Üst Komşu gürültü

Bizim üstteki de böyleydi. Eşim kaç defa çarşafları kesmeye kalktı zor durdurdum. En son kadına dedim kesecek haberiniz olsun tutamıyorum delidir biraz diye ondan beri asmıyor 😂
Aa bende esim kızıyor diyebilirim cok iyo oldu bunu söylediğiniz 😂😂 ikiye katlar gibi asmak zorlarina mi gidiyor anlamıyorum ki apartmanda yaşamayı bilmeyen insanlarla karantina cok zor cook

Azcık anlayışlı olun yaa valla hiç sevmiyorum birbirini şikayet eden komşu. Biz küçükken kardeşimle apartmandan bize hep şikayet gelirdi. Bir çocuk nekdar yapabilirse okadar gürültü yapardık. Bir kere doğumgünümü kutlarken daha küçüğüm bile aşağıdaki kadın şikayete gelmişti. Bi de suan korona var herkes evine doluştu ne var sanki azcık sabırlı olsanız. Hadi bebegeniz olur uyanır falan anlarım da bu türlüsü bana dogru gelmiyor

Azcık anlayışlı olun yaa valla hiç sevmiyorum birbirini şikayet eden komşu. Biz küçükken kardeşimle apartmandan bize hep şikayet gelirdi. Bir çocuk nekdar yapabilirse okadar gürültü yapardık. Bir kere doğumgünümü kutlarken daha küçüğüm bile aşağıdaki kadın şikayete gelmişti. Bi de suan korona var herkes evine doluştu ne var sanki azcık sabırlı olsanız. Hadi bebegeniz olur uyanır falan anlarım da bu türlüsü bana dogru gelmiyor
Tabi canim biz uyuyamayiz çünkü biz insan degiliz zombiyiz. Adam 3 saatlik uykuyla ise gitti. Siz ve sizin gibi düşünenler yüzünden. Hala gelip anlayış demeyin ya. Gecenin 3 unde ev basima yikiliyordu resmen . Bunu normallestirmeyin.

Tabi canim biz uyuyamayiz çünkü biz insan degiliz zombiyiz. Adam 3 saatlik uykuyla ise gitti. Siz ve sizin gibi düşünenler yüzünden. Hala gelip anlayış demeyin ya. Gecenin 3 unde ev basima yikiliyordu resmen . Bunu normallestirmeyin.
Bir de matah gibi cok ses yapardik demistiniz sizden de boyle bir cevap beklenirdi tabi. Nolur magarada yasamadiginizi hatırlayın.

Hanımefendi şey bu dediğinize göre siz anlayışsız oluyorsunuz. Valla biz çocukken hiç şikayet gelmezdi demek ki siz çok gürültü yapıyormussunuz

Ozaman sopayla vurmak yerine uygun dille söyleyin iletişim kurun yani

üst kattakilerin evi ya orası hah işte alt kattakilerin de evi. Onlar da evdeler onlar da dinlenmek istiyorlar inanmazsınız onlar da insanlar:skandal:bu durumu normalleştiren insan görmeye bile tahammül edemiyorum:KK17:

Yaa valla bilemem gürültüye göre değişir ama bazıları evde niye yürüyüosun diyecek kıvamda insanlar da var napsın çocuk evde yürümesin mi yani

İnsanlar sorunlarını medeni şekilde halledebilir.Valla sizin yerinizde olsam burda ona buna laf yetistirecegime kapısına çıkar saçını başını yolardim.not:sizin konuşma tarzınızdan hareketle yapmanız gereken 😎

Back
X