yanlış.gecenin bir vakti koca koca insanların yaptığı elbette saygısızlıktır.bunu da hakaretler,yukarıya süpürge ile vurmakla halledemeyiz.ben sadece içinde bulunduğumuz olağanüstü durumda çocuklara karşı acımasız olmamız gerektiğini vurgulamakti.bazi insanların beğenmediği o gavurlar !var y a siz adiminizi yola attığınızda arabası ile dank diye durur.birakin yolda bilmem ne tarafta yürüyen bebek arabalı kadını gorunce üstüne sürmeyi....adap,görgü çok da öğretim hayatı ile olmuyor,o yüzden uzulmenize gerek yok.varsin insan kpss sorularını çözemesin🙋

Demek istediğim tam da bu.uslubunuz yanlış.gecenin bir vakti koca koca insanların yaptığı elbette saygısızlıktır.bunu da hakaretler,yukarıya süpürge ile vurmakla halledemeyiz.ben sadece içinde bulunduğumuz olağanüstü durumda çocuklara karşı acımasız olmamız gerektiğini vurgulamakti.bazi insanların beğenmediği o gavurlar !var y a siz adiminizi yola attığınızda arabası ile dank diye durur.birakin yolda bilmem ne tarafta yürüyen bebek arabalı kadını gorunce üstüne sürmeyi....adap,görgü çok da öğretim hayatı ile olmuyor,o yüzden uzulmenize gerek yok.varsin insan kpss sorularını çözemedim🙋

Sakinleşince bi düzenleyin bence ne dediğiniz anlaşılmıyor. Ben akşamüstü okurum yine söz

En iyisi yüzyüze konuşmak. Bu durumlarda kimsenin kafası çekmek zorunda değil. Müstakil bir bina değil,apartmandaysaniz kurallara uymak zorundasınız. Ve haklısınız.

Back
X